Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה עם האזעקה שבצורה אקראית פועלת לבד (צופרת כאילו מישהו פרץ לרכב) בעוד שכל הדלתות והחלונות סגורים.

כאשר אני מפסיק את האזעקה ופותח את הרכב, רעש הפתיחה מצפצף 4 פעמים במקום פעם אחת לפתיחה ולאחר מכן האזעקה חוזרת לפעולה רגילה עד לפעם הבאה.

האזעקה הינה מקורית של חברת קוברה .

האם יש דרך לנטרל את האזעקה ולהשאיר את הנעילה האוטומטית דרך השלט או שיש פיתרון לבעיה שישתלם לבצע.

תודה לעונים ושבת שלום

פורסם
תפתח מכסה מנוע ותראה איפה הצופר נמצא, פשוט נתק אותו.האזעקה תמשיך לעבוד רגיל רק בלי הצופר.
ברוב או כל מערכות האזעקה, ברגע שיש אזעקה, שני האיתותים מהבהבים כמו באורות מצוקה, כך שכשתהיה אזעקה, אמנם הצופר יהיה מנותק, אבל האיתותים יהבהבו...
פורסם

מה שכן אפשר לבדוק, זה לנתק את החיישן במכסה המנוע, שאפשר להגיע אליו בקלות, ולנסות אם זה עדיין מזעיק (זה מחבר שמחובר ללחצן שמכסה המנוע אמור ללחוץ עליו כשהוא נסגר זה די בולט)אצלי זה גם קורה, וזה מה שהציע לי טכנאי המערכות אם אני לא רוצה להשקיע בזה כסף עכשיו לתקן. (אמנם אצלי זה לא עזר, ואני סוגר עם מפתח ורק פותח עם השלט)בהצלחה!

• תוכן חדש...