Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב - סדרה 7 מתוחת הפנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה יצאה לה סדרה 7 מתוחת פנים הנחשבת כדגם 2006. בתמונות דגם 750Li עם מנוע V8 4800 סמ"ק המפיק 360 כ"ס, וחישוקי 18"...

750li_1.jpg

750li_2.jpg

750li_3.jpg

750li_4.jpg

פורסם

אני מניח שכולם כאן מכירים את ynet וmotocar :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אוי ויי מה קרה למכונית האומללה הזאת ?

היא התחילה בתור היפופוטם פוזל מקדימה, וגוש לא ברור מאחור, וממשיכה כמכונית שניסו להוציא טוב מרע ולא הצליח. יצאה לימוזינה בעיצוב מזרח אירופאי...

:?:conf:

נו טוב, אני לא קהל היעד גם ככה :puppydoge

לדעתי מכוניות, ברגע שעוברות גודל מסויים, לא יכולות להיות יפות...עזבו יפות, להיראות מרשימות ובעלות פרופורציות. (סידרה 7, מאיבאך, A8, רולס רויס), מלבד כמה יחידות סגולה (S קלאס, בנטלי...)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

לדעתי אני חושב שהצורה הישנה של הרכב יפה יותר, התחת של האוטו שינו אותו ולפני כן הוא היה נראה יותר יפה

פורד סיירה-סוס עבודה של פורד

פורסם

לדעתי הישנה היתה יותר יפה היה לה עיצוב ייחודי ומאוד שנוי במחלוקת

חלק אמרו שהיא יפה וחלק אמרו שהיא מכוערת

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=24220זה רק אני או שיש לה רק דוושה אחת??

זה רק אתה...

תשים לב בצד ימין יש דוושה שחורה צמודה לקיר ועוד דוושה לידה שנראית כאילו היא תלוי

באוויר שהיא דוושת הברקס...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יש לציין שהגרסה החדשה נראית מעט יותר טוב מהקודמת (דעתי האישית), למרות שלדעתי עדיין יש מקום לשיפור גדול ביותר.

המכונית עברה עכשיו משלב של מכוערת למעט דוחה, אני חושב שזו התקדמות.

אני עדיין לא אקנה ב.מ.וו אם הם ימשיכו להראות כמו שהם עכשיו :-(

!AWDSOME

פורסם

לפי דעתי זו הסדרה 7 הכי יפה שיוצרה אי פעם...!

ואין מה לדבר בכלל שמבחינת ביצועים היא יותר טובה מה חדשה...

e38_26.jpg

e38_06.jpg

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...