Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלמרה או סונטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מחפש רכב במחיר של 15K ואין לי בעיה של דלק, יש לי כרגע שני הצעות או אלמרה יד 2 2006 עם 130,000 ק"מ או סונטה 2002 נפח 2700 עם 250,000 ק"מ יד ראשונה שמורה ביותר.

1. מצד אחד אלמרה עם פחות ק"מ ושנתון יותר טוב ומצד שני סונטה...

2. האם זה נכון שהרכבים עם המנועים הגדולים בד"כ פחות שחוטים ויותר קל למצוא רכבים שמורים?

עריכה אחרונה על ידי GREEN.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

הסונטה עם 250000 ק"מ, זה המון לא הייתי נוגע גם בחינם

האלמרה נשמע כמו כמו הצעה הרבה יותר טובה, במיוחד שהאלמרה נחשבת לרכב אמין מאוד,במידה וטופל כמו שצריך

פורסם

ברור שעדיפות לאלמרה . אם היא לא שמורה חפש משהו אחר אבל הסונטה הזו עבר זמנה

מה היא תתן לך יותר ? אצלנו בשכונה יש אימפרזה 2010 עם 190000 ק"מ מחיר מבוקש 15 ולא מצליחים למכור

פורסם

אני מתלבט כי אני יודע שהסונטה מצב חדש והאלמרה לך תדע

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

אין דבר כזה רכב עם 250 אלף קילומטרים במצב חדש. יש בלאי טבעי. רכב זה לא רק מנוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מעבר לכך הסונטה תצטרך תחנת דלק צמודה. מבין השתיים - לך על האלמרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני משוחד לכיוון האלמרה :)

אם אתה יכול לקנות מודל 2006 עם הנתונים שציינת, זו עסקה טובה מאד לרכב הזה.

בדקתי לא מזמן בלוחות, הרוב עם יד גבוהה או ק״מ גבוה או שניהם.

פורסם

מצטרף לאלמרה. רכב טוב ואמין מאוד. הייתי לוקח אותה לבדיקה ואם היא במצב טוב, אני לא רואה שום סיבה להעדיף את הסונטה. באלמרה אתה מקבל פחות ק"מ ויותר שנתון (כ-4 שנים הבדל). עם זאת המחיר של האלמרה נשמע לי קצת נמוך יחסית למה שיש ביד 2. האלמרות שמוצעות במחירים האלה בדרך כלל עם ק"מ גבוה בהרבה ולא נראות שמורות במיוחד. לא הייתי מוותר על לבדוק אותה.

גם בתור רכב, הייתי מעדיף את האלמרה כנראה, הסונטה זללנית דלק לא קטנה ובכללי היא לא הכי מרשימה. היא אמנם תהיה מרווחת יותר וכנראה גם חזקה יותר, אבל מעבר לזה אין לה יתרון משמעתי.

פורסם

רק תימנע מאלמרה 1,600 (או 500, לא זוכר, הן פחות נפוצות ופחות אמינות) - רק 1,800.

בכל מקרה, מצב הרכב הרבה יותר חשוב מ"איזה רכב" - אל תתפשר - רק רכב יד שנייה לכל היותר, מהבעלים הרשום שלו, שיכול להציג לך תעוד מפורט של ההיסטוריה של הטפולים - כל הטיפולים והתיקנים, ורק רכב יפה ממש בפנים ובחוץ.

יש כל כך הרבה מכוניות למכירה כיום, שממש חבל להשקיע גרם של תשומת לב על רכב שלא עומד בתנאים הנ"ל.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

הסונטה רכב מאוד נוח, יותר מהאלמרה. כיף של אוטו.

א ב ל :

האחזקה שלה לא זולה! תשכח מלשים (הרבה) דלק ולנסוע.

מידי פעם תקלה קטנה ומציקה, כמובן שאם הרכב מתחמם או הולך טיימינג אז אתה בבעייה קשה... מניסיון של 3 כאלו, אחת הייתה שלי.

לי הייתה עם גז כך שלא סבלתי מהדלק כל כך...

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

• תוכן חדש...