Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין באתרים נכון, אבל אולי באחת הסוכנויות יכולים להזמין ספיישל, לשאול לא עולה כסף

ואם לא LTZ אז בטוח אפשר i10 פרימיום או פיקנטו ספורט באזור ה70K

(לא פחות טובות, תכלס)

משהו מפריע לי פסיכולוגית בתג מחיר של מעל 80 אלף שקל למכונית מיני סטנדרטית

(זה לא קבריולט, ספורטיבי, ג'יפון, אין פה שום "אקסטרה" מעבר לכמות כפתורים, על מה 82 אלף?)

אתה צודק, יחסית למיני 82 אלף שקל זה המון, מיני לדעתי לא צריך לעבור את ה65 אלף שקל!

פותח השירשור, אבא שלי הביא ספארק חדשה מהעבודה והייתי עליו ויחסית למיני הוא מפתיע, הוא היחידי שהייתי לוקח מקטגוריה של מיני, רק המחיר מרגיז, חבל שהוא יקר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קחו גם בחשבון שלא כולם רוצים למהר ולקנות מליסינג 0 קילומטר. עד כמה שזה מפתה, הסכום הנחסך "ייחסך" גם במכירה, ואין לי ספק בנוגע לכך. יש כאלו שיעדיפו אבזור על גודל (לא כולם חייבים סופרמיני והמיני של היום לא מאוד צפופות ברובן) ורוצים ראש שקט מכל הבחינות.

יופי של רכב, תתחדש. אותי מעניין איך ה CAR PLAY של אפל.

פורסם

על מה 82 אלף אתה שואל?

על אפס חסרונות, אליבא דפות"ש. זה על מה...

o_O

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תתחדש ותתפנן, פות"ש.

תחושת העוצמה של המנוע מתקבלת יותר בזכות הגיר הרציף שמשמש גלגל הצלה עבור לא מעט רכבים קטנים ; הוא מאפשר לשמר מומנט בעלויות סל"ד מינימליות ובנוסף גם מאפשר האצות ביניים שלא יביישו אף משפחתומטית 1.6 מצויה.

פורסם
קחו גם בחשבון שלא כולם רוצים למהר ולקנות מליסינג 0 קילומטר. עד כמה שזה מפתה, הסכום הנחסך "ייחסך" גם במכירה, ואין לי ספק בנוגע לכך. יש כאלו שיעדיפו אבזור על גודל (לא כולם חייבים סופרמיני והמיני של היום לא מאוד צפופות ברובן) ורוצים ראש שקט מכל הבחינות.

יופי של רכב, תתחדש. אותי מעניין איך ה CAR PLAY של אפל.

תודה, יש לי אנדרואיד לכן לא בדקתי אבל יש אפליקציה גם לאנדרואיד אבל אין לי סבלנות לחבר כבל כל פעם אז זה פחות שימושי בשבילי ויש בנוסף דרך הbt אפשר לשמוע מוסיקה שיש על הפלאפון וזה עובד מעולה.

תתחדש ותתפנן, פות"ש.

תחושת העוצמה של המנוע מתקבלת יותר בזכות הגיר הרציף שמשמש גלגל הצלה עבור לא מעט רכבים קטנים ; הוא מאפשר לשמר מומנט בעלויות סל"ד מינימליות ובנוסף גם מאפשר האצות ביניים שלא יביישו אף משפחתומטית 1.6 מצויה.

כמה שזה נכון....

פורסם

לאנדרואיד השתמשתי באפליקציה בשם android auto.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אין צורך בתא מטען יחסית גדול,השברולט טובה מהספייס סטאר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אגב איך השברולט ספארק החדשה בהשוואה לדור הקודם ? הבדלים ממש גדולים חוץ מעיצוב ?

האם הדגם הקודם גם נחשב טוב ואמין ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

עם הדור הקודם היתה הזיה שלמיטב זכרוני זכתה להתעלמות מצד היצרנית/יבואנית - הרכב נכבה בנסיעה באקלים חם מאוד. אאל"ט היה גם משתמש אילתי בפורום שהעלה תיעוד של התופעה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

ההבדל מאוד גדול בין הדורות,המושבים טובים יותר,איבזור,מנוע,הסלון ניראה טוב במיוחד בגירסת ה ltz.

פורסם
אין באתרים נכון, אבל אולי באחת הסוכנויות יכולים להזמין ספיישל, לשאול לא עולה כסף

ואם לא LTZ אז בטוח אפשר i10 פרימיום או פיקנטו ספורט באזור ה70K

(לא פחות טובות, תכלס)

משהו מפריע לי פסיכולוגית בתג מחיר של מעל 80 אלף שקל למכונית מיני סטנדרטית

(זה לא קבריולט, ספורטיבי, ג'יפון, אין פה שום "אקסטרה" מעבר לכמות כפתורים, על מה 82 אלף?)

מסכים איתך שמפריע שמיני סטנדרטי מגיע למעל 80 אלף ש"ח, בעיקר שיש את אופציות החלופיות שהן לא פחות טובות זה בטוח, ציינת את הפיקנטו ב70K ולא לשכוח את ה7 שנות אחריות, גם הI10 זאת אופציה שלא בטוח פחות טובה.

לפותח האשכול, דבר ראשון לכל אחד יש שיקולים משלו וזאת הייתה הבחירה שלך ואתה בטח שלם איתה אז דבר תתחדש! תהנה מהרכב תשתף אותנו בחווית הנהיגה, הכי חשוב סע בזהירות!

פורסם

פיקנטו ב70 אלף זה מליסינג יד 1,גם לספארק יש כסאת אופציה ב67 אלף.

פיקנטו מסוכנות עולה 80,אם כבר,אז שווה להוסיף עוד 2k בשביל ספארק ltz.

אגב היו פה דיבורים שפיקנטו מליסינג לא נהנת מ7 שנות אחריות אלא 3.

• תוכן חדש...