Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נראה שהיתרון העיקרי של הספארק על פני הפיקנטו הוא המנוע ותיבת ההילוכים.

אז בקוריאה יש כבר פיקנטו עם מנוע 1 ליטר טורבו וגיר רציף:

http://www.cartube.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95-2015-%D7%9E%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95

נכון שאין, נכון לעכשיו, תכניות להביא אותו לארץ, אך במידה וכן הוא יוכל התמודד "עין בעין" עם הספארק החדשה.

ובקשר לגודל הרכב:

לא מעט "ממליצים" לקנות בסכום דומה סופר מיני. יש כאלה (כמוני, למשל) שמעדיפים מיני, כי יש יתרונות לקוטן. בעיקר בחניה.

עריכה אחרונה על ידי pinister

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגב איך השברולט ספארק החדשה בהשוואה לדור הקודם ? הבדלים ממש גדולים חוץ מעיצוב ?

האם הדגם הקודם גם נחשב טוב ואמין ?

בהנחה שכל מה שפות״ש כתב נכון, יש הבדל ענק ביחס לדור הקודם. חוץ מהעיצוב המצועצע (מזעזע) של סביבת הנהג, אני יכול לעבור על הפוסט הפותח של השירשור, סעיף סעיף, ולציין אותו לרעה בהקשר לדגם הקודם.

יצא לי לסוע במספר רכבים שכורים (שונים) מהדור הקודם, הרגשתי שאני בפחית קולה שבעטו אותו והיא מתגלגלת לה על הכביש.

יום טוב גם לך

פורסם

אני דווקא לא חושב ככה,במה הספארק הקודמת גרועה מהפיגו 107?פנדה דור קודם?יונדאי i10 דור קודם?

דווקא הספארק הייתה מתמודדת חזקה אצלי מול הפנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני קניתי את הספארק החדשה לאשתי לפני כחודשיים (גם LTZ).

האוטו הפתיע לטובה בנוחות ואין בעייה למצוא בו תנוחת נהיגה נוחה (אני 1.81 ומאוד מפונק בנושא הנוחות).

מחוץ לעיר הוא עובר בקלות את ה 20 קילומטר לליטר ומחיר הקנייה שלו בפועל יותר נמוך ממחיר המחירון.

אם שווה את המחיר או לא זה תלוי מה אתה מחפש. האיביזה יותר גדולה אבל האיביזה מטורבתת (אשתי נוסעת נסיעות קצרות מאוד וזה לא בריא לטורבו), DSG ואחריות קצרה. אם אני לא צריך את הגודל אז בשבביל מה איביזה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני דווקא לא חושב ככה,במה הספארק הקודמת גרועה מהפיגו 107?פנדה דור קודם?יונדאי i10 דור קודם?

דווקא הספארק הייתה מתמודדת חזקה אצלי מול הפנדה.

בפנדה דור קודם לא נסעתי.

107 דור קודם יותר מזעזעת, בזה אתה צודק.

אי10 דור קודם זה רכב הרבה יותר בשל, נח, נעים ומהנה מהספארק.. לדעתי.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...