Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר להבין איך זה שלפני 5 שנים מחיר של הוט-האצ' היה בין 180K-220K ועכשיו מגיעים כבר ל 300K? זו לא אמורה להיות אותה קטגוריה? במחיר הזה למה שמישהו יקנה את זה ולא S3?

פורסם

מחיר מופרך לחלוטין. כמה חבל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כנראה תוצאה של מלחמות החימוש בהוט האצ'ים ,החליטו להעלות את הסיוויק להתחרות בגולף R ובS3 במקום בGTI ובקופרה והשאר.

פורסם

מדובר פה על תת דגם חדש שנוצר, "סופר" הוטהאצ'ים או איך שלא תחליטו לקרוא להם.

גולף GTI היא הוט האץ'- גולף R היא מעבר.

פוקוס ST היא הוטהאצ'- פוקוס RS היא מעבר

הונדה הולכת ראש בראש עם הגדולים מבחינת נתונים.

ואותי מעניין איך רנו יגיבו לכל הסיפור הזה עם המגאן החדשה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אפשר להבין איך זה שלפני 5 שנים מחיר של הוט-האצ' היה בין 180K-220K ועכשיו מגיעים כבר ל 300K? זו לא אמורה להיות אותה קטגוריה? במחיר הזה למה שמישהו יקנה את זה ולא S3?

הוט האטצ עדיין עולים סביב ה 200K.

כפי שהוסבר, הטייפ R מכוונת למעלה מזה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ולאד הולך לקנות טיפ R?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני יכול להבין למה פוקוס RS תעלה סכומים כאלו, ולמה 135 עולה ככה, אבל קשה לי להבין למה הטייפ R הזו מגיעה ל300K. זה ההספק? כי קופרה עולה 80K פחות ומושווית אליה ישירות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כנראה שאין ליבואן שום רצון לבוא להתחרות בשוק ה"סופר הוט האצ" אלא פשוט למכור מס' נמוך של יחידות בסכום גבוה.

יש ביקוש לא רע בכלל לרכבים קטנים וחזקים היבואנים מנצלים את הביקושים אבל בסופו של דבר זה אחוז קטן מאוד ממכירות של יבואן אז כנראה שלא באמת רוצים להוריד מחירים.

אני חושב שיבואנים מתייחסים לרכבים כאלו כסוג של כאב ראש , אחד כזה שכדאי להיכנס אליו רק בשולי רווח גבוהים מהממוצע .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

גם אני אהבתי את המראה סטייל In your face כשראיתי את התמונות.

כשראיתי אותה על הכביש היה קשה להתעלם מזה שהרכב נראה קצת מוזר עם קו הגג הגבוה על רכב די קטן.

בקיצור, וואו בתמונות ו-meh במציאות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
מדובר פה על תת דגם חדש שנוצר, "סופר" הוטהאצ'ים או איך שלא תחליטו לקרוא להם.

גולף GTI היא הוט האץ'- גולף R היא מעבר.

פוקוס ST היא הוטהאצ'- פוקוס RS היא מעבר

הונדה הולכת ראש בראש עם הגדולים מבחינת נתונים.

ואותי מעניין איך רנו יגיבו לכל הסיפור הזה עם המגאן החדשה.

אז איך אתה מגדיר RS3/A45? כי לדעתי ה-RS3 היא רמה מעל ה-R.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...