Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה שטיפה זולה?? יש שטיפה במכונת שטיפה, שנותנים לך שטיפה בתלוק מעל... ויש שטיפות ידניות שיקחו לך על שטיפה בין 50-70ש"ח מה את מחפשת?

בכל אופן שטיפות ידניות:

קניון סימול בחניון

קניון לב אשדוד בחניון

בית הרופאים מול קניון לב אשדוד, שטיפה בחניון

שטיפה במכונה:

תחנת דלק דור אלון ברח' העבודה

תחנת דלק סונול,דלק מנטה, בשדרות בני ברית

דור אלון ביציאה הדרומית

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם

בסימול אתה מחכה כאילו אתה מינימום מגיע לבדיקות מעבדה אצל האחות, לפחות 10 מכוניות לפניך, רושמים מספר רכב וקודנית כי מישהו אחר ינהג לך באוטו (וסמוך עליי, לא עדינים עם הרכב שלך) וכמובן בסוף הניקיון הוא מעביר פאקינג מגב יד קטן על הגג להוריד מים. כל זה תוך כדי שאתה תצטרך לשלם 80 שקל אם אני זוכר נכון. (מניסיון שלי) - אני לא חיכיתי.

בית הרופאים מול קניון לב אשדוד בחניון - 3 גרוזינים שמנגבים לא עם מגבת אלא סמרטוט אם יש שדרוג אז חולצה (ככה זה היה נראה) וכמובן מטאטא חובה בשביל סווירלס איכותי. כי מישהו חייב לפרנס את הדיטיילרים (לא שיש לי משהו נגדם, אחלה אנשים).

אני יכול להמליץ לך על תפוז (ליד יינות ביתן) יש שם שטיפת מכוניות של ערבים-ישראלים , ידני פנימי+חיצוני יעלה 70 שקל. בזמן האחרון הם התחילו להשתמש במטאטא לג'אנטים, אתה מבקש יפה לפני לא עם מטאטא ברכב והם כמובן בשמחה. משקיעים על הרכב במיוחד בניקוי הפנימי. יותר טוב ממרוקאית בפסח ;) החסרון היחידי שמצאתי אצלם ואני מתבאס זה שאחרי השטיפת סבון הם פשוט מעבירים אותך דרך המכונה שלהם רק לייבוש (לא מפעילים כלום פרט לייבוש) ורק אז מתחילים לנגב. כל התהליך לוקח 1-2 דקות ובשמש חזקה ישארו סימנים של מים מה שקצת מבאס.

פורסם

את בפורום הלא נכון, אם לא הבנת, אנחנו קצת, רק קצת בעלי הפרעה קשה יותר ועמוקה יותר לניקיון הרכב שלנו,

אף אחד מאיתנו לא יוכל לתת לך המלצות על מנהרות המוות, מה המחירים והיכן כדאי.

תאלצי לנסות ולהחליט לבד היכן כדאי לך.

פורסם

אני ממליצה בחום על השטיפה שבבית הרופאים סנטר פארק באשדוד.

חברה נעימים, שטיפה נקיה מאוד [!]

מחירים סבירים, השקיעו מאוד, תיקנו לי כמה שריטות על חשבונם, ופינקו אותי בפחית קליפורניה.

ממליצה.

פורסם (נערך)
בסימול אתה מחכה כאילו אתה מינימום מגיע לבדיקות מעבדה אצל האחות, לפחות 10 מכוניות לפניך, רושמים מספר רכב וקודנית כי מישהו אחר ינהג לך באוטו (וסמוך עליי, לא עדינים עם הרכב שלך) וכמובן בסוף הניקיון הוא מעביר פאקינג מגב יד קטן על הגג להוריד מים. כל זה תוך כדי שאתה תצטרך לשלם 80 שקל אם אני זוכר נכון. (מניסיון שלי) - אני לא חיכיתי.

בית הרופאים מול קניון לב אשדוד בחניון - 3 גרוזינים שמנגבים לא עם מגבת אלא סמרטוט אם יש שדרוג אז חולצה (ככה זה היה נראה) וכמובן מטאטא חובה בשביל סווירלס איכותי. כי מישהו חייב לפרנס את הדיטיילרים (לא שיש לי משהו נגדם, אחלה אנשים).

אני יכול להמליץ לך על תפוז (ליד יינות ביתן) יש שם שטיפת מכוניות של ערבים-ישראלים , ידני פנימי+חיצוני יעלה 70 שקל. בזמן האחרון הם התחילו להשתמש במטאטא לג'אנטים, אתה מבקש יפה לפני לא עם מטאטא ברכב והם כמובן בשמחה. משקיעים על הרכב במיוחד בניקוי הפנימי. יותר טוב ממרוקאית בפסח ;) החסרון היחידי שמצאתי אצלם ואני מתבאס זה שאחרי השטיפת סבון הם פשוט מעבירים אותך דרך המכונה שלהם רק לייבוש (לא מפעילים כלום פרט לייבוש) ורק אז מתחילים לנגב. כל התהליך לוקח 1-2 דקות ובשמש חזקה ישארו סימנים של מים מה שקצת מבאס.

הייתי בתפוז, הוא שטף לי את האוטו, השפריץ קצת קצף, הלך לצד חזר עם מטאטא,

עצרתי אותו הבאתי לו 20 שקל אמרתי לו שיוריד את הסבון עם הגרניק ואמרתי יפה תודה והלכתי.

השטיפה ליד בית הרופאים פשוט גרועה, ציוד על הפנים שמתאים יותר לשטיפה של בניין ולא רכב.

השטיפה ידנית בBULL בביג,

היה לי על הרכב בחור בן 70 אולי, עוד שניה הייתי צריך לעזור לו להגיע לרכב,

סירב בכל תוקף לא להשתמש במטאטא, אז סירבתי לו בחזרה.

אני ממליצה בחום על השטיפה שבבית הרופאים סנטר פארק באשדוד.

חברה נעימים, שטיפה נקיה מאוד [!]

מחירים סבירים, השקיעו מאוד, תיקנו לי כמה שריטות על חשבונם, ופינקו אותי בפחית קליפורניה.

ממליצה.

לא קיבלתי פחית ולא יחס טוב,

הדבר היחיד שקיבלתי מהם זה סימני ניגוב, דופן דלתות מטונפים ולכלוך מתחת לשטיחים.

כנראה בגלל שאת בחורה :wink:

לסיכום,

השטיפה הכי טובה ואיכותית באשדוד לדעתי היא בחנייה עם שתי דליים.

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

פורסם
הייתי בתפוז, הוא שטף לי את האוטו, השפריץ קצת קצף, הלך לצד חזר עם מטאטא,

עצרתי אותו הבאתי לו 20 שקל אמרתי לו שיוריד את הסבון עם הגרניק ואמרתי יפה תודה והלכתי.

השטיפה ליד בית הרופאים פשוט גרועה, ציוד על הפנים שמתאים יותר לשטיפה של בניין ולא רכב.

השטיפה ידנית בBULL בביג,

היה לי על הרכב בחור בן 70 אולי, עוד שניה הייתי צריך לעזור לו להגיע לרכב,

סירב בכל תוקף לא להשתמש במטאטא, אז סירבתי לו בחזרה.

לא קיבלתי פחית ולא יחס טוב,

הדבר היחיד שקיבלתי מהם זה סימני ניגוב, דופן דלתות מטונפים ולכלוך מתחת לשטיחים.

כנראה בגלל שאת בחורה :wink:

לסיכום,

השטיפה הכי טובה ואיכותית באשדוד לדעתי היא בחנייה עם שתי דליים.

תבקש ידני בלי בטאטא בתפוז יעשו לך.

אבל כן, אני הרבה שוטף בעצמי , חוסך כסף וכמובן תמיד יוצא טוב יותר.

פורסם
תבקש ידני בלי בטאטא בתפוז יעשו לך.

אבל כן, אני הרבה שוטף בעצמי , חוסך כסף וכמובן תמיד יוצא טוב יותר.

הבעיה שבזמן האחרון אני מתעצל,

לא קל לשטוף עם דליים ללא מקור מים וחשמל קרוב [2 דליים ממש לא מספיקים לשטיפה מלאה].

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...