Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות אחת מהתמונות הן כנראה להמחשה.

יש אנשים עצלנים שלא מצלמים את הרכב שלהם ומוצאים רכב דומה באינטרנט...

משכנתא זה קל

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקרה של ה C4 שנסחרת יחסית בזול ואין מחסור שלה בשוק, אני לא רואה שום סיבה להתעכב על

רכב עם עבר מליסינג, עם ק"מ נמוך אך לא יוצא דופן, ועם כל מיני תקלות ותיקוני טרום מכירה (שמבוצעים

בד"כ בצורה נקודתית לצורך המכירה בלבד - כמו למלא גז אך לא לטפל במקור לכך, שכן למיטב ידיעתי

היעלמות של גז עד להשבתת המזגן תוך שנה וחצי מהמילוי הקודם זה כלל לא בגדר הסביר).

טוב עשית שדילגת לרכב הבא.

פורסם

העניין הוא שלמרות הנאמר כאן אין בלוחות הגדולים C4 2008 במחיר (18000) ומצב דומים. בשנתון הזה הרכבים הם בד"כ עם >150K וכנראה שגם לא יעברו חלק את הבדיקה (שתעלה לי עוד 500). מאלה שיהיו עם ק"מ נמוך יחסית לא כולם מטופלים (כולל טיימיניג ומשאבת מים). אין פה מנצחים, ולכן רציתי לדעת מה הנזק האפשרי הכרוך בתיקון יסודי של המיזוג.

פורסם

כל רכב יש מחיר ששווה לשלם, גם לסיטרואן הזאת. בדקת בלוח, ראית מה האופציות האחרות בסכום הזה. תעשה את השיקולים שלך בצורה לא רגשית אלא מעשית. אולי אובייקטיבית הרכב הספציפי הזה עדיין שווה את המחיר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני ראיתי בק.טבעון C4 2008 עם 91K ק"מ ורצו עליה 19. הורדתי ל17.

היה סבלני!

(בסוף קניתי אחרת, סוף 2009).

משכנתא זה קל

פורסם
אני ראיתי בק.טבעון C4 2008 עם 91K ק"מ ורצו עליה 19. הורדתי ל17.

היה סבלני!

(בסוף קניתי אחרת, סוף 2009).

נמכרה? לקחת לבדיקה? על מה הורדת?

פורסם (נערך)

נמכרה.

אני בודק בעצמי.

צמיגים וידית דלת נהג פנימית שהייתה רעועה.

מה עם אלו?

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=4e15589f67809283d37a965a9788561528f

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=2fa6dd5d9899f5948728881fa57a8b5684a

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)
נמכרה.

אני בודק בעצמי.

צמיגים וידית דלת נהג פנימית שהייתה רעועה.

מה עם אלו?

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=4e15589f67809283d37a965a9788561528f

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=2fa6dd5d9899f5948728881fa57a8b5684a

יקרות ב-4000 ש"ח (למעלה מ-20%) ממה שהוצע לי. אני מניח שגם הן לא ייצאו נקיות לגמרי בבדיקה (עוד 500 ש"ח).

אחת מהן היא זו שהתמונה שלה מופיעה גם במודעה אחרת. השנייה בלי היסטוריית טיפולים. ה-2008 עלתה לכביש בינואר. שמעתי שהצורה הישנה על הפנים... :wink:

כל הסימנים מצביעים על הלוואה וקפיצת מדרגה בחיפושים.

עריכה אחרונה על ידי Renaultrap
פורסם

צודק.

עם זאת, תרחיב את החיפוש שלך לאזור ה-20K+ ותנסה להתמקח עם המוכרים.

כמו כן, חפש באזורים גיאוגרפיים אחרים (הרצתי חיפוש רק על אזור חיפה).

משכנתא זה קל

פורסם
צודק.

עם זאת, תרחיב את החיפוש שלך לאזור ה-20K+ ותנסה להתמקח עם המוכרים.

כמו כן, חפש באזורים גיאוגרפיים אחרים (הרצתי חיפוש רק על אזור חיפה).

אז אני התקדמתי, וקניתי בסוף קליאו דור 3, 2011

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?601372-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-1-6-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-2011

כשחזרתי ליד 2 ראיתי שה-C4 עפה. כנראה לא היתה עסקה כ״כ רעה... כשהמזגן פועל. מה שגרם לי לחשוב על התחום האפור של מהי רמאות של מוכר. כמה אנשים באמת היו משקיעים אלפים כדי לתקן בעיית מזגן לפני מכירה, במקום למלא גז ולהתפאר במזגן חזק?

פורסם
אז אני התקדמתי, וקניתי בסוף קליאו דור 3, 2011

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?601372-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-1-6-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99-2011

כשחזרתי ליד 2 ראיתי שה-C4 עפה. כנראה לא היתה עסקה כ״כ רעה... כשהמזגן פועל. מה שגרם לי לחשוב על התחום האפור של מהי רמאות של מוכר. כמה אנשים באמת היו משקיעים אלפים כדי לתקן בעיית מזגן לפני מכירה, במקום למלא גז ולהתפאר במזגן חזק?

מפרשת השבוע בהר שבמכירת_רכב.jpgחומש ויקרא "וכי תמכרו ממכר לעמיתך או קנה מיד עמיתך אל תונו איש את אחיו"

וראה תשובה בקובץ המצורף שממנה משתמע שאם זהו דבר בולט לעין או שמכון בדיקה ימצא אין חובת גילוי אבל אם זה דבר נסתר יש חובת גילוי וכאן התקלה כנראה נסתרת אז חובה לגלות

פורסם

א. בהחלט יתכן שהיא הסתירה זאת מהקונה.

ב. יתכן שהיא המשיכה להיות אמינה, אך מכיוון שהתייאשה מכך שהיא לא מצליחה למכור (אחרי שגם העיסקה איתך כשלה)

היא הבינה שעליה להתגמש יותר עם הקונה הבא שמגיע בכדי לסגור את העיסקה ולהיפטר מהרכב.

פורסם
א. בהחלט יתכן שהיא הסתירה זאת מהקונה.

ב. יתכן שהיא המשיכה להיות אמינה, אך מכיוון שהתייאשה מכך שהיא לא מצליחה למכור (אחרי שגם העיסקה איתך כשלה)

היא הבינה שעליה להתגמש יותר עם הקונה הבא שמגיע בכדי לסגור את העיסקה ולהיפטר מהרכב.

אמרתי לה שאני קונה אם המזגן ייבדק ויטופל כמו שצריך. לא היתה לה סיבה לחזור ולפרסם ולהתגמש עם מישהו אחר תוך יום. הלוואי שזה מה שעשתה. לטובתו של הקונה שעלול להיות בלי מזגן ועם הוצאה ניכרת עוד הקיץ.

פורסם

יתכן שהיא ראתה שאתה מאוד בעניין של הרכב, חשבה שתסכים לבסוף לקנות את הרכב גם

ככה במחיר ובתנאים שהיא רוצה (מה שכמעט עשית). לאחר ששלחת אותה לדרכה, הבינה שבעצם

אין לה מציאה גדולה בידיים שיש תור לרכוש אותה אלא רכב ישן ודי תקול שעולה לה כסף וזמן

בכל יום שהוא נמצא אצלה ומחכה לקונה.

יש מוכרים ש"עף להם הסכך" כשיש קונה רציני שרוצה לקנות את הרכב, כבר יצא לי לסייע

לחבר לקנות רכב - המוכר החליט שהוא רוצה סכום גבוה יותר ממה שהוסכם וזאת אחרי שכבר

הכל סוכם ולמעשה היינו בכניסה לסניף הדואר לביצוע העברת הבעלות.

החבר היה מאוד נלהב לקנות את הרכב, ולמרות שאני ייעצתי לו בכל תוקף לשלוח את המוכר לחפש

את החברים שלו (וזה היה גם ברור לגמרי שאחרי הסירוב המוכר יבקש לבצע את העיסקה עבור

הסכום שהוסכם מלכתחילה), החבר הסכים לשלם לו כפי שביקש.

• תוכן חדש...