Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום אני הדר בוהדנה מטבריה חדשה פה בפורום :]

רציתי לשאול מי מפה נוסע מחר (מוצ"ש) להיכל לפריסטייל.. כי אני מתכוונת לנסוע רק שיש לי בעיה של כרטיסים אז רציתי לשאול אם מישהו יודע אם אפשר לקנות כרטיסים במקום... כי אי אפשר להזמין כרטיסים כבר מ"לאן"... כבר שבת

אשמח לקבל תשובה :smile:

"הסיבה שאנשים מפגינים נגד לבישת מעילי פרווה ולא נגד מעילי עור היא שהרבה יותר קל להציק לנשים זקנות מאשר לרוכבי אופנועים" :twisted:

http://public.fotki.com/HaDaRuSh//

מעוניינת לקנות טרקטורון מסוג: warrior. כל מי שיכול לעזור שישאיר לי בבקשה הודעה פרטית..תודה:)

פורסם
שלום אני הדר בוהדנה מטבריה חדשה פה בפורום :]

רציתי לשאול מי מפה נוסע מחר (מוצ"ש) להיכל לפריסטייל.. כי אני מתכוונת לנסוע

...:roll:

פורסם

קודם כל אני לא אתה אני את :)

ושנית כל הבנתי איך אפשר לקנות כרטיסים פשוט אני וחברים שלי באים מטבריה לת"א...וזה לא הכי קרוב...

אנחנו מפחדים להגיע ולגלות שאזלו הכרטיסים :\

אין טלפון לבירורים או משהו כזה?... שעובד גם בשבת?

"הסיבה שאנשים מפגינים נגד לבישת מעילי פרווה ולא נגד מעילי עור היא שהרבה יותר קל להציק לנשים זקנות מאשר לרוכבי אופנועים" :twisted:

מעוניינת לקנות טרקטורון מסוג: warrior. כל מי שיכול לעזור שישאיר לי בבקשה הודעה פרטית..תודה:)

פורסם

איך התמונת פרופיל שלי?.........:wink:

למי שלא מזהה אלה האופנוברים ממאדים...חח

פורסם

מזלי לא התמזל ולא זכיתי לנסוע למופע הפריסטייל...כל הכבישים פה מכוסים קרח מהברד שירד ואף אחד לא רוצה לקחת סיכון בנהיגה שלש מעל שעתיים...

לא נורא...נתנחם בשנה הבאה (ב"ה) :)

וגם ההורים שלי אמרו שהם יפצו אותי על עוגמת הנפש חח... כל תחרות אפשרית וכל דבר הקשור למוטוקרוס אני אהיה שם :p

אז אם אתם יודעים על אירוע במתקיים בקרוב..התיבה שלי פתוחה (וגם הארנק של ההורים)

פורסם
...וגם ההורים שלי אמרו שהם יפצו אותי על עוגמת הנפש חח... כל תחרות אפשרית וכל דבר הקשור למוטוקרוס אני אהיה שם :p

אז אם אתם יודעים על אירוע במתקיים בקרוב..התיבה שלי פתוחה (וגם הארנק של ההורים)

ההורים שלך פתוחים אולי לרעיון של אימוץ ילד חדש, איכותי, ספונטני ומנוסה (וגם יודע לבשל)?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

השנייה חזרתי מהגמר, מרשים מאוד, וגם לא הרגשתי משועמם כמו שחשבתי שאני ירגיש בהתחלה,

גם הפעם, איזה זמר לא מוצלח לבוש בבגדי אופנוען שר את התקווה , לא רק ששר בצורה גרועה, גם הוסיפו אחר כך אפקטים של טראנסים, פשוט מגעיל, אבל העיקר שהוא לבוש כמו אופנוען..

יותר מאוחר היה מופע קפואירה, מופע של להקת בנות ומופע קטן של בייקרים קטנים (גילאי 6-12)

ואז התחיל האקשן האמיתי.. היו קפיצות מרשימות בהחלט, וגם היה ממש נחמד שהרוכבים לא באו רק לקפוץ וללכת, הם גם שיעשעו מידי פעם את הקהל בריקודים, דיברו אליהם,, עשו שטויות זרקו דברים לקהל וכו', היה ממש נחמד

היה את התחרות וויפ הזה או איף שלא קוראים לזה, שהיה גם חביב מאוד,

ה360 של פרוג היה מרשים בהחלט,

ועוד הרבה דברים נחמדים, בקיצור, היה כייף, נחמד ומרשים, בהחלט אירוע עם רמה בין לאומית.

ושוב תודה לפולגז על הכרטיס :grin:

פורסם
האם רק לי הפריע המופע המביש של שירת ההמנון - או שזהו הסטייל החדש?

עמית

אוי זה היה כ"כ מיותר..

hope for the best, expect the worse.

פורסם

הדר וואלה את כוסית..

רוצה סיבוב? (אולי אח"כ אני אתן לך לגעת באופנוע)

סתם זה מההתרגשות מהמופע במוצ"ש.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
איך התמונת פרופיל שלי?.........:wink:

למי שלא מזהה אלה האופנוברים ממאדים...חח

וואלה את אחלה אופנוברית בכבוד :-P

וכמה עלה כרטיס למופע הזה?

בגדול אופנועים זה נחמד, אבל אני מחכה להבטחה להקים פארק מוטורי בנגב שיכלול גם מכוניות מרוצים...

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...