Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף החדשה 1600 FSI טיפטרוניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקיצור למי שעוד לא הבין- בגולף החדשה אתה משלם 80% מהכסף על דברים שאתה לא רואה. אתה משלם תמורת דברים שמבדילים אותך מבין שאר הקופסאות בקטגוריה של הקומפקטיות. אתה משלם למשל על השילדה החזקה ביותר בקבוצה, על הגיר המתקדם ביותר בקבוצה, על המנוע המתקדם, על איכות החומרים, המיתלה האחורי והנדסת האנוש שאין לה אח ורע בקטגוריה.

אז נכון זהו מותג יקר. אבל כל מי שרוצה פרימיום שלא יחפש גלגלי מגנזיום ומחשב דרך, אלא שיפתח קצת את העיניים ויתן דעתו על המוצר המוגמר.

הקיצר כמו תמיד- יש אנשים שלא יתפשרו ויקנו את הטוב ביותר ויש אנשים שימכרו להם את הדבר הכמעט אמיתי...

נכון מאוד. או במילים אחרות מיצינו את הטרד אפשר לנעול...:wink:
  • תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ערב טוב, תסכימו איתי שאם מקפידים לעשות טיפולים בזמן ובמוסך מרכזי ולא אצל איזה ערבי מנצרת העיקר שהמחיר יהיה "זול" אז לא צריכות להיות שום תקלות או בעיות מיוחדות כי אחרי הכל זה רכב חדש, תחת אחריות ו... פולקסווגן שזו מעצמה ושם עולמי.
ממש שטויות.. יש הרבה רכבים,גם חדשים שטופלו במוסך מורשה בזמן אבל בכל זאת מבלים במוסך!!!
פורסם
בקיצור למי שעוד לא הבין- בגולף החדשה אתה משלם 80% מהכסף על דברים שאתה לא רואה. אתה משלם תמורת דברים שמבדילים אותך מבין שאר הקופסאות בקטגוריה של הקומפקטיות. אתה משלם למשל על השילדה החזקה ביותר בקבוצה, על הגיר המתקדם ביותר בקבוצה, על המנוע המתקדם, על איכות החומרים, המיתלה האחורי והנדסת האנוש שאין לה אח ורע בקטגוריה.

אז נכון זהו מותג יקר. אבל כל מי שרוצה פרימיום שלא יחפש גלגלי מגנזיום ומחשב דרך, אלא שיפתח קצת את העיניים ויתן דעתו על המוצר המוגמר.

הקיצר כמו תמיד- יש אנשים שלא יתפשרו ויקנו את הטוב ביותר ויש אנשים שימכרו להם את הדבר הכמעט אמיתי...

קודם כל, אף אחד, בשום מקום, לא אמר שהגולף היא הטובה בקבוצה. לא CAR, ולא "אוטו", ולא בשום מקום אחר.

אתה כנראה צודק לגבי היתרונות של הגולף, אם כי זה לא מיתרגם ל"טובה בקטיגוריה", לא בCAR ולא ב"אוטו" ולא במקומות אחרים.

עכשיו, אם אתה קונה אוטו ב160K, ומקבל סאנרוף מהתקנה מקומית, וגלגלי מגנזיום חלופיים - זה פשוט אומלל. שלא יתנו אותם וזהו. אבל זה? זה כמעט לרמות את הלקוחות.

הייתי מבין את מי שהיה קונה גולף TDI, או את ה2.0FSI, או את הGTI הבאה עלינו לטובה, או לפחות גולף עם DSG.

אבל ה1.6 טיפטרוניק? אין טעם, לדעתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כל מי שהיה באירופה יודע שאנשים שגרים בעיר מסתפקים ברכב עירוני קטן עם שלוש דלתות ולא קונים מכונית בשביל להוציא לשכן את העיניים. אז תתפלא אבל לא כולם צריכים 2.0TDI או GTI יש אנשים שצריכים ומסתפקים במנוע כמו ה- 1.6 ובשביל עוד סכום כזה או אחר לא מוכנים להתפשר ומקבלים חבילה שמציבה אותם מעל לכל הקטגוריה של הקומפקטיות. סוכן הנסיעות שלי אמר לי פעם: WHAT YOU PAY IS WHAT YOU GET והוא ידע על מה הוא מדבר...

נשאלת השאלה- האם אתה חייב לקנות את האוטו עם גג נפתח וצמיגי מגנזיום? אני מקווה שלא ובא לציון גואל.

פורסם
כל מי שהיה באירופה יודע שאנשים שגרים בעיר מסתפקים ברכב עירוני קטן עם שלוש דלתות ולא קונים מכונית בשביל להוציא לשכן את העיניים. אז תתפלא אבל לא כולם צריכים 2.0TDI או GTI יש אנשים שצריכים ומסתפקים במנוע כמו ה- 1.6 ובשביל עוד סכום כזה או אחר לא מוכנים להתפשר ומקבלים חבילה שמציבה אותם מעל לכל הקטגוריה של הקומפקטיות. סוכן הנסיעות שלי אמר לי פעם: WHAT YOU PAY IS WHAT YOU GET והוא ידע על מה הוא מדבר...

נשאלת השאלה- האם אתה חייב לקנות את האוטו עם גג נפתח וצמיגי מגנזיום? אני מקווה שלא ובא לציון גואל.

שכחת שבחו"ל, גולף שלוש דלתות שכזו לא עולה יותר ממונדיאו...

כמו כן, לא הבהרת לי בדיוק איך גולף 1.6 כזו נמצאת מעל כל הקטיגוריה של הקומפקטיות. היא נופלת באבזור, היא נופלת במנוע, היא לא מתעלה בהתנהגות ומתרסקת במחיר. לזכותה עומד רק הגיר, וזה אכן יתרון נאה אבל לא גורם מכריע. אתה מחפש הצדקה לקניית מכונית כזו? או שמא יש לך כבר אחת (נניח גולף קודמת) ואתה נאחז בשארית כוחותיך בקו הyou get what you pay for?

הטיעון הזה תופס במקרה של ב.מ.וו סדרה 3 (וגם אז, לא תמיד). במקרה של גולף, אה, לא ממש.

אפילו את הפוזה של הA3 אין לה.

כלומר, זו מכונית שבה אתה משלם יותר בשביל הרושם, אבל לא ממש מקבל אותו (בניגוד לA3, אחותה). לא עסקה מאוד טובה, לדעתי.

אם תרצה מכונית טובה יותר, קנה מונדיאו. יותר מרחב, יותר התנהגות, יותר מנוע, יותר אבזור. אפילו יותר אחריות (ושירות), ונראית טוב יותר.

לרעתה אפשר לזקוף רק את הגיר, אבל הייתי מתפשר.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

שוב אתה מפספס את הנקודה. מי שמחפש גולף לא צריך מונדאו. איך ה- 1.6 FSI שמשודך לגיר 6 הילוכים "נופל במנוע"? איך מתלה אחורי מבית המהנדס של הפוקוס "נופל בהתנהגות"? ועוד לא דיברנו על סה"כ של 12 כוכבים במבחן הריסוק.

"אפילו פוזה של A3 אין לה", נכון למונדאו יש טונות של פוזה. בגולף אתה ממש לא משלם בשביל הרושם אתה משלם בשביל לעמוד ברמזור לחייך לעצמך את החיוך הקטן שאף אחד לא רואה ואומר לעצמך- יש עדר ויש כאלה שלא נכנעים לחוק העדר.

ושוב- מי שצריך לקנות משאית דאף ב-2 מיליון שקל לא יקנה באותו סכום למברוגיני!

פורסם

מי שצריך לקנות משאית דאף ב-2 מיליון שקל לא יקנה באותו סכום למברוגיני!

מסכים בהחלט וכל מילה נוספת מיותרת.
פורסם
שוב אתה מפספס את הנקודה. מי שמחפש גולף לא צריך מונדאו. איך ה- 1.6 FSI שמשודך לגיר 6 הילוכים "נופל במנוע"?
מאוד פשוט: המנוע הזה מוציא 115 כ"ס, ומומנט של 15.8 קג"מ. אלו נתונים יפים, יפים מאוד אפילו - יחסית ליתר קבוצת ה1.6, שעולה 30-40K פחות...

אין מה להשוות עם כל מנוע שני ליטר, נכון? לא זה של פיז'ו, לא זה של פורד, בוודאי ובוודאי לא זה של הונדה.

גיר שישה הילוכים זו תוספת ברוכה, ואני מודה שזה פלוס - הפלוס היחידי שיש לגולף 1.6FSI.

איך מתלה אחורי מבית המהנדס של הפוקוס "נופל בהתנהגות"? ועוד לא דיברנו על סה"כ של 12 כוכבים במבחן הריסוק.

אח, אח, אם רק מתלה אחורי היה קובע באופן אבסולוטי את ההתנהגות האוטו, אילו חיים קלים היו למהנדסי השלדות.

נתחיל בזה, שאת הbrand values לא מביא איתו המהנדס, אלא ההנהלה. המהנדס הוא רק כלי ליישום. לא מספיק שהמהנדס יהנדס, גם צריך שהדגם ישאף לקטוף את המקום הראשון בקבוצה בכל הנוגע לדינמיות, מה שכנראה הגולף לא עשתה (או פספסה בגדול).

מתלה אחורי מבית המהנדס של הפוקוס לא הופך מכונית למתנהגת, בדיוק כמו שאם אני אעמוד על ארבע ואעשה "וורום, וורום" אני לא אהיה אופנוע. מקסימום הומו.

ומה לעשות, הגולף לא נחשבת בשום מקום לאיזה שיא דינמי (להוציא את הGTI).

המונדיאו, לעומת זאת, מתנהגת גם מתנהגת, כך אומרים העיתונים וכך גם אני אומר, אחרי הרבה קילומטרים על אחת.

"אפילו פוזה של A3 אין לה", נכון למונדאו יש טונות של פוזה.

מעולם לא טענתי שלמונדיאו יש פוזה. היא פשוט נראית טוב (במיוחד בכחול. אח).

בגולף אתה ממש לא משלם בשביל הרושם אתה משלם בשביל לעמוד ברמזור לחייך לעצמך את החיוך הקטן שאף אחד לא רואה ואומר לעצמך- יש עדר ויש כאלה שלא נכנעים לחוק העדר.

נתחיל בזה, שבגולף 1.6, עם טסות ופגושים בצבע שחור, זה נראה כמו "מסכן, הוא בטח היה צריך לעבור לחיות ברחוב בשביל האוטו".

מעבר לזה, כן, יש גם אהבלים שקונים טומי הילפיגר בשביל להבדיל את עצמם מהקבוצה.

רוצה להיות שונה? קנה קליאו ספורט.

רוצה לחשוב שקנית מוצר עדיף, בעוד שלמעשה קנית מוצר שווה ערך - או נחות - ביותר כסף בשביל להיות שונה - בבקשה. זה לא שונה כמו "אני יותר חכם מהם", זה שונה כמו "אני מזיל ריר, טיפש, ונראה מוזר, כנראה שיש לי תסמונת דאון".

ושוב- מי שצריך לקנות משאית דאף ב-2 מיליון שקל לא יקנה באותו סכום למברוגיני!

נכון, אבל מי שצריך לקנות מכונית נוסעים ב160K, יקנה בסכום הזה מכונית יותר קטנה, יותר חלשה, פחות מאובזרת ופחות מתנהגת? אני לא מסוגל לעקוב אחרי הלוגיקה שמנחה אותך, כנראה כי אין כזו.

אם אתה רומז שיש אנשים שלא רוצים מכונית יותר גדולה מהגולף, אני אגיד לך שהצורה היחידה שההנחה הזו תופסת היא ב"אנשים מוכנים לוותר על גודל בשביל להרוויח במקומות אחרים", אבל זה בולשיט, כי אתה לא מרוויח דבר בגולף.

כלומר, אין לי טענה ואף חצי טענה למי שקונה אימפרזה WRX במחיר של 407 2.2, כי לפחות שם אתה מקבל תמורה.

ובגולף?

ומילא לקנות 2.0FSI עם DSG. שם יש טכנולוגיה, יש ייחוד. יש הצדקה, חלקית מאוד, לתשלום הנכבד. אבל 1.6? זה מטומטם, בכל קנה מידה.

פורסם

"אין מה להשוות עם כל מנוע שני ליטר" - אני שמח שהגעת לבד להבנה שלא משווים 1.6 ל- 2.0 ...

אז לכן מספיק להשוות גולף 1.6 לפורד מונדיאו 2.0 .

מי שקונה גולף 1.6 לא בהכרח מחפש דינמיות של GTI אבל הוא מחפש מיתלה אחורי נפרד שיהיה בטיחותי ולא בכל בור של מע"צ יטלטל את כל האוטו.

בעניין הדינמיות- לגולף יש בעיה שיש כמעט לכל המכוניות החדשות- הגה חשמלי. דבר שכבר מוריד את סעיף הדינמיות.

ושוב אתה מסתובב סביב הזנב ולא תופס אותו- בגולף- סך החלקים עולה על השלם. וכנראה כבר לא תוכל להבין זאת.

פורסם
"אין מה להשוות עם כל מנוע שני ליטר" - אני שמח שהגעת לבד להבנה שלא משווים 1.6 ל- 2.0 ...

אז לכן מספיק להשוות גולף 1.6 לפורד מונדיאו 2.0 .

מספיק למה? כי אתה החלטת? בשורה התחתונה, הן עולות אותו הדבר. וזה מה שחשוב.

ולכן, ירצו צ'מפיון או לא, הן מתחרות.

מי שקונה גולף 1.6 לא בהכרח מחפש דינמיות של GTI אבל הוא מחפש מיתלה אחורי נפרד שיהיה בטיחותי ולא בכל בור של מע"צ יטלטל את כל האוטו.

אתה שם לב למה שאתה כותב? מתלה נפרד? בורות שיטלטלו את האוטו?

אף אחד לא אמר שהגולף נוחה בצורה יוצאת דופן. בשביל זה יש C5 (גם באותו מחיר, mind you).

אולי תוכל להצביע על מכונית בקטיגוריה ש"כל בור של מע"צ מטלטל", מה שהופך אותה ללא בטיחותית...

ברור לי, וכנראה שברור לכל אחד אחר מקוראיו האינטליגנטיים של הפורום הזה, שזה שטויות...

בעניין הדינמיות- לגולף יש בעיה שיש כמעט לכל המכוניות החדשות- הגה חשמלי. דבר שכבר מוריד את סעיף הדינמיות.

לא במונדיאו, לא במאזדה 3 1.6.. ואפילו ה307 מצליחה להתנהג טוב מהגולף עם הגה חשמלי.

ושוב אתה מסתובב סביב הזנב ולא תופס אותו- בגולף- סך החלקים עולה על השלם. וכנראה כבר לא תוכל להבין זאת.

כן, זה מה שבדרך כלל אומרים שמגיעים למחסום העובדות, שאותו אי אפשר לעבור בעזרת טיעונים ביזאריים כאלו ואחרים. אז פונים לפארא-נורמלי וכלמיני אימרות שפר על סכום החלקים.

אולי הגולף (1.6...) גורמת לך להרגיש טוב יותר שאתה נוסע בה - יש לי בשבילך הצעה זולה בהרבה - קנה מונדיאו ותמצא חברה כוסית. יסתכלו עליך הרבה יותר (ועם יותר קנאה).

פורסם

נפל לי האיסמון. אתה בסך הכל מר ישראלי שכל מה שמעניין אותו הוא ש"יסתכלו עליך הרבה יותר (ועם יותר קנאה)".

אז שתהיה לך שבת נעימה,

ד"ש עם פיהוק למונדאו.

נ.ב.

אין לי גולף 1.6 FSI...

פורסם

roee , אני לא יודע איזה רכב יש לך ולמה אתה מורעל נגד גולף , אבל מדובר במכונית המובילה בקטגוריה.

מכונית שבדור הרביעי שלה יצרה כללים חדשים בכל מה שנוגע לאיכות בניה ועיצוב פנים , דברים שרק עכשיו מיושמים ברכבים המתחרים (ולא בצורה הכי מרשימה בעולם).

בכל מקרה, כפי שאמרו כאן לפני , מי שצריך רכב קומפקטי לא יקנה רכב מנהלים .

מי שרוצה פורד, יקנה פוקוס, מי שרוצה פולקסווגן יקנה גולף.

לקנות רכב גדול יותר בשביל להרגיש שקיבלת יותר פח לשקל זה ממש טיפשי....

אני מסכים אבל עם דבר אחר, אם כבר קונים את הגולף, אז קונים את ה FSI ובלי כל הקשקושים שנותן היבואן כי זה ממש נראה כמו בדיחה.

חישוקי מגנזיום 15 אינץ' על רכב בגודל של הגולף , מזכירים את גלגלי ה13 אינץ' שיש על השברולט אוואו ליסינג, וזה נראה פשוט מגוחך.

סארוף בהתקנה מקומית לא הייתי מרכיב גם אם היו משלמים לי כסף על זה , פשוט לא.

לדעתי כל עוד לא היית בעלים של פולקסווגן , לא תבין על מה מדובר.

זו לו אותה הרגשה כמו להכנס לעוד קורולה / אימפרזה או כל רכב אחר בקטגוריה.

אני מסכים שהמחירים גבוהים , אבל על איכות משלמים, ומדובר כאן במוצר איכותי.

ובנוגע לחבר הפורום החדש ludu , אני חושב שהוא היטיב לתאר את העמדה הזאת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
roee , אני לא יודע איזה רכב יש לך ולמה אתה מורעל נגד גולף , אבל מדובר במכונית המובילה בקטגוריה.

מכונית שבדור הרביעי שלה יצרה כללים חדשים בכל מה שנוגע לאיכות בניה ועיצוב פנים , דברים שרק עכשיו מיושמים ברכבים המתחרים (ולא בצורה הכי מרשימה בעולם).

מאזדה 3 מליסינג, לפני זה 307 שני ליטר. אני לא מורעל נגד הגולף ואף התקשרתי לצ'מפיון לברר כמה תעלה הGTI.

אף אחד לא לקח מהגולף את הישגיה, אך מאז שהוצגה הגולף דור 4, הרבה דברים קרו בעולם הרכב, והיא כבר לא מחזיקה בבלעדיות על תאי נוסעים איכותיים.

הפער של המתחרות לעומת הגולף נסגר כמעט לחלוטין (אך מצד שני, גם הגולף סגרה כמה פערים, בדור החמישי).

בכל מקרה, כפי שאמרו כאן לפני , מי שצריך רכב קומפקטי לא יקנה רכב מנהלים .

מי שרוצה פורד, יקנה פוקוס, מי שרוצה פולקסווגן יקנה גולף.

לקנות רכב גדול יותר בשביל להרגיש שקיבלת יותר פח לשקל זה ממש טיפשי....

היתרון במונדיאו זה לא הגודל. זה המנוע, ההתנהגות, האבזור, וכבונוס - גם המרחב.

הפוקוס, למרות שלדתה הנהדרת, לא ברת השוואה לגולף, למרות ששתיהן, לכאורה, נמצאות באותה קבוצה. מבחינתי, המונדיאו היא יריבת הגולף, ולא הפוקוס. הן יותר קרובות אחת לשניה.

ועכשיו, לאור יתרונות אלו שמביאה המונדיאו, במחיר זול יותר, האם לא הגיוני יותר לרכוש אותה, למרות שהיא גדולה יותר - מה שלרוב האנשים יהיה בונוס?

אל תשכח, חוצמזה, שבמחיר שלה בארץ, מי שיקנה אותה לא יהיה, לרוב, צעיר ורווק, כמו באירופה.

כאן, מי שקונה אוטו ב160K, הוא לרוב בגיל 30+, בעל משפחה - ואלו יכולים לנצל את המרחב העדיף.

אבל זה באמת שיקול זר.

ברור לך שאין שום דבר רע במרחב הנוסף שמציעה המונדיאו, וזה לא חיסרון כלל - אלא אם יש לך שיקול פרקטי ספציפי כנגד זה. לכמה אנשים יש שיקולים כאלו בדיוק?

כלומר, זה צריך להיות שיקול פרקטי כזה משמעותי שינחה אותך לרכוש מכונית יקרה יותר, שמציעה הרבה פחות בכל תחום אחר, רק בשביל שתהיה קטנה יותר... הממ.

לי זה נשמע כמו טיעון קלוש ביותר.

בערך כמו להגיד שרוכשי ב.מ.וו סדרה 1 רוצים מכונית קטנה וצפופה - התעלמות מהאמת, כמובן, שגורסת שרוב-רובם היו רוצים סדרה 3 אבל אין להם כסף לזה. תשליך את זה על רוכשי פולקסווגן.

אני מסכים אבל עם דבר אחר, אם כבר קונים את הגולף, אז קונים את ה FSI ובלי כל הקשקושים שנותן היבואן כי זה ממש נראה כמו בדיחה.

חישוקי מגנזיום 15 אינץ' על רכב בגודל של הגולף , מזכירים את גלגלי ה13 אינץ' שיש על השברולט אוואו ליסינג, וזה נראה פשוט מגוחך.

סארוף בהתקנה מקומית לא הייתי מרכיב גם אם היו משלמים לי כסף על זה , פשוט לא.

אם קונים גולף, קונים את ה2.0FSI עם הDSG. בדיוק כפי שטענתי. זו בחירה סבירה -

עם הטכנולוגיה שלה, היא יכולה להתעלם משיקולי עלות\תועלת, ולהציע משהו מיוחד באמת, בדיוק כמו שהWRX מציעה ב200K משהו מיוחד ולא בר השוואה.

לא כך ה1.6. אתה מסכים בנקודה הזו?

לדעתי כל עוד לא היית בעלים של פולקסווגן , לא תבין על מה מדובר.

פולקסווגן? כל פולקסווגן? במשפחתי הייתה פולו SDI. איכותית, כן. נחמדה, כן. עדיפה על היתר בקטיגוריה? אה, לא.

זו לו אותה הרגשה כמו להכנס לעוד קורולה / אימפרזה או כל רכב אחר בקטגוריה.

אני מסכים שהמחירים גבוהים , אבל על איכות משלמים, ומדובר כאן במוצר איכותי.

האם דין אימפרזה כדין 307 ואסטרה, C4? מדוע אתה מביא דווקא את שתי המתחרות היותר עלובות?

לא טענתי מעולם שהגולף לא איכותית. אבל מה, גם המתחרות איכותיות. ועולות הרבה פחות.

אז נניח, ורק נניח לרגע שהגולף באמת טובה יותר מהמתחרות בקטיגוריה - והיא לא - הרי שבמחירה, אפשר לקנות מכוניות מקטיגוריה אחת מעל. האם זה לא דבר עליו יש לתת את הדעת?

ובנוגע לחבר הפורום החדש ludu , אני חושב שהוא היטיב לתאר את העמדה הזאת.

העמדה היחידה שהצלחתי להבין ממנו היא שפולקסווגן עולה יותר, ולכן בהכרח טובה יותר.

עוד לא ראיתי איש מכם שם את האצבע על מה שהופך את הגולף 1.6FSI למכונית ששווה את המחיר שלה.

קדימה, תעשו את זה. אני אשמח ללמוד ולהשכיל.

פורסם

רועי, מסכים איתך עם כל מילה על ה1.6FSI, לא שווה את המחיר.

יש הרבה מה לקנות עד 160K שעדיף על הגולף.

רק דבר אחד, גם 2.0FSI לא שווה את המחיר,

במה היא עדיפה למשל על מאזדה 3 2.0 אם בכלל?

היא בטח לא שווה 40K יותר.

לגביי הGTI אם תגיע,

200K זה נחמד לשלם עליה,

אבל יש לי הרגשה שגם היא תיפסל על מחיר,

הכיוון נראה עכשיו כבר 220K+.

• תוכן חדש...