Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף החדשה 1600 FSI טיפטרוניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רועי, מסכים איתך עם כל מילה על ה1.6FSI, לא שווה את המחיר.

יש הרבה מה לקנות עד 160K שעדיף על הגולף.

רק דבר אחד, גם 2.0FSI לא שווה את המחיר,

במה היא עדיפה למשל על מאזדה 3 2.0 אם בכלל?

היא בטח לא שווה 40K יותר.

מה היא עדיפה? המנוע עדיף (הFSI מעולה), והגיר.. DSG שישה הילוכים זה באמת נחמד.

חוצמזה שהיא יותר מרווחת, יותר בטוחה, תא נוסעים יותר איכותי וכו'.

מצד שני, למאזדה התנהגות טובה יותר.

כך שלפחות ל2.0FSI יש קייס. אולי לא שווה 40K יותר, אבל אתה מקבל משהו מיוחד...

לגביי הGTI אם תגיע,

200K זה נחמד לשלם עליה,

אבל יש לי הרגשה שגם היא תיפסל על מחיר,

הכיוון נראה עכשיו כבר 220K+.

נחיה ונראה - מי יודע...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תגובה לרועי, בלי לצטט את כל ההודעה הארוכה:

אני אישית ב160K הייתי הולך על BMW משומשת או מיאטה.

ה307 , ותסלח לי , זהו נסיון עלוב לחקות את הגולף MK4 , הרכב סובל מבעיות מכאן ועד הודעה חדשה

ואמנם הוא נראה טוב , אבל עם מראה לא הולכים למכולת.

בקשר ל C4, הרכב עוד חדש, מכיוון שאני מניח שלא החליפו את כל המהנדסים בPSI, אז ככל הנראה גם היא תיסבול מבעיות מעצבנות.

הפוקוס מיושנת, היפניות משעממות והקוריאניות מזוויעות, לכן כל אלו נפסלות.

בנוסף, ולמרות הכל, אתה לא רוצה לאבד ערך בצורה מטורפת. לקנות C4/ 307 זה לשים את כספך על קרן הצבי.

אתה מוזמן לבדוק תוך כמה ימים (/שעות) נמכרת לדוגמא קורולה שמפורסמת למכירה , או גולף במצב טוב ומהו המחירון שלהן.

האסטרה? זו מסתמנת כבחירה משתלמת אך כרגע אני לא מכניס אותה למשוואה מהסיבה הפשוטה שעדיין לא ישבתי בתוכה ולא נהגתי בה , ואני לא ממליץ בד"כ עפ"י קריאת מגזינים.

אני מאוד מקווה שהיא מנפצת את האמרה : "קניתי אופל - אני בן אדם משעמם..."

פולו SDI (אני מניח קלאסיק) לא ברת השוואה לשומדבר אחר שאני יכול לחשוב עליו כי היא מכונית סופר מיני מוארכת,אבל אם תשווה לדוגמא בינה /או פולו 5 דלתות לכל אחת מהמתחרות בסדר הגודל שלה מאותן שנים

תבין על מה מדובר.

נ.ב. לא שיכנעת אותי עם עניין המונדיאו. לדעתי מי שלא צריך רכב גדול אין סיבה שיקנה כזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תגובה לרועי, בלי לצטט את כל ההודעה הארוכה:

אני אישית ב160K הייתי הולך על BMW משומשת או מיאטה.

ה307 , ותסלח לי , זהו נסיון עלוב לחקות את הגולף MK4 , הרכב סובל מבעיות מכאן ועד הודעה חדשה

ואמנם הוא נראה טוב , אבל עם מראה לא הולכים למכולת.

היא גם מתנהגת טוב יותר מהגולף 4 (והחמש). כנראה גם מרווחת יותר, מאובזרת לא פחות.

בעיות, לא חסרות בגולף 4 (החמש חדשה מדי בשביל לדעת). להזכיר לך - מרימי חלונות, גיר אוטומטי שנזקק לשיפוצים, שמעתי גם על מחשבי מנוע.. וכן הלאה.

ה307 סובלת מבעיות, אני יודע את זה על בשרי. לזכות הגולף עומד, אני מניח, תא נוסעים עמיד יותר.

אבל זהו בערך.

בקשר ל C4, הרכב עוד חדש, מכיוון שאני מניח שלא החליפו את כל המהנדסים בPSI, אז ככל הנראה גם היא תיסבול מבעיות מעצבנות.

עיין ערך גולף 4 וגולף 5 - אותם מהנדסים - אותן בעיות?

אני לא מבין על סמך מה ולמה אתה עושה לגולף כאלו הנחות, במיוחד שהבעיות שיש לה נודעו בציבור השכם והערב.

הפוקוס מיושנת, היפניות משעממות והקוריאניות מזוויעות, לכן כל אלו נפסלות.

אמת, אם כי המאזדה 3 היא אלטרנטיבה טובה. אני יודע שאני אוהב את זו שלי. היא מפשלת בתא הנוסעים לעומת הגולף (אם כי זה לא רע כשלעצמו), וגם בגיר מול גרסת הטיפטרוניק 6 הילוכים (ובוודאי מול הDSG) אבל בכל היתר, אני לא זוכר שהיא סובלת מנחיתות כלשהי.

שלדה מעולה, בלמים טובים, עיצוב נאה, שמירת ערך טובה, מוניטין אמינות מעולה (מהלאנטיס), מנוע שני ליטר מצויין, ואבזור נדיב בהחלט.

מבחינת הנאה מנהיגה, אין לי ספק שהיא עדיפה על הגולף (נדמה לי שגם היה מבחן ב"אוטו" שאישר את טענותי).

בנוסף, ולמרות הכל, אתה לא רוצה לאבד ערך בצורה מטורפת. לקנות C4/ 307 זה לשים את כספך על קרן הצבי.

אתה מוזמן לבדוק תוך כמה ימים (/שעות) נמכרת לדוגמא קורולה שמפורסמת למכירה , או גולף במצב טוב ומהו המחירון שלהן.

אני באמת לא יודע. מצד שני, קח בחשבון שירידת הערך על מכונית ב160K גדולה יותר מאשר על מכונית ב130K, לרוב.

האסטרה? זו מסתמנת כבחירה משתלמת אך כרגע אני לא מכניס אותה למשוואה מהסיבה הפשוטה שעדיין לא ישבתי בתוכה ולא נהגתי בה , ואני לא ממליץ בד"כ עפ"י קריאת מגזינים.

אני מאוד מקווה שהיא מנפצת את האמרה : "קניתי אופל - אני בן אדם משעמם..."

מסכים.

פולו SDI (אני מניח קלאסיק) לא ברת השוואה לשומדבר אחר שאני יכול לחשוב עליו כי היא מכונית סופר מיני מוארכת,אבל אם תשווה לדוגמא בינה /או פולו 5 דלתות לכל אחת מהמתחרות בסדר הגודל שלה מאותן שנים

תבין על מה מדובר.

מאותן שנים, נכון. פולקסווגן באמת הציעו תא נוסעים איכותי יותר. בכל היתר?

לא זכור לי שהפולו הייתה מכונית remarkable משום בחינה, ולמעשה הSDI ההיא (שנת 2001, אחרי מתיחת הפנים) סבלה משילוב הילוכים מזעזע, בעיות במנגנוני החלונות, תא נוסעים נאה אך בסיסי, והתנהגות משמימה.

נ.ב. לא שיכנעת אותי עם עניין המונדיאו. לדעתי מי שלא צריך רכב גדול אין סיבה שיקנה כזה.

למה, בעצם?

זו לא לומינה ולא אימפלה, הגודל הנוסף שלה לא יפריע לך בשום מקום.

אז מה בדיוק החסרון כאן?

אתה מקבל יותר מרחב מחייה ויותר מקום למטען.

נכון שאין שום סיבה לקנות סתם מכונית גדולה - למשל, בין בורה לגולף, הייתי בוחר בגולף.

כנ"ל לגבי כל סדאן-מול-האצ'בק.

אבל אם המכונית הגדולה מציעה את הגודל כערך מוסף, ולמעשה נותנת יותר בכל תחום אחר - האם הגיוני וסביר לפסול אותה רק כי היא גדולה יותר?

אתה יודע, אם נניח הבורה הייתה יוצאת כדור חמישי לפני הגולף (הפוך למצב כרגע), האם גם אז היית טוען שעדיף לקנות את הגולף, כי "מי שלא צריך רכב גדול - אין סיבה שיקנה כזה"?

וכן, אני מודע לכך שלמעט הבגאז' הן בדיוק באותם מימדים.

סלח לי, אבל זה נשמע לי מגוחך ומאולץ.

איך שלא תציג את זה, המונדיאו עולה 148K. גולף 1.6FSI עולה 158K, לפני תוספות.

המונדיאו עדיפה, אבסולוטית ואובייקטיבית ב:

1. ביצועים

2. התנהגות

3. אבזור

4. מרחב

5. מוניטין אמינות

6. אחריות

7. שירות

8. יחס יבואן

ולדעתי, גם מראה טוב יותר.

חסרונות? צריכת דלק, לעומת הגולף..

לרוב, עם אוטו גדול משוייכות כלמיני מגרעות - דינמיות, כלכליות, וכו'. אז באמת שאין טעם לקנות את האוטו הגדול סתם. מה תעדיף, ב.מ.וו 330 או 520? אין לי משפחה, אז 330, כנראה.

כמובן שבמקרה, של המונדיאו והגולף, הכף נוטה בבירור לצד המונדיאו, כי היא המכונית הטובה יותר.

אם אחרי כל זה, הטיעון היחידי שלך הוא "אבל אני לא צריך אוטו גדול", אז אין טעם להמשיך בוויכוח.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
"תקנה 307"

שמעת כמה בעיות יש לעגלה הזאת?

לא מתווכח על ה"בעיות", וגם לא מתווכח על ה"עגלה", אבל אפשר להסיק מדבריך

שהגולף היא מכונית אמינה.

משום מה, המציאות טוענת אחרת.

פורסם

הדיון הזה כבר מזמן סטה מהמסלול.

בואו נניח ובגולף יש בעיות , אני מניח שהן לא רבות ולא קריטיות, ואם כן אז כנראה עניין של מזל עם אקזמפלר דפוק מן היסוד. למרות זאת אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל הערך המוסף שיש ברכב הזה , ועל מנת לא לנסוע בעוד יפנית אפרורית.

אבל מצד שני לא מוכן להשקיע ה-ר-ב-ה יותר ברכישת 307 על מגוון בעיותיה (+ צניחת הערך),

כי גם לרצון הטוב יש גבול.

ובכל מקרה, המחירים אצל כל היבואנים מפוצצים, אתם מוזמנים לבדוק (שוב) את הטבלה שהתפרסמה בממון של סוף השבוע בנוגע לאחזקת רכב משפחתי 1600 מכל הסוגים האפשריים.

ופונטו ספייס, אני לא מבין מה תפקידך בדיון הזה , כי לפי ראות עיניי כל מה שאתה מחפש לעשות זה להשמיץ.

אם היתה לי פונטו ספייס אולי לא הייתי כ"כ ממהר להשמיץ אמינות של מכוניות אחרות:?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

האמינות שהפונטו שלי מציגה הרבה יותר טובה מאמינות של גולף דור 4 של חברי למשל!! :shock:

איזה מגוון בעיות יש ל-307 שאתה טוען?

ואני לא משמיץ אף אחד, אני טוען שגולף זה רכב יקר מאוד ביחס לקטגוריה (להוציא A3 ו-סדרה 1 שהן דגמי יוקרה יותר) ולא עד כדי כך מתעלה על המתחרים ששווה, שוב לדעתי, לשלם עליו את ההפרש במחיר, למרות "הערך" המוסף שיש לו שאתם טוענים. ולפחות הדור הקודם הוא לא כזה אמין כמו שאומרת התדמית!! וכן יש בעיות.

שבוע טוב לכולם..

פורסם
האמינות שהפונטו שלי מציגה הרבה יותר טובה מאמינות של גולף דור 4 של חברי למשל!! :shock:

לא טיעון מופרך.

איזה מגוון בעיות יש ל-307 שאתה טוען?

יש ויש, אם כי (ואני לא יודע אם זה לטובה או לרעה) הבעיות הן לרוב לא מכאניות, אלא קשורות למערכת החשמל.

ואני לא משמיץ אף אחד, אני טוען שגולף זה רכב יקר מאוד ביחס לקטגוריה (להוציא A3 ו-סדרה 1 שהן דגמי יוקרה יותר) ולא עד כדי כך מתעלה על המתחרים ששווה, שוב לדעתי, לשלם עליו את ההפרש במחיר, למרות "הערך" המוסף שיש לו שאתם טוענים. ולפחות הדור הקודם הוא לא כזה אמין כמו שאומרת התדמית!! וכן יש בעיות.

חצי נכון - לדגמים בקצה העליון באמת יש כמה דברים נאים.

הגולף חמש עושה מבחינת מכלולי הנעה את מה שעשתה הגולף ארבע מבחינת תא נוסעים.

לקנות גולף 1.6 זה כמו לקנות סדרה 3 1.8... מיותר.

פורסם
ואף התקשרתי לצ'מפיון לברר כמה תעלה הGTI
הקיצר- מה אמרו לך בצ'מפיון לגבי ה- GTI?

מי שרוצה להתנחל אז בבקשה בשטחים ולא בנתיב השמאלי ...

פורסם
הקיצר- מה אמרו לך בצ'מפיון לגבי ה- GTI?

לא יודעים. זה היה לפני חודשיים. תנסה להתקשר עכשיו, השיווק העולמי התחיל בינואר ויתכן שהם כבר יודעים משהו.

פורסם

דרך אגב, אני מסכים בעניין ה1.6. אני אישית לא הייתי קונה פחות מ2.0. אם כבר, אז כבר.

ולדעתי גם רוב הציבור מסכים בעניין הזה, כי בשוק יש הרבה יותר גולפים עם מנועים גדולים יותר מ1.6 מאשר כל דגם אחר מקביל שאני יכול להעלות על הדעת (לנטיס 2.0, אלמרה 1.8 , פוקוס 2.0 וכו'....)

בקשר לצ'מפיון, הם לא מוצאים את הראש והרגליים.

לפני כחצי שנה הבטיחו שתוך מספר חודשים נוחתת פה פולו עם מנוע טורבו 1.8

למיטב ידיעתי עוד לא יצא בכלל דגם כזה עד היום...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקשר לצ'מפיון, הם לא מוצאים את הראש והרגליים.

לפני כחצי שנה הבטיחו שתוך מספר חודשים נוחתת פה פולו עם מנוע טורבו 1.8

למיטב ידיעתי עוד לא יצא בכלל דגם כזה עד היום...

נדמה לי שיצא. כלומר, יש פולו GTI עם 150 כ"ס, אני פשוט לא בטוח מאיזה מנוע. נדמה לי שזה

ה1.8T.

היא הייתה אמורה להוציא 180 כ"ס במקור, אבל לא רצו תחרות עם הגולף GTI. היא כנראה תצא (ה180), בכל אופן, פשוט לא כרגע.

• תוכן חדש...