Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שהחלומות שלו חסרי היגיון בחיים לא יזכה להגשים אותם.

חלום חסר היגיון? מה הוא כבר רשם להיות מיליונר? זה יכול לקרות..

זה לא שהוא ביקש לגור בכוכב פלוטו זה חסר היגיון.

מאחל לכל אחד לשאוף גבוה גם אם זה כרגע נראה לאנשים כמוך לא הגיוני, אנשים כמוך מראש לא מנסים אז ברור שהסיכוי שלהם כבר ברור.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת מזכיר לי שרשור שפתחתי לפני שנה.

מאז דברים השתנו, אני מחזיק כרגע ברכב שחשבתי שאחזיק רק עוד מס' שנים, והחלומות קיבלו עדכון.

כרגע, A45 AMG, או 235M נשמעות כמו חלומות לגיטימיים ליום בו אהיה 'אמיד' מספיק.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי קונה משהו משומש אבל מעניין, רצוי מאוד ידני.

זה גם תלוי עד כמה אמיד. אני לא ממהר להחליף את שלי, אבל הייתי מחפש אלפא ספיידר בררה או 159 ידניות, אם לא הן אז איזו גולף GTI.

מהמנהלים הייתי קונה איזו A6, E class או סדרה 5 בנות כמה שנים, עם המנוע הכי גדול שאמצא ואוכל לשלם עליו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

זה.

2014-jeep-wrangler-unlimited-polar-edition-front-three-quarter-close.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
קצת מזכיר לי שרשור שפתחתי לפני שנה.

מאז דברים השתנו, אני מחזיק כרגע ברכב שחשבתי שאחזיק רק עוד מס' שנים, והחלומות קיבלו עדכון.

כרגע, A45 AMG, או 235M נשמעות כמו חלומות לגיטימיים ליום בו אהיה 'אמיד' מספיק.

תשאף גבוה אולי תפתיע את עצמך:)

ממש ממש מצחיק שאפילו בשרשור ששמת SlowRide גם אז היה בנאדם פסימי..

SportsCar אהבתי את מה שרשמת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש שאיפות ויש חלומות בהקיץ.

אני מעדיף להציב לעצמי מטרות ריאליות בהתאם למצב שלי ולא לדמיין את עצמי מיליונר, שזה כבר לא נחשב ממש עושר מופלג בימינו. כי גם כשאהיה מיליונר, אני לא מתכוון להוציא סכומים מטורפים על רכב. יש דברים חשובים יותר בחיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• ספונסר פורום
פורסם (נערך)

זה השירשור הכי עצוב שקראתי בקאקספורום ב13 שנים האחרונות. בלי טיפה הלצה או ציניות.

עצוב לי לקרוא שאנשים צעירים לא מצליחים אפילו לחלום, ומתוכנתים להיות "מציאותיים".

אנשים שביום יום יודעים לעשות דברים מדהימים כמו לשלוח טילים לירח, לגדל ילדים, להמציא המצאות ולתכנת מחשבים, אבל כשזה מגיע לכסף, מגלגלים עינים לאחור ומתפללים שיהיה בסדר.

אם החלום של אדם כפי שנכתב כאן הוא שכר של 9k בחודש, והוא יתאמץ ממש, ויגשים את החלום שלו, מה לדעתכם יקרה? אם החלום שלו יתגשם? והוא יצליח להשיג אותו, הוא ירוויח 9k.

יש סיכוי שפתאום הוא ירוויח 100k?

אין.

מישהו חכם מאוד ועשיר מאוד כתב פעם, "מרבית האנשים נשארים עניים לא בגלל שכיוונו גבוה מידי והחטיאו, אלא מפני שכיוונו נמוך מידי ופגעו."

אכשיהו,שיכנעו אותנו, שאסור לחלום,שצריך להיות "ראילים", מציאותיים.. אני מעדיף לקבוע מה מציאותי עבורי ובאיזה עולם אני בוחר להיות.

השכר הממוצא חשוב רק אם אדם בוחר להיות ממוצא, מי שהוחר להיות הכי טוב שהוא יכול להיות, הסטטיסטיקה לא משנה עבורו, משנה איפה הוא עובד בסטטיסטיקה.

מאחל לכם עושר ושפע גדול, מגיע לכם.

אני הייתי בוחר בs63 או פראררי 458.

עריכה אחרונה על ידי אורן שרותי רכב
פורסם

זה מזכיר לי את השיחות עם אשתי על זכיה ב 24 מליון בלוטו.

את האמת? אחרי חשיבה מרובה בנושא ולא בגלל השרשור כנראה שאני הייתי מסתפק באלפא רומיאו ג'ולייטה תלתן ירוק חדשה, לא צריך יותר מזה. עם אשתי סוכם שהיא תסתפק בפיאט 500x בגרסה הכי מאובזרת.

אם להתפרע אז הייתי שוקל יבוא של פורד f150 raptor.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה שעצוב זה, שאנשים חולמים כל החיים שלהם אבל לא מגיעים לכלום בגלל תפיסת עולם מעוותת שטוענת "אתה יכול לעשות הכל אם רק תאמין בעצמך" או שיט דומה בסגנון הזה.

מי ששואף להגיע ל9K בחודש באמת יגיע לזה, וכשיגיע הוא לא יעצור בזה אם זה לא יספיק לו. כל פעם הוא רודף אחרי חלום חדש ומשיג אותו.

לעומת זה, לדעתי מי שלא מודע ליכולות ולמגבלות שלו וחולם בהקיץ על טונות של כסף ובחורות בביקיני לא יצליח להגשים שום חלום.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אורן נגעת בנקודה כואבת, כל כך כואבת שקיבלתי השראה לייצר מם בנושא

RK0xEsm.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אורן שירותי רכב, זה בדיוק מה שניסיתי להעביר אבל בכישלון כנראה.. בכל מקרה לשאיפות שלי: Ferrari 488 Spider! נכון להיום. בעתיד כנראה שלפרארי שאני ירצה יקראו במספר אחר :)

דרך אגב, סיפור קטנצ׳יק. מילדות אבא שלי בחיים לא האמין בי בכל תחום שהייתי/אהבתי, תמיד שאפתי גבוה ואמרתי את החלומות שלי בקול.. כמובן שאבא שלי נהג להרוס ולהוריד אותי מכל דבר והשאיפה הכי גבוהה שלו בי זה שאני יעבוד במשהו וזהו. כמובן שלא הקשבתי למילה אחת שלו כי באופי שלי אני חייב להיות הכי טוב והכי מצליח בכל תחום שאני עוסק/אוהב, לא פעם אמרתי לו ששכיר אני לא יהיה וגם אם אני יהיה אז רק לתקופה זמנית. בכל מקרה אמא שלי למזלי תמיד האמינה בי. בקיצור, כדי שזה לא יהיה חפירה אני כיום בן 24 בעל תואר ראשון, עם דירה שרכשתי להשקעה במרכז ורכב שרכשתי לאחרונה. ולא ההורים לא עזרו בשקל, אפילו שידרגתי לאבא שלי את הרכב לפולו חדשה למרות שהיחסים איתו לא משו כי לא היה לי נעים שלי יהיה רכב ב240k והוא נוסע בעשירית מזה.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...