Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאין פה הגדרה ל-"עמיד" אני משער שמדובר על עד 500K+- אם כך הייתי בוחר אחד מאלו בהתאם לגודל המשפחה:

* Ford Focus RS

* Porsche Boxter 718

* BMW 235M

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תגובות 289
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא יודע מה זה "אמיד".

יש מי ששכר 15.0 אש"ח נטו בחודש זה פסגת החלומות והוא מרגיש שזה יסדר אותו לכל החיים,

ויש מי שגם בשכר של 30.0 אש"ח נטו בחודש ירגיש שהוא לחוץ כלכלית ולא מסתדר.

אתם הייתם כנראה מגדירים את השני כ "אמיד". אבל הוא לא. הוא רחוק מזה מאוד.

ומרבית החלומות כאן ברי השגה באמצעות הלוואה קטנה מהבנק...

להלוואה מהבנק יש חסרון , צריך להחזיר בסוף.

תשאל את ענבל אור.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הגישה שלך מרירה ותבוסתנית - ואני מאחל לך באמת ובתמים שעד שיהיו לך ילדים, היא תשתנה.

כהורה תומך ואוהב, תן לילד שלך מעטפת בטחון תומכת וסייע לו בכלים להצלחה. הוא כבר יקח את זה לאן שיקח, אבל אתה נתת לו את המתנה הטובה ביותר שיכלת לתת כהורה.

בינוניות? אתה מוקף בה בכל מקום. באקדמיה, בפוליטיקה, בצבא. למה? כי טבעה של כל קבוצה היא להתכנס סביב ממוצע כלשהו. אבל גם אנשים שהיו לדידך ילדים בינוניים הגיעו רחוק.

שני נהגים היו פעם בפורמולה 1. לאחד קראו סנה והוא היה כשרון ענק, מה שמכונה NATURAL. הוא גם בא ממשפחה מאוד עשירה. לאחר קראו מנסל; הכל הלך לו קשה יותר והוא משכן את כל רכושו המועט בהימור על הצלחתו...

שניהם הצליחו.

הדוגמא שנתת לא שייכת בכלל, כי מדובר בשני אנשים עם יכולות גבוהות. רק שלאחד יש גב כלכלי ולשני לא היה.

הורה אוהב לא צריך לשקר לילדים שלו, זה אכזרי מאד. אם לילד שלך יש קול של צפרדע אבל הוא חולם להיות זמר?

לא צריך לדכא אף אחד, רק להישאר מציאותיים. משום מה ריאליזם נתפס אצל הרבה אנשים כמשהו פסימי, כאילו אנחנו חיים בזבל והדרך היחידה להחזיק מעמד היא לחלום. זה עלוב ועצוב.

והצלחה זה עניין יחסי, כמו כל דבר בחיים. מטרות נשגבות של אדם אחד יכולות להיות זוטות בעיני אדם אחר. מי קובע מי מוצלח ומי לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בהנחה שהייתי צריך להמשיך לחנות באותה שכונה בה אני גר כרגע - פוקוס ST.

אם גם אזור המגורים היה משתדרג בהתאם - M3.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
הדוגמא שנתת לא שייכת בכלל, כי מדובר בשני אנשים עם יכולות גבוהות. רק שלאחד יש גב כלכלי ולשני לא היה.

הדוגמה מאוד שייכת כי סנה גם היה מוכשר יותר.

הורה אוהב לא צריך לשקר לילדים שלו, זה אכזרי מאד. אם לילד שלך יש קול של צפרדע אבל הוא חולם להיות זמר?

אביב גפן, מכיר?

לא צריך לדכא אף אחד, רק להישאר מציאותיים. משום מה ריאליזם נתפס אצל הרבה אנשים כמשהו פסימי, כאילו אנחנו חיים בזבל והדרך היחידה להחזיק מעמד היא לחלום. זה עלוב ועצוב.

והצלחה זה עניין יחסי, כמו כל דבר בחיים. מטרות נשגבות של אדם אחד יכולות להיות זוטות בעיני אדם אחר. מי קובע מי מוצלח ומי לא?

הילדים, כשיגדלו, יבחרו נתיב וישפטו את מידת הצלחתם/הגשמתם העצמית. כהורה, אתה צריך לחזק את בטחונם העצמי ביכולתם ולתת להם כלים. הם כבר יקחו את זה לאן שירצו.

אבל להביט קדימה ולחלום - ולנסות להגשים אותו, זה נהדר בעיני. ללא חולמים, לא היתה תנועה ציונית, לא היו התקדמויות דרמטיות במדע, בטכנולוגיה ובתרבות...אולי גם לא היתה מכונית ואז לא היינו דנים על כך בקארספורום.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כהורה תומך ואוהב, תן לילד שלך מעטפת בטחון תומכת וסייע לו בכלים להצלחה. הוא כבר יקח את זה לאן שיקח, אבל אתה נתת לו את המתנה הטובה ביותר שיכלת לתת כהורה.

בינוניות? אתה מוקף בה בכל מקום. באקדמיה, בפוליטיקה, בצבא. למה? כי טבעה של כל קבוצה היא להתכנס סביב ממוצע כלשהו. אבל גם אנשים שהיו לדידך ילדים בינוניים הגיעו רחוק.

שני נהגים היו פעם בפורמולה 1. לאחד קראו סנה והוא היה כשרון ענק, מה שמכונה NATURAL. הוא גם בא ממשפחה מאוד עשירה. לאחר קראו מנסל; הכל הלך לו קשה יותר והוא משכן את כל רכושו המועט בהימור על הצלחתו...

שניהם הצליחו.

-------------

ולנושא השרשור: M235 ידנית ליום יום ועוד שניים שלושה רכבי אספנות ביבוא לסופ"ש.

אני מאחל לעצמי להכיר רק אנשים כמוך כל החיים! ואם אתם מתעקשים על חלום אמיד אז Porsche Boxster S 718 מאובזרת בכל טוב.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)

שרשור מאוד מצחיק.

אני רוצה לראות את כל הפנטזיונרים עם 458 או S63 בהתנהלות יומיומית.

מסתובבים ברחובות תל-אביב עם אספלט שבור בקיימן S.

לכל משימה יום יומית יש את הרכב שמתאים לה.

אין דין פקקי ציר ז'בוטינסקי בימי רכבת הקלה כדין כביש 6.

אין רכב אוניבסלי שמתאים לכל התנאים.

הכל בהתאם לשימוש.

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם

פעם אמרו לי "תמיד תשאף להגיע לירח, מקסימום תיפול תהיה כוכב" לא יודע כמה יסכימו איתי, אבל מבחינתי מי שמראש שואף נמוך יהיה לו ממש קשה להגיע לאן שהוא רוצה, ובלתי אפשרי להגיע מעבר לזה.

לנושא... ביום שיהיה לי מספיק כסף להוציא על רכב ולא על דברים יותר חשובים (דירה, עסק וכו'...) ללא ספק אני שומר מקום לאיבו :-)

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם
שרשור מאוד מצחיק.

אני רוצה לראות את כל הפנטזיונרים עם 458 או S63 בהתנהלות יומיומית.

מסתובבים ברחובות תל-אביב עם אספלט שבור בקיימן S.

לכל משימה יום יומית יש את הרכב שמתאים לה.

אין דין פקקי ציר ז'בוטינסקי בימי רכבת הקלה כדין כביש 6.

אין רכב אוניבסלי שמתאים לכל התנאים.

הכל בהתאם לשימוש.

מה הבעיה עם s63 ביומיום? אין לה מתלי אוויר מהנוחים שיש? אני יודע שה63 זה הגרסא הספורטיבית אבל אם שמים על מצב קומפורט?

• תוכן חדש...