Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצאתי מהמוסך אחרי החלפת רפידות קדימה ואחורה.

כשהגעתי הביתה שמתי לב לדבר הבא

41d75026d868c93fdd729d8d5411101e.jpg

עד כמה הדבר בעייתי?

מדובר בחורים בעומק של חצי מילימטר לפחות.

פורסם
נראה כמו פגיעת כלי או עקב נפילה, הייתי מבקש מהמוסך בנימוס דיסק חדש.

אחרי הצצה בסרטון הדרכה להחלפה של הרפידות ברכב הספציפי הזה אני חושב שזה קרה בגלל מברג שהכניסו מהחלק העליון של הקאליפר בשביל ״לדחוס״ את הבוכנות.

מה שקרה זה שכנראה לקחו קונטרה עם המברג מהדיסק.

לא נראה לי שיחליפו דיסק, הבחור שם טוען שכמה נסיעות יסדרו את העניין, השאלה היא כמה זמן באמת יקח לדיסק להוריד שכבה של חצי מילימטר בערך, ואם הרפידה תפגע מכך.

פורסם

נשמע שזה מה שקרה.

אין דבר כזה כמה נסיעות יסדרו. או שיחליפו צלחות או שיחרטו אותן. שברת - שילמת. אין באמצע.

Stay Dirty

פורסם

אני מניח שזה יכול לפגוע ברפידה ואולי גם לגרום לרעשים.

זאת לא בעיה שלך שבחרת ב-BMW והחלפים שלה יקרים.

פנה למוסך שוב ברוח טובה, ואם הם עדיין בשלהם, תפנה לאיגוד המוסכים.

Stay Dirty

פורסם

ממש עצוב שכמות החאפרים במוסכים רק גדלה עם הזמן..

זה בכלל לא משנה אם זה יהיה בסדר או לא, זה נזק ברור שנוצר מעבודה על הרכב.

פורסם

אחד ממוסכי החברה.

אני לא אוהב ״ללכלך״ על מוסכים, זה מוסך שאני מכיר ומטפל שם כבר כמה שנים טובות ומכיר גם את הבעלים.

רק מבאס שבא איזה חאפר ועשה לי את הברקסים.

במקום אחר הייתי עושה בלאגן, שם קצת פחות נעים לי להסתכל איתם על ״קטנות״ בטח גם אחרי ההנחות שאני מקבל.

רק רציתי לדעת אם דברים כאלו מסתדרים כעבור כמה קילומטרים, לא נראה לי שהולך להעלם בקרוב.

אם יש משהו שאני שונא זה כל מיני סימני חריטה על הבלמים.

פורסם

לגבי המוסכים לצערי רוב המוסכים הם ככה, בפרט מורשי היבואן לוקחים מחירים מופרזים ולאחר מכן גורמים לנו להרגיש שנותנים לנו מחיר טוב, זה לא באמת המצב..

פורסם (נערך)

איזה הנחות אתה מקבל? (שואל בציניות)

אני מעוניין לדעת באיזה מוסך החליפו רפידות שלח לי הודעה בפרטי.

עריכה: כמו שאני מבין מי שעשה עבודה כזו רשלנית אמר לעצמו: "הוא לא ירגיש כלום נסגור את הגלגל והכל יהיה בסדר"

קרה לי מקרה דומה במוסכי החברה לכן אני מעוניין לדעת איפה העבודה בוצעה.

ד"א יש מכשיר יעודי ללחיצת קאליפרים.

עריכה אחרונה על ידי LaBomba

English cake

פורסם (נערך)

הייתי דורש מהמוסך דיסק חדש.

quote_icon.png shugiflex כתב: viewpost-left.png

המקום בו הרכב ניזוק הכי הרבה הוא במוסך.

עריכה אחרונה על ידי LaBomba

English cake

פורסם

אין פתרון אחר אלא להחליף לדיסק חדש. לא חריטה. חריטה תוריד חומר ששילמת עליו. שילמת על מוצר חדש והרכיבו לך מוצר פגום במוסך לא חשוב ממה הוא נפגם ומהניסיון שלנו המוצר נפגם תוך כדי עבודה מרשלנות ושימוש בכלים לא מתאימים ו"העלימו עין" כאילו הכל בסדר. הם יכולים לעשות "נסיעת מבחן" ולשייף את הנזק ע"י שימוש תכוף ביותר בבלמים.

הצעה שלי: תקליט את השיחות איתם ותגיד שהתיקון לא טוב ותבקש שיחליפו לך לדיסק חדש ותצלם כמה ק"מ עבר הרכב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...