Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NISSAN GT-R 2017

aharondahari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל זה רק 2 עמודים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשוט פתטי לראות אנשים שביום יום נוהגים על רכב משפחתי, מרשים לעצמם לדבר כאילו הם נסעו וחוו מכוניות על, משעמם הצחקתם..

פורסם

זה אופייני לפורום, כל מה שמלוכסן עיניים נחשב נחות.

"הנחות" הזה הביאו הרבה אגדות והרבה אמינות. זה משהו ששונאי יפניות לא יצליחו למחוק. לא, אני לא מדבר על מקררולה.

פורסם
יש כנראה הרבה אנשים לא שפויים שמחפשים ביצועים של מכונית על במחיר של מכונית ספורט, גם אם זה בא על חשבון איכות החומרים.

אם אתה ג׳אנקי של דראג רייס אתה כנראה לא שפוי :lol: ובנימה יותר רצינית אם יצא לך פעם לשבת/לנהוג ברכב הזה ובמתחרים בקטגורית המחיר אתה תבין על מה אני מדבר.. יש היום המון רכבים שאם תקנה אותם בעלות מזערית משל הניסן ותשפר אותם בהפרש המחירים בניהם תגיע לתוצאות מרשימות יותר משל הניסן בתאוצה בקו ישר לדעתי הרכב לא שווה 100 אלף דולר במיוחד שלשבת בו מרגיש כאילו אתה יושב ברכב שעולה 30 אלף דולר.

הצחקת את פורשה, החברה שבשנים האחרונות המכוניות שלה הגיעו לרמות מחיר פשוט תלושות מהמציאות (ואנשים עדיין קונים בהמוניהם).

הדגם הכי בסיסי של ה-911 עולה היום כמו ניסאן GTR מאובזרת בכל טוב. אני מדבר איתך על קאררה רגילה עם 370 כ"ס ואפס אבזור אופציונאלי, מה שאומר שבתור בעלים של פורשה אתה תתבייש להראות איתה במפגש (במילים אחרות - אף אחד לא קונה 911 "ערומה").

911 קררה s בדגם הבסיס עולה 1700 דולר יותר מהניסן בדגם הבסיס.. חוץ מזה שהייתי קונה את הftype רכב עם הרבה יותר אופי לטעמי.

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם
אם אתה ג׳אנקי של דראג רייס אתה כנראה לא שפוי :lol: ובנימה יותר רצינית אם יצא לך פעם לשבת/לנהוג ברכב הזה ובמתחרים בקטגורית המחיר אתה תבין על מה אני מדבר.. יש היום המון רכבים שאם תקנה אותם בעלות מזערית משל הניסן ותשפר אותם בהפרש המחירים בניהם תגיע לתוצאות מרשימות יותר משל הניסן בתאוצה בקו ישר לדעתי הרכב לא שווה 100 אלף דולר במיוחד שלשבת בו מרגיש כאילו אתה יושב ברכב שעולה 30 אלף דולר.

911 קררה s בדגם הבסיס עולה 1700 דולר יותר מהניסן בדגם הבסיס.. חוץ מזה שהייתי קונה את הftype רכב עם הרבה יותר אופי לטעמי.

אתה מתבלבל. ב"ביצועים" אני לא מתכוון רק לקו ישר אלא לחבילה כוללת.

נהגתי ב-GTR, נהגתי בכמה וכמה פרארים, בלמבורגיני ובעוד כמה מכוניות על. אז כן, מרגישים יותר יוקרה במכוניות על, אבל הרבה מזה זו התחושה והידיעה שמדובר במכונית על, ולא באיזו איכות חומרים משוגעת. ראית איך פאקינג מורצ'ילאגו נראית מבפנים? וגאיירדו לא שונה משמעותית מכל אודי.

ואל תדבר איתי בבקשה על שיפורים, זה מגוחך. נראה אותך לוקח מכונית "בעלות מזערית" מהניסאן והופך אותה לאול-ראונדר כמו הניסאן. למי אכפת אם היא מאיצה יותר מהר למאה (ומתפרקת אחרי עשרה ראנים).

לא בדקתי בארה"ב אבל בגרמניה קררה S בסיסית עולה בערך 10% יותר מהניסאן. גם אני הייתי מעדיף F טייפ על הניסאן אבל זה רכב מקטגוריה שונה ובעל אופי אחר לגמרי. אין בזה שום דבר שמוריד מהניסאן כמכונית ספורט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אושריקו,

סלח לי אבל אתה כהרגלך מקדיש מקדיש יותר מ-50% מתוכן ההודעות שלך לרגשי הלא ברור הזה שלך לגבי רכבים יפנים והאמינות שלהם.

מישהו בכלל דיבר על אמינות או על משהו אחר ממה שכתבת?

עשה טובה, שחרר כבר מהקטע המעיק הזה שלך עם היפניות\טויוטה\קורולה, אתה מתחיל כבר להעיק בערך כמו דודו מהאח הגדול.

תאהב מה שבא לך בלי לדפוק חשבון לאף אחר רק שחרר אותנו כבר מהבכי היומיומי על כמה כולם נגד הרכבים היפנים.

אין לי שום בעיה עם רכבים יפנים, חלקם מצויינים, זה לא סיבה לחפור את השכל ולהתבכיין על זה כל 4 דקות.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
איזה דגם של פורשה במחיר הזה מאיץ למאה בפחות מ 3 שניות?

הניזמו מאיץ למאה כמו בוגאטי.

יש כבר כמה ניזמו בארץ דרך היבואן.

עיצוב פנים של מכונית יפנית משנות השמונים לא בדיוק מזמין לקוחות של רכבים במיליון ₪

ואל תשכחו שיש הרבה שיפורים ל GTR

יש שמועות שבארץ יש למישהו 1000 כ"ס

יש רק 2 ניזמו בארץ (אחת GTR ועוד אחת 370Z שעשתה גם תאונה לאחרונה)

וכן, יש כמה וכמה GTR משופרות בארץ, רובן עומדות על 700~ כ"ס, יש גם אחת עם 1200 סוסים בערך מסנדת אלפא.

אומנם לא יצא לי לנהוג בGTR, אך כן יצא לי לשבת בתוך האוטו ולבחון את תא הנוסעים ואין ספק שהוא פחות איכותי ומרשים משל מכוניות על מן המנין, אבל לטעמי זה תא נוסעים מרשים ביותר לכל הסר ספק. אני מאמין שמי שקונה מכונית כזו פחות מסתכל על היוקרה שהאוטו מעניק (לפי הביקורות גם האוטו קשיח מאוד) ויותר על הביצועים...

פורסם

הניזמו הלבנה עברה תאונה? ראיתי אותה ממש לא מזמן עם בחורה מאחורי ההגה וגבר לידה. ולמרות המראה היפה הזה, האוטו בהחלט גנב את ההצגה. יפה וסקסית בטירוף!

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

רוב האנשים בארץ שקונים אותה לא קונים בגלל יוקרה או ביצועים, אלא בעיקר בגלל פוזה ולא היה מספיק כסף לפורשה.

פורסם
אושריקו,

סלח לי אבל אתה כהרגלך מקדיש מקדיש יותר מ-50% מתוכן ההודעות שלך לרגשי הלא ברור הזה שלך לגבי רכבים יפנים והאמינות שלהם.

מישהו בכלל דיבר על אמינות או על משהו אחר ממה שכתבת?

עשה טובה, שחרר כבר מהקטע המעיק הזה שלך עם היפניות\טויוטה\קורולה, אתה מתחיל כבר להעיק בערך כמו דודו מהאח הגדול.

תאהב מה שבא לך בלי לדפוק חשבון לאף אחר רק שחרר אותנו כבר מהבכי היומיומי על כמה כולם נגד הרכבים היפנים.

אין לי שום בעיה עם רכבים יפנים, חלקם מצויינים, זה לא סיבה לחפור את השכל ולהתבכיין על זה כל 4 דקות.

;)

למרות שזו תגובה עוקצנית מאוד הצחקת אותי.

זה לא רגשי נחיתות, זה סתם הערצה ואהבה.

במקרה הזה GTR זו חיית עולם, התגובות כאן היו מוזרות נגדה ואני בספק אם לא היה מדובר ברכב שהוא לא יפני והוא רכב "על", התגובות היו זהות.

אבל אתה צודק, הכי חשוב מה שאתה חושב ואוהב ולא אף אחד אחר.8)

שבת שלום!

פורסם (נערך)
יש רק 2 ניזמו בארץ (אחת GTR ועוד אחת 370Z שעשתה גם תאונה לאחרונה

יש לי חבר שעובד בקבלת רכבים בקרסו .

אחרי שהוא הבין באני אוהב ניזמו הוא התחיל לשלוח לי תמונות של כל ניזמו שעוברת לו בידיים .

בינתיים קיבלתי שניים.

התמונות בטלפון שלי שהפסיק לעבוד אז אין לי להעלות תמונות.

שכחת שיש גם ג'וקים של ניזמו .

די בזבוז כסף.

עריכה אחרונה על ידי LotusElise

אייל

פורסם

ה-GTR הרכב שאני הכי אוהב בעולם ,לא סתם קוראים לרכב ביפן godzilla . לדעת רבים ה- GTR באה לעולם כיורשת של עוד דגם אלמותי Skyline GT-R.

עזבו מנתונים הספקים ומשאר מרעין בישין להגיד על רכב כזה חסר נשמה נו באמת.

• תוכן חדש...