Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NISSAN GT-R 2017

aharondahari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוי, שרשור אבארת קומפטיציונה עבר תרגום ליפנית?

לא ממש.. פה התמחור של היבואן לרכב (לדגם היוצא) דווקא סביר בהינתן המיסוי בארץ..

פה הויכוח הוא (סוג של) לעניין האוטו.. ייתכן ואם זה היה המצב בקופטיציונה היית רואה בשרשור שם גם דיון קומפטיציונה נגד 208/פולו/מיטו איזה רכב עדיף ולא פוסטים אודות התמחור בלבד..

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו, ללא ספק תגובות הזיות.

ה-GTR אומנם עתירה בטכנולגיה ובמחשבים אבל האם רכבי על אחרים נעדרים כמות דומה של טכנולוגיה? או מיחשוב, ממש לא.

מבחינת מחיר הרכב נחשב למציאה ביחס לעלות ביצועים שהוא נותן, אני כמובן לא מתכוון רק ב-0-100 אלא גם ליכולת של המכונה הזאת להקיף מסלול לתקוף פניות וליצר כוחות G מופרכים בזכות אחיזה יוצאת דופן.

כל קימור בעיצוב החיצוני עבר שעות של מנהרות רוח ובדיקות, הירידה לפרטים ברכב היא מרשימה בהחלט.

אם אני זוכר נכון נאמר בעבר שניסאן מפסידים על כל רכב כזה.

הרמת אבזור גבוה ויחד עם זאת הפנים של הרכב לא מעליב, בכל אופן איכות חומרים ברכב שכזה מעניין בערך כמו שלג דאשתקד.

לא יצא לי לנהוג על הרכב אך כן יצא לי לשבת בתוכו, התחושה לא רעה בכלל.

התלונות העיקריות אכן היו שהיא מאוד קלה לנהיגה ומאוד קל ליצר איתה קצב מהיר גם אם אתה לא נהג מיומן במיוחד.

מצד שני זה נכון לעוד רכבי על מהשנים האחרונות, הם כבר לא מאיימים להרוג אותך בפניה הראשונה (911 או למבו ישנות למשל).

פורסם

זה נכון שרכבי על מהשנים האחרונות הפכו לקלים יותר לנהיגה אבל הם עדיין יותר מהנים ומאתגרים מ-GT-R.

דבר אחרון סתם כי זה חזר פה כמה פעמים- ה-GT-R כבודה במקומה מונח, אינה מכונית על והיצרן בעצמו אינו מגדיר אותה ככזו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יש לי חבר שעובד בקבלת רכבים בקרסו .

אחרי שהוא הבין באני אוהב ניזמו הוא התחיל לשלוח לי תמונות של כל ניזמו שעוברת לו בידיים .

בינתיים קיבלתי שניים.

התמונות בטלפון שלי שהפסיק לעבוד אז אין לי להעלות תמונות.

שכחת שיש גם ג'וקים של ניזמו .

די בזבוז כסף.

ברור שיש ג'וק ניסמו, לא החשבתי אותן כי לדעתי 1600 טורבו בתוך ג'יפון קומפקטי לא יכול להיקרא ניזמו וגם כי התייחסנו בשרשור בעיקר לGTR.

פורסם
הניזמו הלבנה עברה תאונה? ראיתי אותה ממש לא מזמן עם בחורה מאחורי ההגה וגבר לידה. ולמרות המראה היפה הזה, האוטו בהחלט גנב את ההצגה. יפה וסקסית בטירוף!

שאלה ותשובה בגוף השאלה.... :lol:

STI 2004

פורסם
דבר אחרון סתם כי זה חזר פה כמה פעמים- ה-GT-R כבודה במקומה מונח, אינה מכונית על והיצרן בעצמו אינו מגדיר אותה ככזו.

המכונית מיוצרת בקו ייצור מיוחד למכונית.

אדם אחד מרכיב את המנוע וחותם על המנוע.

קרסו מחויבים להחזיק מחלקה נפרדת בשביל לטפל במכוניות בארץ.

מישהו אמר פה שניסן מפסידים כסף על כל מכונית, אולי זה היה בהתחלה, ניסן מעלים כל שנה את המחיר בצורה די חדה.

המחיר בארה"ב בהתחלה היה 70000 $, עכשיו הוא עובר את 100000 $

עדיין אוטו מכוער.

https://www.youtube.com/watch?v=vx1eUpi4I8I

אייל

פורסם

גם AMG מיוצרים בפס נפרד והם מאוד מזוהים עם הקונספט של אדם אחד שבונה את המנוע+חתימה על המנוע.

זה לא הופך את דגמי AMG לרכבי על.

בכל מקרה אין לזה קשר לנושא השרשור, זו היתה סתם הערת אגב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ה GT-R, כשהחל השיווק שלה תחילה תומחרה נמוך כ70 אלף דולר..., מה שגרם להרבה סוחרים לקנות ולמכור במחירים גבוהים יותר משמעותית, ניסאן קלטה את העניין והעלתה את המחירים עקב כך.

הביצועים והיכולות ביחס למחיר הם אדירים, אין ספק שמדובר ברכב עם המון באז, טרום מהיר ועצבני מרבית הילדים שמדקלמים GT-R וסקיליין לא היו מודעים לקיומה של הגודזילה בעלת המורשת המפורסמת ועם זאת, תארזו לי קאמרו ZL1 חדשה על פני היצירה מיפן :)

פורסם

אתמול היה בנשיונל ג'אוגרפיק תוכנית על מיליונר אקסצנטרי בריטי שמחזיק בערך מיליון רכבי על וכל הזמן משפר אותם ומוכר. הוא נתן לשני מהנדסי רכב אתגר לבנות מכונית בשלושה שבועות ובתקציב של 100 אלף פאונד שתנצח את הבוגטי שלו במאוץ ל 400 מטר (דראג). שני המהנדסים טסו ליפן והביאו משם GTR חדשה (עלתה להם 28 אלף פאונד...) שאותה הם התכוונו לשפר על ידי החלפת מערכת הדלק, החלפת כל המכלולים של המנוע, ניהול מחשב חדש וערבוב אתנול בדלק. לניסאן היו בהתחלה 400 ומשהו כוחות סוס ואחרי שלושה שלבים בתוכנית הם התיצבו לניסיון מול אודי R8. בקיצור, האודי קרעה לה את הצורה. רק אחרי שהושלם כל תהליך השדרוג והוכנס אתנול למערכת, היפנית שברה את השיא של הבוגאטי בכמה מאיות השנייה. כתוכנית טלוויזיה זה היה מרתק אבל כמציאות, זה לא נכון שבשליש מחיר היא משתווה למכוניות-על כי היא פשוט לא. טובה בזכות עצמה, זה כן בהחלט.

פורסם

ועשו את אותו עיצוב הפנים בדיוק רק בתוספת עור?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

סה"כ מתיחת פנים...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תארזו לי קאמרו ZL1 חדשה על פני היצירה מיפן :)

התכוונת לchallenger hellcat.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...