Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני מעוניינת לקנות רכב קטן וחסכוני עם גיר אוטומט. הנסיעות שלי יהיו בעיקר בצפון ומרכז תל אביב והסביבה (רמת גן, הרצליה, ראשון לציון מדי פעם, לא משו רחוק מדי).

התקציב שיש ברשותי הוא עד 40000 לקניית יד שנייה או ליסינג פרטי/מימון במידה ועולה יותר.

מספר הנוסעים יהיה בין 1 ל-3, ואולי ממש מדי פעם יותר אבל כעיקרון לא.

המכוניות שאני חושבת עליהן הן בעיקר:

• קיה פיקנטו
  • יונדאי i10
  • שברולט ספארק
  • ניסאן מיקרה
  • פג'ו 108

הבנתי שהראשונות פחות חסכוניות ולכן אני פונה אליכם לעזרה כי אני באמת לא מבינה יותר מדי, אם יש עוד מכוניות מומלצות אשמח אם תוכלו לכתוב לי בתגובות.

וגם: האם משתלם לי לקנות מכונית חדשה במימון? או שאחר כך היא מאבדת את הערך יותר מדי?

אני גם קצת מפחדת לקנות מכונית ישנה מדי שתבלה הרבה במוסך.

אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח :) יום טוב!

עריכה אחרונה על ידי Antons_girl
שכחתי לכתוב שאוטומט
פורסם

i10 נחשבת די טובה

סוזוקי ספלאש ואולי גם אלטו יכול להתאים

הניסן שרשמת עונה על חסכוני

חשבת אולי על דיאטסו סיריון - ישאר לך גם עודף.

סיטרואן c1 משנתון די מתקדם אולי 2013

פורסם
כל המכוניות שרשמת, לאיזה שנה אתה מתכוון? כי ביררתי מחירים ונראה לי שיד שנייה יהיה לי קצת בעייתי בתקציב

השאלה היא איזה רכב את מעדיפה מיני או סופר מיני, כל המכוניות שאני רשמתי הן מיני..

זה גם מעט משתנה בהתאם לרמת הגימור אבל בגדול ובהערכה גסה:

2010 - 2012

פורסם

ספארק אוטומטית יש רק מדגם 2016 והיא עולה כ80 אלף.

ואז יש כבר את הפיגו 208 ואיביזה ב83.

לכן כדאי שתציין במידה ומדובר על רכב חדש מה התקציב המקסימלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מהרכבים שציינת (שהם כולם רכבי מיני, כפי שכבר הבנת - אני מבין את הבלבול, היית מצפה שרכב סופר-מיני יהיה רכב קטן יותר מרכב מיני) אני הכי מחבב את הפיקנטו ולדעתי היא נותנת הערך הטוב ביותר לכסף בזכות העובדה שהיא מאד סחירה כך שלא תהיה בעיה למכור בהמשך, וגם את מקבלת 7 שנות אחריות שזה דבר לא מבוטל. בעבר יצא לי לנהוג תקופה על הi-10 ולא הייתי חסיד גדול שלה (באופן כללי אני לא משתגע על רכבי מיני). בכל אופן, הדרך היחידה לדעת אם מכונית היא בשבילך היא לקחת אותה לנסיעת מבחן - אז אני ממליץ לך לצמצם את הרשימה ל- 2-3 מכוניות ולקחת אותן לנסיעות. שיהיה בהצלחה!

פורסם

חסכונית בדלק? באיזה פלנטה?

הפיקנטו היא הרבה דברים טובים חסכונית בדלק היא לא. גם בגרסתה הידנית היא לא חסכונית בדלק ביחס למכוניות אחרות עם נתונים דומים.

ביחס לגראנד צ'ירוקי היא אולי חסכונית בדלק.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

איך פיספסת את מיצובישי space star,

בדיוק קנינו כזו פרטית מיד ראשונה לאחותי:

+צריכת דלק כמעט כמו של רובוטיות (לא פחות מ- 17 קמ לליטר משולב בלי בעיה)

+מרווח טיפולים כל 20 אלף ק"מ

מה שאומר שהאחזקה זולה.

הרכב חמוד בטירוף ומגיע עם מגנזיום ומסך מולטימדיה, יותר מרווח מכל הדגמים שרשמת למעלה..

מנוע 1.2 גיר רציף 80 כ"ס.

כרגע לא מצאתי חסרונות.. בהצלחה

פורסם

החיסרון המרכזי של הספייס סטאר הוא שהיא לא ממש בתקציב הנתון.

בתקציב של 40K הייתי מחפש ניסאן אקו מיקרה עם מנוע 1.2 משנת 2011.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שצריך לדרג את חשיבות הנקודות וזה יעזור לך לצמצם. את מסיעה מעט אנשים למרחקים לא גדולים לדברייך כלומר נתון כמו צריכת דלק שתמיד נשמע חשוב לא באמת כל כך חשוב כי אם הרכב שתקני יהיה קצת פחות חסכוני מרכב אחרי זה יהיה בטל בשישים. את לא צפויה לעשות אלפי קילומטרים בחודש.

מצד שני את חוזרת ואומרת שאת לא מבינה ברכבים מה שמחזק את הצורך שלך שהרכב יהיה אמין ואם כמה שיותר אחריות. אז אם תלכי בראש הזה את תגיע קרוב לוודאי לפיקאנטו שאולי טיפה פחות חסכוני מאחרים אבל עם יותר אחריות ובהיותו הרכב הכי נמכר בארץ אז האמינות שלו מוכחת ואין בעיה בטיפולים השוטפים או במכירה אם וכאשר.

פורסם
איך פיספסת את מיצובישי space star,

בדיוק קנינו כזו פרטית מיד ראשונה לאחותי:

+צריכת דלק כמעט כמו של רובוטיות (לא פחות מ- 17 קמ לליטר משולב בלי בעיה)

+מרווח טיפולים כל 20 אלף ק"מ

מה שאומר שהאחזקה זולה.

הרכב חמוד בטירוף ומגיע עם מגנזיום ומסך מולטימדיה, יותר מרווח מכל הדגמים שרשמת למעלה..

מנוע 1.2 גיר רציף 80 כ"ס.

כרגע לא מצאתי חסרונות.. בהצלחה

מנוע רועש יותר מהמתחרות,זווית גילגול גדולה,מושבים ללא תמיכה צדדית מספקת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...