Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חח אצלי המצב יוצא דומה,

עד עכשיו נהגתי בקיה ריו סדאן לבנה - כמעט ולא הסתכלו עלי המשטרה, פעם אחת בבעלות של שנה וחצי עצרו אותי לינשוף.

עם האיביזה של החברה(רמת גימור רפרנס, ידיות ומראות בצבע שחור טסות פלסטיק פשוטות ורכב לבן - הרכב הכי "סטוק" ומשעמם שיש) עצרו אותי בפחות מחצי שנה כבר פעמיים-שלוש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שים על הרכב מדבקה: I know, I know, pull over

לפני מספר שנים היתה לי במוו 530 כהה,,,

אח"כ בדיקת רשיונות, בדיקה במסוף,

מבקשים את הסלולארי שלי (לא מבין למה) ובסוף משחררים.

ליתר בטחון :lol: שאם ימצאו חלקי .. יתקשרו לבדוק אם זה לא אתה.

אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)
תראה לשוטר הבא שעוצר אותך את השרשור שפתחת.

הבעייה שלא כולם יודעים לקרוא

אושריקו - תחייך אליהם ושים פס

אצלי זו היתה חזיית הפוש-אפ.

קרעת אותי :lol:

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
הבעייה שלא כולם יודעים לקרוא

אחד בטוח יודע - זה למה הם תמיד בזוגות.

כשנותנים להם משימה שדורשת אינטליגנציה מסוימת, אז יש גם כלב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מקווה שאין כאן שוטרי תנועה שזוממים עליי:lol:

דווקא יש. לפני שנה חבר פורום ביקש ממני פלסטלינה (כמו עוד כמה) כהרגלי אמרתי "בוא קח בכיף"

תוך שעה הבחור הגיע אלי עם ניידת משטרת התנועה. מכוון שהוא לא פעיל כאן הרבה (זה מה שחשוד...) אני רק יכול לשער שהבחור לבטח "סמוי" בפורום. כך שעדיף לך להיזהר כפליים...

פורסם

אני רוצה להודות לך אושריקו, קראתי בשקיקה את השירוש ועכשיו יש לי תשובה די ברור לשאלה "מה לעזאזל הוא חשב לעצמו?!" שעולה לי בכל פעם שאני עובר ליד רכב משובר של בן דוד.

מסמך אנושי מרתק.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סיפור אמיתי:

לפני מס' שנים, כשעוד גרתי בחיפה והייתי סטודנט עני, לקחנו איזה ערב את הרכב של חמיי - VW ג'טה חדשה, ונסענו איתה הביתה לאיזה רחוב צידי בנווה שאנן.

אחרי שהגענו לדירה, נזכרתי ששכחתי איזה משהו בתא המטען. יצאתי עם כפכפים פיג'מה (טרנינג) וקפוצ'ון, והחורף הקריר של חיפה גרם לי לכסות באמצעותו את ראשי.

לא זוכר מה קרה שם ולמה, אבל יצא ש"התעסקתי" עם תא המטען.

ניידת משטרה נסעה מאחורי, עברה אותי, לפתע בלמה, לקחה רוורס. השוטר פתח את החלון והאיר עלי עם פנס.

אני קלטתי את הסיטואציה, בחור שחרחר עם טרנינג וקפוצ'ון שמתעסק עם רכב חדש - הורדתי את הקפוצ'ון, חייכתי, ולחצתי עם השלט שפתח את הרכב. הניידת המשיכה בדרכה.

למה אני מספר את כל זה?

כי יכולתי לפתוח שרשור בקארספורום על הRACIAL PROFILING של המשטרה, איך הם מעיזים לחשוד בי - אני בכלל סטודנט בטכניון! נורמטיבי! מגיש תרגילים בזמן! מה, רק בגלל שאני מתעסק עם רכב חדש בזמן שאני לבוש כמו ערס זה אומר שאני גנב!?!?

אבל במקום זה, הייתי מבסוט על המשטרה שעשו את העבודה שלהם. ראו טיפוס שכאשר מצליבים את השעה, לבוש, וסיטואציה נראה חשוד - ולכן עצרו לרגע לבדוק שהכל תקין.

טוב מאוד ששוטרים עוצרים טויוטה ישנה משוברת למשעי, זכותך לשבר אותה כמה שבא לך ואם אתה מבסוט מהתוצאה זה בתכלס הכי חשוב, גם אם לחלקנו החיבה שלך לגוש זכוכית שדבוק לגג נראית תמוהה - מה שכן, לא ברור לי למה אתה מתלונן על כך שהשוטרים מעכבים אותך. הם עושים את העבודה שלהם, וטוב שכך.

ולכל אלו שלא ממש מבינים סטטיסטיקה: זה שיש הרבה פורעי חוק במזדה ליסינג זה לא מעניין, השאלה היא מהו האחוז שלהם.

אחוז פורעי החוק שנוהגים בליסינגומטית מתוך כלל הליסינגומטיות, קטן כנראה בכמה סדרי גודל מאחוז הפורעים ברכבים משוברים. זו אינה 'גזענות רכב' אלא פשוט עניין סטטיסטי שבתכלס כולנו (כנראה) מודעים אליו.

אגב זה שאתה לא שם תמונות זה אחד הקטעים הכי מבאסים בשרשור הזה, רק על זה צריך לנעול אותו. אעלק 'שלא ידעו מי אני' ו'פרטיות', כאילו שאם מחר אני רואה קורולה אפורה עם סאנרוף מזוייף אני לא יודע שזה הרכב שלך... תפרגן קצת יא מניוק

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגזמת, זה פרספקס ולא זכוכית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אגב זה שאתה לא שם תמונות זה אחד הקטעים הכי מבאסים בשרשור הזה, רק על זה צריך לנעול אותו. אעלק 'שלא ידעו מי אני' ו'פרטיות', כאילו שאם מחר אני רואה קורולה אפורה עם סאנרוף מזוייף אני לא יודע שזה הרכב שלך... תפרגן קצת יא מניוק

+זה

uselesswithoutpics.gif

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אתם הייתם מאמינים שאנשים מתים לראות טויוטה קורולה שנת ענתיקה? זה כבר שיא ששברתי!:lol:.

ולנושא, אני מתנצל אבל אני מעדיף שלא כמו שלא כל אחד היה כאן מפרסם את הרכב שלו בשרשור עם 5000 צפיות.

רק אוכל לומר שזו קורולה פצועה חיצונית עם שלל תוספות ומדבקות של קארספורום.:twisted:

פורסם

שמע, העקשנות שלך ראויה לציון. גם בזה שאתה הולך נגד כל העולם ואחותו ומשאיר את זה, וגם שאתה לא מוכן להראות את הכלה. ;)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד אחד אתה פותח כל שבועיים שרשור על הקורולה, מצד שני אתה פוחד להראות תמונות.

אני מתחיל לחשוד שאין לך בכלל קורולה ואתה נוסע במשהו עם DSG7 או סיטרואן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...