Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם התיאור הזה כבר אפשר לבנות קלסתרון :twisted:

לא פירטת על ה-72 לדים.

איפה הצלחת לדחוף כמות כזאת?

והאם זה עניין דומה עם ה-72 בתולות?

תודה.

ניראה לי יותר בתור 72 עצירות על ישי כחולי המדים :lol:

קובי

:-)

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל מקרה, כמו בשרשור הקודם, הסתר\טשטש את מספר הרישוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין לי פייסבוק פעיל אבל מדי פעם נכנס אליו כדי לראות דברים.

ואת האמת שכל הדפים המסכנים האלו מיותרים.

אני בדעה שזה "מצחיק ומגניב" להסתכל , אבל מעניין שבעלי הדפים האלו לא יבואו פנים מול פנים כדי לצחוק למישהו על הרכב אלא אם הם באמת רוצים לריב.

כל אחד והטעם שלו. אני יודע שגם לי יכול להיות טעם הזוי , אבל ראיתי דברים הזויים הרבה יותר ולא חשבתי על זה יותר משתי דקות ובטח לא מעלה את זה לרשת וצוחק.

בכל מקרה, לא הייתי שם חצאיות ושום דבר לטויוטה קורולה, זה באמת מגעיל. אבל שאפו לסאנרוף המקורי.

רואים? יש קורולה עם סאנרוף!:lol: רציתי להיות דומה.

פורסם

אם אני חושב שהאוטו של מישהו הוא מגעיל, אני אגיד לו את זה גם בפנים.

גם לי היה עמוד כזה פעם ואז נתתי למנהל של העמוד בלינק לגדול והפניתי אליו את כולם (הוא חבר שלי).

הנה תגובה של איזה ערס בהודעה פרטית אחרי שאמרתי שהאוטו שלו מכוער.

attachment.php?attachmentid=453083&d=1456926400

ARS.png

פורסם

הצחקת אותי, גדול.:lol:

אבל באמת, תחשוב שהיו יורדים חס וחלילה על אשתך , לא היית נפגע?

אני בטח לא משווה אישה למכונית, אבל אני בטוח שאצל גברים מסויימים רכב יש לו מקום חם בלב ולא סתם מכונה על גלגלים.

פורסם
הצחקת אותי, גדול.:lol:

אבל באמת, תחשוב שהיו יורדים חס וחלילה על אשתך , לא היית נפגע?

אני בטח לא משווה אישה למכונית, אבל אני בטוח שאצל גברים מסויימים רכב יש לו מקום חם בלב ולא סתם מכונה על גלגלים.

בניגוד לאישה, הרכב נשאר איתך גם אם אתה לא מצוייד, זה מסביר את האופי הפגוע.

פורסם

גם בשבילי האוטו הוא לא רק מכונה עם גלגלים.

האוטו מראה לעולם מה הסגנון שלך ולרוב גם מה אפשר לצפות ממך.

אם יש לך אישה פרחה מגעילה בסגנון עדן אברג'יל, זה אומר עליך משהו בדיוק כמו שאוטו משופצר בצורה ערסית אומר לכולם מי אתה.

בגלל זה אני מעדיף לא לשים תוספות מוזרות על האוטו שלי, שלא אתן את הרושם המוטעה שאני ערס.

אתה החלטת שאתה רוצה רכב של ערסים, אז תצפה שייתייחסו אליך כמו אל ערס.

פורסם
גם בשבילי האוטו הוא לא רק מכונה עם גלגלים.

האוטו מראה לעולם מה הסגנון שלך ולרוב גם מה אפשר לצפות ממך.

אם יש לך אישה פרחה מגעילה בסגנון עדן אברג'יל, זה אומר עליך משהו בדיוק כמו שאוטו משופצר בצורה ערסית אומר לכולם מי אתה.

בגלל זה אני מעדיף לא לשים תוספות מוזרות על האוטו שלי, שלא אתן את הרושם המוטעה שאני ערס.

אתה החלטת שאתה רוצה רכב של ערסים, אז תצפה שייתייחסו אליך כמו אל ערס.

חייב להודות שלא חשבתי בחיים שיהיה אפשר להגיד את זה על קורולה ענתיקה.:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אפשר להגיד את זה על כל אוטו שיושב בו ערס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לשכנה האשכנזיה שלי יש קורולה בדיוק כמו של אושריקו, כל פעם שאני נכנס לחניה אני צוחק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...