Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני טוען שלא צריך לשפוט. שכל אחד ישפצר את הרכב שלו כמו שזה נראה לו. לא ייתכן שבגלל שהאויבים שלנו בעזה או בשטחים שלהם גם אוהבים לקשט את רכבם , כל יהודי בישראל שייסע ככה ייראה חשוד.

או שבגלל שיש הרבה "ערס צעצוע" כמו שהבחור לשעבר מהימ"ר אמר שמתפרע אז כולם ככה.

בלי להעליב אף מבוגר, כמות המבוגרים שנוסעים או יותר נכון מתאבדים על הכביש עם איזה פחית שימורים או סתם רכב "של זקנים" גבוהה בהרבה.

אין לי בעיה עם שוטר שעוצר לינשוף , אני מעריך את זה ומזל שזה קיים במדינה הזו אבל לעצור סתם אנשים שמשפצרים את הרכב שלהם כאילו הם אחרוני הפושעים זה נראה לי קצת תמוהה.

סעו לצפון ותסתכלו כמה רכבים באמת "משוברים" יש.

לא מזמן הייתי ברמת ישי עם חברים איפה שכל הפאבים והמועדונים... מיליון שוטרים, מיליון רכבים עם חלונות שחורים כל האוטו, אגזוזי לחץ ומה לא. לא ראיתי שמישהו עצר באמת.

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחי, אני נוסע בסיאט איביזה 2003, עם גאנטים מגנזיום חלונות שחורים מאחורה וקדימה מדבקות על הרכב ומערכת שרוב הזמן בווליום דיי גבוהה. בלי הגזמה , אין שבוע שלא עוצר אותי שוטר, אתן לך דוגמא אני לומד במכללת עמק יזרעאל בפניה ימינה ביציאה מהמכללה, שיש שוטר הוא מסמן אותי קבוע ועוצר אותי, זה כבר הגיע למצב שפעמיים או שלוש הוא עצר אותי ראה אותי בתוך הרכב ושחרר אותי לנסוע!

שבוע שעבר בנסיעה עם חברים בערב לרמת ישי עצר אותי גיפ קאיה משטרתי שפשוט באמצע הדרך הפעיל צקלקה ואמר לי בכריזה לעצור בצד, עם 2 שוטרים בפנים הוציאו את כל החברים מהרכב ( 5 אנשים רכב 3 דלתות ) והפכו לי את הרכב, לא יודע מה חיפשו בסוף לאחר שהעלו את שמי במסוף התנצלו ונסעו.

את האמת הדבר מאוד מעצבן אותי! מצד שני אני הפכתי את הרכב לכזה וכל עוד זה לא נגמר בדו"ח סתמי וזה סתם בדיקה לא באמת אכפת לי, שייעצרו כמה שהם רוצים.

מצד שני כל יומיים משאירים לי פתק על השמשה "מוכר 050******* "

פורסם (נערך)
אני טוען שלא צריך לשפוט. שכל אחד ישפצר את הרכב שלו כמו שזה נראה לו. לא ייתכן שבגלל שהאויבים שלנו בעזה או בשטחים שלהם גם אוהבים לקשט את רכבם , כל יהודי בישראל שייסע ככה ייראה חשוד.

בלי להעליב אף מבוגר, כמות המבוגרים שנוסעים או יותר נכון מתאבדים על הכביש עם איזה פחית שימורים או סתם רכב "של זקנים" גבוהה בהרבה.

אין לי בעיה עם שוטר שעוצר לינשוף , אני מעריך את זה ומזל שזה קיים במדינה הזו אבל לעצור סתם אנשים שמשפצרים את הרכב שלהם כאילו הם אחרוני הפושעים זה נראה לי קצת תמוהה.

לא מזמן הייתי ברמת ישי עם חברים איפה שכל הפאבים והמועדונים... מיליון שוטרים, מיליון רכבים עם חלונות שחורים כל האוטו, אגזוזי לחץ ומה לא. לא ראיתי שמישהו עצר באמת.

קיצר, אתה לא מבין סטטיסטיקה.

לא אומר את זה בשביל להעליב, אתה פשוט לא מבין אותה. רשמתי כבר את הסיבה בהודעה הקודמת שלי אז אין טעם לחזור על זה. זה עניין די פשוט למען האמת ואם באמת תרצה להבין אתה תקרא שוב ואולי ייפול האסימון. אולי לא.

בכ"א הטענות שלך הן כמו 'לא צריך לערוך חיפוש על בחור עם חזות ערבית חשודה שהולך עם יד במעיל בשער שכם, כי לא כל הערבים מחבלים'.

אכן לא כל הערבים עם הידיים בכיסים מחבלים - עזוב כל - רובם לא מחבלים, אבל מבין אלו עם החזות הערבית והידיים בכיסים, לבין כלל האוכלוסיה, יש מובהקות סטטיסטית בנוגע לאחוזי ההצלחה בעת ביצוע בדיקה אקראית. זה גם יכול להציל חיים.

כנ"ל בעליה למטוס,

וכן, כנ"ל עם רכבים כמו שלך.

עם ה'לא צריך לשפוט' אני מסכים, לכן אמרתי מלכתחילה שמה שהכי חשוב זה מה אתה חושב על השפצוריישן שלך, ולא מה אני או פלוני אחר חושב.

כל זה לא קשור לנ"ל, אתה כנראה לא מצליח להפריד את הנושאים.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז תעבור לרמת ישי אם לשוטרים שם לא אכפת, אולי נעשה פתיחות עם הקורולה-פשע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

או שאולי זה שילוב של כל אלה, יחד עם זה?

חמומי מוח לא חסרים על הכביש. לצערי אני אחד מהם, אבל בחיים לא ארד מהאוטו בשביל לעשות פוזות על מישהו או חלילה לפגוע.

:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
קיצר, אתה לא מבין סטטיסטיקה.

לא אומר את זה בשביל להעליב, אתה פשוט לא מבין אותה. רשמתי כבר את הסיבה בהודעה הקודמת שלי אז אין טעם לחזור על זה. זה עניין די פשוט למען האמת ואם באמת תרצה להבין אתה תקרא שוב ואולי ייפול האסימון. אולי לא.

בכ"א הטענות שלך הן כמו 'לא צריך לערוך חיפוש על בחור עם חזות ערבית חשודה שהולך עם יד במעיל בשער שכם, כי לא כל הערבים מחבלים'.

אכן לא כל הערבים עם הידיים בכיסים מחבלים - עזוב כל - רובם לא מחבלים, אבל מבין אלו עם החזות הערבית והידיים בכיסים, לבין כלל האוכלוסיה, יש מובהקות סטטיסטית בנוגע לאחוזי ההצלחה בעת ביצוע בדיקה אקראית. זה גם יכול להציל חיים.

כנ"ל בעליה למטוס,

וכן, כנ"ל עם רכבים כמו שלך.

עם ה'לא צריך לשפוט' אני מסכים, לכן אמרתי מלכתחילה שמה שהכי חשוב זה מה אתה חושב על השפצוריישן שלך, ולא מה אני או פלוני אחר חושב.

כל זה לא קשור לנ"ל, אתה כנראה לא מצליח להפריד את הנושאים.

לא הייתי יכול לנסח את זה טוב יותר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אין לי מושג אם זה ידיח שרשור כזה או אחר,

העניין שאני פתחתי את השרשור כדי לדון ולא כדי להספים.

זה שהתפתח דיון מצחיק (אכן הצלחתי גם להצחיק את עצמי) זה סבבה, אבל בניגוד לשרשורים הזויים שנפתחו בעבר שכנראה היו כדי להצחיק , פה זה טבעי.:lol:

פורסם

אושריקו.... בסוף תבין שהכל עניין של נוחות.. אם כמות העצירות שעוצרים אותך שווה לך את התוספות על הרכב אז סבבה...

שים כובע או אפודה זוהרת משטרתית... זה ירחיק אותם קצת.... דרך אגב, הפעולה הכי קלה ששוטר ניגש אלייך, להגיד לו "היי, לפי כל פעולה או מילה שתגיד ותעשה, תדע שאתה מצולם ומוקלט המצלמות לביטחון עצמי שלי ברכב".

אפילו אם אתה לא באמת מצלם... רק המילים והגישה שלך תםחיד אותו והוא ישלח אותך לחפש את עצמך במקום אחר... תאמין לי שיש לי רכב הרבה יותר מושך צומת לב, גם לדים, חלונות שחורים, 3 דלתות, וכמויות עשן מכובדות(דיזל), ולא קורה שעוצרים אותי על שטויות כאלה..

אולי אתה סתם מנחוס...

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
לא, זה בדיוק אותו דבר. אם כונס אוויר מפלסטיק או מדבקה של פתחי אוורור נראים לך מוזר, אז ככה חלק מהאנשים כאן תופסים את הדמוירוף הזה.

כמו אנשים שהולכים עם חולצה של 'יוצא שייטת' אחרי שהם שירתו בקריה. השירות בקריה לכשעצמו אינו דבר מגונה, פעולת ההתחזות היא הסיבה ללעג.

יש גם את הבחור ההוא ששם ידית הילוכים ידנית בסיויק אוטומטית, וראיתי פעם איזה בחור עם פולו 1.4 ופס אדום בגריל וכיתוב GTI.

>.

חח הזכרת לי שהייתי בצבא היו ח'ברה "ג'ובניקים" שהיו מסתובבים עם כנפי צניחה שהם לא עשו קורס צניחה וזה ממש עיצבן אותי מאיפה יש להם את הבושה.

פורסם

ואני הכרתי אנשים ששירתו בתור תומכי לחימה בעתלית, כששאלו אותם איפה הם משרתים הם ענו "בשייטת 13"...

וחבר אחר שהיה מתקן מדפסות בסירקין היה עונה לאותה שאלה "ביהל"ם"

נו טוב

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
אושריקו.... בסוף תבין שהכל עניין של נוחות.. אם כמות העצירות שעוצרים אותך שווה לך את התוספות על הרכב אז סבבה...

שים כובע או אפודה זוהרת משטרתית... זה ירחיק אותם קצת.... דרך אגב, הפעולה הכי קלה ששוטר ניגש אלייך, להגיד לו "היי, לפי כל פעולה או מילה שתגיד ותעשה, תדע שאתה מצולם ומוקלט המצלמות לביטחון עצמי שלי ברכב".

אפילו אם אתה לא באמת מצלם... רק המילים והגישה שלך תםחיד אותו והוא ישלח אותך לחפש את עצמך במקום אחר... תאמין לי שיש לי רכב הרבה יותר מושך צומת לב, גם לדים, חלונות שחורים, 3 דלתות, וכמויות עשן מכובדות(דיזל), ולא קורה שעוצרים אותי על שטויות כאלה..

אולי אתה סתם מנחוס...

קרעת אותי LOL

אושריקו אכן איכשהו אתה נופל בידיים שלהם, ולצערי תוספות חובבות שוטרים וזה השיקול שלך.

ואני חייב להגיב על המילים:

אני לא צעיר בגיל :) אבל כן ברוח, לא נוסע בקופסת שימורים, ויש לי חלונות כהים בדלתות ואני

לא נעצר לביקורת (מלבד פעם אחת ליד החוף ששוטר החמיא לרכב והשתומם שהחלונות כבים לגמרי מאחור חייך ושלח אותו לדרכי אפילו בלי לבדוק רישיונות רכב מה שהוא עשה לכל הרכבים שעברו)

אז לפעמים יש תוספות שכן שווה להוריד כדי לא להיות מגנט לכחולי המדים

ובטוח שזה לא שייך לגיל של בעל הרכב או ל"פחית השימורים" שלו

שבוע נהדר :)

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
האם שרשור זה ידיח את שרשור " דייהו נובירה" האגדי ממעמדו ?

בשביל זה צריך גיבור שירשור עם תפיסת מציאות מעוותת לגמרי, הגובלת באי שפיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...