Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו. זו.

מחל לי אבי כי חטאתי

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
:lol:

זה לא הרכב עצמו אלא התוספות הנהדרות והמיוחדות שאושריקו השקיע בהן, כמו נורות לד צבעוניות מאיביי, הדבקת פלסטיק בציפוי דמוי ניקל על כל דבר אפשרי, אנטנות כריש וכמובן גולת הכותרת: דמוי סאן-רוף.

כמובן שזכותו המלאה לעשות מהרכב שלו מה שמתחשק לו. אני הכי בעד, לא סובל לראות רכבים סטנדרטיים בלי שום טאץ' אישי. אבל צריך לקחת בחשבון שלמראה חיצוני יש השלכות במדינתנו ושכוחות הביטחון לא מזלזלים בעבודתם.

תוספות נהדרות?מיוחדות?אתה רציני?

נ.ב

כשמוכרים רכב כזה אפשר לדרוש יותר מהמחירון בגלל ה"תוספות"?

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם
אף אחד פה לא פוגע בי. אני שמח לקבל כל תגובה מכל אחד.

הפורום הזה אחד הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים.8)

אתה אחד הדברים הטובים שקרו לפורום הזה.

אוהב את כנות שלך . תישאר מי שאתה ושיקפצו המשטרות. העיקר שתחזור לספר על זה...

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני לא מבין מה כולם רוצים מהדמוי סאנרוף שלו, זו לא הסיבה שהמשטרה עוצרת אותו.

בכלל לא רואים את הדבר אותו אלא אם אתה עומד בדיוק מעל הרכב.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
,,,,

, זו לא הסיבה שהמשטרה עוצרת אותו.

,,,.

השוטרים עוצרים אותו לתת מחמאות לרכב, אחי יפה כמו גונדולה - אבל הם מתביישים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
השוטרים עוצרים אותו לתת מחמאות לרכב, אחי יפה כמו גונדולה - אבל הם מתביישים.

אייל.

התכוונתי שאולי הם עוצרים אותו בגלל כל התוספות, אבל זה בטוח לא בגלל הסאנרוף.

פורסם

איפה אתה מסתובב ? זה מסלולים קבועים בגדול או רנדומלי לחלוטין ?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

שלום אושריקו.

הייתי יותר מ 8 שנים בימ"ר תל אביב.אני יכול להבטיח לך שאין שום הנחייה או הוראה לעצור ולבדוק רכבים כמו שלך.

העבריינים הכבדים והגדולים באמת לעולם לא יסעו ברכב כמו שלך{לא מבחינת רמות המחיר ובטח שלא עם תוספות שמושכות תשומת לב}.אתה נעצר הרבה כי סטטיסטית,רוב הנהגים שנוסעים ברכבים כמו שאתה מתאר הם העבריינים הקטנים,אלו שמציקים לחלשים מהם או לנשים.העבריינים האלה-הם הבעיה האמיתית של החברה שלנו,הם אלה שנוסעים בצורה מסוכנת,נוהגים כאשר הם תחת השפעה וסתם באופן כללי בהמות.במהלך השירות שלי נתקלתי באין ספור "עברייני צעצוע" כאלה.כמו שאתה גם כותב-לאחר הבדיקה הראשונית בעיניים-השוטרים משחררים אותך לדרכך כי הם רואים שאתה כנראה בחור נחמד שיש לו ג'וק בראש ואוהב לעצב את הרכב בצורה הזו.

אני מבטיח לך שכל עוד תהיה נחמד ותדבר בנימוס-לא יעכבו אותך מעבר למספר שניות

פורסם

עוצרים אותך כי הרכב שלך ישן וכי יש אותו להרבה בני דודים, אותו דבר עם הסובארו שלי. נעצרתי פעמיים בשבוע במחסום בכביש 1 שלפני כל הרכבים החדשים יותר לא נעצרו.

איזו תוספות כבר יש לך?

זה הכל תדמית של רכב ישן.

פורסם
שלום אושריקו.

הייתי יותר מ 8 שנים בימ"ר תל אביב.אני יכול להבטיח לך שאין שום הנחייה או הוראה לעצור ולבדוק רכבים כמו שלך.

העבריינים הכבדים והגדולים באמת לעולם לא יסעו ברכב כמו שלך{לא מבחינת רמות המחיר ובטח שלא עם תוספות שמושכות תשומת לב}.אתה נעצר הרבה כי סטטיסטית,רוב הנהגים שנוסעים ברכבים כמו שאתה מתאר הם העבריינים הקטנים,אלו שמציקים לחלשים מהם או לנשים.העבריינים האלה-הם הבעיה האמיתית של החברה שלנו,הם אלה שנוסעים בצורה מסוכנת,נוהגים כאשר הם תחת השפעה וסתם באופן כללי בהמות.במהלך השירות שלי נתקלתי באין ספור "עברייני צעצוע" כאלה.כמו שאתה גם כותב-לאחר הבדיקה הראשונית בעיניים-השוטרים משחררים אותך לדרכך כי הם רואים שאתה כנראה בחור נחמד שיש לו ג'וק בראש ואוהב לעצב את הרכב בצורה הזו.

ישנם לא מעט שומרי חוק כמו אושריקו דנוהגים ברכבים ישנים, ומנגד הרבה פורעי חוק שנוהגים בקורולות ליסינג, איביזות ולאון חדשות וגם סתם מאסדה 2 ואיי20.

פורסם
שלום אושריקו.

כנראה.

איך אומרים , הרוב בסדר אבל המיעוט גורם להיראות לרוב לא טוב.

פורסם

אפשר להזמין גם כזה שיציג את הפתח הפנימי?

פורסם

אושריקו, עכשיו זה מעניין גם אותי, צלם כמה תמונות של הרכב כדי שנוכל לראות עד כמה אתה באמת משובר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...