Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצירות מרובות לביקורת משטרתית בקורולה מצועצעת (הכותרת נערכה)

אושריקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לילה טוב.

בתקופה האחרונה עוצרות אותי המון משטרות. בד"כ זה נגמר ביפה, מסתכלים קצת על הרכב ועושים פוזות עליי, מסתכלים על החזות שלי (מזרחי אולי, אבל לא נראה מאיים, בן 23 שנראה כמו בן 17 ) ומשחררים אותי.

בכללי , כל נסיעה ברכב מתחילה להלחיץ אותי.

כן , מודה שיש לי רכב מושך עיניים (לא הוא עצמו, אלא הדברים שעליו ).

חברים שלי\בחורות\משפחה אומרים שהרכב נראה או מהשטחים או של ערסים עבריינים.(אין מצב, עם צבע גמור?:roll:)

הבעיה שאני מרגיש שאי אפשר לעשות כלום במדינה הזו מבלי שתיחשב חשוד או לא יודע מה אצל השוטרים.

עכשיו הורדתי חבר שירד מהרכב, מאחוריי ניידת עמוסה בשוטרים עוצרים ושואלים מאיפה אני. גם רצו לעצור אותי לבדיקה אבל מיהרו לאיזה משהו כנראה...

זכותי להינות ממה שאני רואה על הרכב ומה שעשיתי מהכסף שלי גם אם זה לא הטעם של אנשים ושוטרים.

ולא, אני לא מתפרע על הכביש ברמה שמסכנת אנשים , האמינו לי.

וכן אני ידוע "שטויוטה פשע" זה נשמע יותר מצחיק מהסיכוי שיהיה שלום עם דאעש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

תצבע אותיות של נחמן מאומן על הדלתות, שים כיפה על הראש, תתלה מדבקות של בעזרת ה' נעשה ונצליח , תשים גולני שלי על החלון

נו באמת, מה אתה באמת תרצה לשמוע? חחח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• אחראי פורום

מה אתה רוצה מהם? עושים את העבודה שלהם.

אתה בעצמך מודה שלרכב שלך יש תוספות ו״מאפיינים״ של רכב שבולט ולרעה.

הייתי מציע לך ניסוי שבו אתה מפשיט את האוטו מכל ההדבקות האלה ונוסע בדיוק באותם מקומות ושעות,

אבל משהו אומר לי שלא תרוץ לעשות את זה. אז תיאלץ לשלם את המחיר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותי עוצרים לבדיקת רשיונות אולי פעם בשנה, כשיש מבצע או משהו, ואז עוצרים את כולם.

כשבזמנו הייתה לי zx שלוש דלתות שחורה חבוטה, זה קרה הרבה יותר, אפילו עשו חיפוש סמים אצלי.

כנראה שזה באמת תלוי בסוג הרכב. תתחיל מלהוריד תוספות "ערסיות" מהאוטו, ותראה מה קורה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לי מושג איפה אתם נוסעים שאתם פוגשים כל כך הרבה ניידות.

אני נוהג כבר 16 שנה, מתוכם הייתה בבעלותי קופרה שחורה ומשופרת במשך 3 שנים ולאון שחורה משופרת ב-3 שנים אחרות.

נעצרתי לבדיקת רשיונות אולי אולי 3 פעמים במשך כל התקופה שאני על הכבישים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אושריקו,

שאלת שאלה וענית בעצמך בגוף ההודעה, מה אתה רוצה?

:)

הפכת "הייטק מוביל (במיל')" ל-"ערס מוביל" ואתה באמת מתפלא שהמשטרה עוצרת אותך כל 4 מטר?

מעצבן אותך?

תעשה לרכב שלך "שנמוך"- תוריד את כל השטויות שגורמות למשטרה לבדוק רכב שכנראה במצב רגיל לא היה נבדק גם אם השוטר היה רואה במסופון סטטוס "גנוב".

ובאמת עצה חברית, בלי קשר למשטרה, תעשה לעצמך טובה ותוריד את השטות הזאת של הדמוי גג שמש, אני מניח שאני לא הראשון שאומר לך שזו בערך התוספת הכי מגוחכת שמישהו אי פעם התקין על רכב מאז המודל T הראשונה שיוצרה.

זה אולי לא יוריד ממך את המשטרה, זה כן יצמצם את ההסתלבטויות של כל מי שרואה את זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחיל בלקרוא להם ניידות ולא משטרות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במיוחד לאור המצב היום הגיוני שיבדקו רכבים חשודים,אם לא עשית כלום,כמה דקות ואתה ממשיך לדרכך.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במטותא ממך אין שום קשר "לטויוטה פשע" יש קשר ישיר לאיך שהרכב "מאובזר" כרישים/נצנצים/צבעי מלחמה ובאורות מהבהבים - וזה לא מונית הכסף.כי אותי לא עצרו מעולם בגלל סיבה זו.

לגבי החזות? אני יכול להסכים איתך. אבל תתנחם בעובדה שאותי עצרו לחקירה של שעה וחצי בכניסה לפלורידה, כי לא האמינו שאני ישראלי גאה. אז תיזהר שאתה חוצה את גבולות הארץ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגיד תודה שאתה לא נוהג בפולו קלאסיק באזור השומרון :roll: ואם להיות יותר רציני אז מהניסיון הקודם שלי יש רכבים מסוימים שיעצרו אותם יותר כי מה לעשות, האוכלוסייה הפחות נחמדה של המדינה נוטה לנהוג ברכבים מהדגמים האלו.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...