Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מכנסיים צמודים צמודים, עד כדי בישול הביצים.

אז זה כמו היפסטר

qhkb1f-l-610x610-jacket-menswear-flannel+shirt-hipster-denim+jacket-guys-hipster+menswear.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חשבתם שסחבק יתחמק משוטרים ? לא ולא.

הרגע חזרתי מבית של חבר, שממה בעיר , עומדים ברמזור, לידנו טנדר משטרה עם שתי שוטרים , פותחים את החלון ושואלים מאיפה אנחנו, לאיפה אני לוקח את חבר שלי וזהו.

סיטואציות לא כיפיות בכלל , אבל אמרו לי שיש מצב שהלדים בלוחית רישוי מושכים להם את העיניים.

בקיצור , חגיגה נמשכת. לילה טוב.

פורסם

אנסה להסביר את זה בצורה הכי טובה שאני יכל.

תתאר לך שאתה שוטר, בין עם עבודתך אידיאולוגית או כלכלית נטו, סבירות גבוהה שתרצה למקסם את ביצועך, ע''מ לקבל הערכה מהממונים עלייך.

אופצייה ראשונה: אתה יכל לבדוק כל אוטו שעובר, ואז בזמן שאתה בודק עוברים נניח 3 מכוניות שלא בדקת.

אופצייה שנייה: אתה בודק (ע''פ שיקולים אישיים שלך) איזה רכב שאתה בוחר (ע''פ אותם שיקולים)

ברור במה בתבחר.

אז זה לא אומר שכל אוטו שמושך את העין, בעל תוספות שלא נראה סטנדרטיות הוא בהכרח חומר לעבודה משטרתית, אבל סבירות גבוהה קיימת.

פורסם

אושריקו תרגע, שוטרי תנועה 'זוממים' רק על בעלי פיאט 500, אם אפשר בצבע וורוד ועם ריסים בפנסים.

אותך סתם יעצרו לביקורת רשיונות, וגם זה רק עד 'שתעיף' את האוטו.

פורסם
אני עדיין בדעה שכונס אוויר על מכסה מנוע זה הבדיחה.

ורק שתדע או שתדעו כולם ששמתי את הסאנרוף רק בגלל שזה נותן לה מראה "קרבי".

עם עובדות לא מתווכחים. הקורולה נראית הרבה יותר יפה ככה מהפרונט.

23227232.jpg

יום אחד, כשימציאו מכונת זמן, השנה הזו תהיה סופר פופולרית למסעות בזמן: גם אנשים בחרו בדונאלד טראמפ בתור מועמד נשיאות, וגם אושריקו מקארספורום הסביר לכולם איך לשים חתיכת פלסטיק מזוייפת על מכסה המנוע זה בדיחה אבל לשים אותה על הגג זה כבר סיפור אחר לגמרי.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

איפה תמונות של הצעצוע!?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
חשבתם שסחבק יתחמק משוטרים ? לא ולא.

הרגע חזרתי מבית של חבר, שממה בעיר , עומדים ברמזור, לידנו טנדר משטרה עם שתי שוטרים , פותחים את החלון ושואלים מאיפה אנחנו, לאיפה אני לוקח את חבר שלי וזהו.

סיטואציות לא כיפיות בכלל , אבל אמרו לי שיש מצב שהלדים בלוחית רישוי מושכים להם את העיניים.

בקיצור , חגיגה נמשכת. לילה טוב.

הרכב שלך הפך למגנט לכחולי המדים :roll:

אושריקו תן תמונה שלו

קובי

:-)

פורסם

וזה עוד לפני כל הקשקושים שאני מקבל מהבית על איך שהאוטו נראה.

בכל מקרה , מחר כנראה בלי נדר ברעננה לאיזה פרויקט קטן לכל מי שרוצה לדעת ולהכיר אותי ואת הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...