Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר בערסים עסקיננו

מישהו יכול להסביר לי את התופעה כשרואים רכב משובר של ערסים אבל כל הצבע מתקלף?

ראבק השקעת כל כך ברכב, למה לא לטפל בצבע שלו?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
  • תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם כבר בערסים עסקיננו

מישהו יכול להסביר לי את התופעה כשרואים רכב משובר של ערסים אבל כל הצבע מתקלף?

ראבק השקעת כל כך ברכב, למה לא לטפל בצבע שלו?

אני אגיד לך למה:

הצורך להרשים והפוזות בתוספות לרכב גדולות מהאכפתיות של מצב הפח.

כמובן שאני תמיד חושב על לצבוע חלקים מסויימים ברכב, אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע. החל מעבודה גרועה ועד הבדלי צבע גדולים וירידת ערך וכו'.

פורסם

אתם באמת תומכים בלצבוע רכב בצורה איכותית ומקצועית במחיר של למעלה מ7-8 אלף על רכב ישן?

כי לא שמעתי שצביעה איכותית לא מגיעה למחירים האלו ואף יותר.

רכב ישן זה גם יכול להיות רכב ששווה לא יותר מ10 אלף.

פורסם
הייתי פוטוגני או לא ?

וב1 כבר התחפפתי :)

כנראה ב1 או קצת לפני.

לא ראיתי אותך אלא רק את הקורולה. לא מוגזמת כמו שחושבים בסך הכל

פורסם
הלו יום האשה היום... היום פרחים , ממחר חוזרים לשיגרע

היה אתמול, אבל הן לא סיימו להתארגן.

(קרדיט לחייל שלי).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כנראה ב1 או קצת לפני.

לא ראיתי אותך אלא רק את הקורולה. לא מוגזמת כמו שחושבים בסך הכל

תודה, תודה.:lol: כנראה שהצבע המקולף שלה תורם ל"לא מאיימת", אבל אצל השוטרים זה הפוך.:|

פורסם (נערך)

תעשה מה שאתה חושב. רק תפסיק לקבוע עובדות, כי בינם לבין האמת המרחק גדול.

ולא חייבים לשלם סכומים כאלו על רכב ישן אפשר "להסתפק" בהרבה פחות -עדיין זה יראה עדיף

מאשר רכב מקולף.

כדרך אגב, בתור אחד שהיה רוכש הרבה רכבים יד שנייה (4/3 שנים מקסימות על הכביש)

תמיד העדפתי לקחת רכב שקיבל מכה קטנה נניח ועבר צביעה/תיקון.

מאשר רכב שמשאירים אצלו את המכות לתפארת הפח והסביבה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אפשר לחשוב שאני לא תומך בדעה שלך...

אבל מה לעשות, רוב האנשים יחפשו מצב מכאני תקין מאשר רכב ישן עם מצב קוסמטי שאפשר להשתחוות לו.

אני בדעה שלך גם, אבל להתחיל לתקן כל מכה וכל פגם צבע ברכב ישן יעלה יותר מדי, בנוסף להוצאות שסביר להניח שיש מדי פעם.

ונא לא להגיד " אז תיסע באוטובוס".

פורסם
היה אתמול, אבל הן לא סיימו להתארגן.

(קרדיט לחייל שלי).

אם אתה לא רוצה להסתבך תשכח מזה שזה (א)היום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הינה רכב זהה לשלך. (בלי תחפושת של פורים, כמו שהוא טבעי)

גג צבע מקורי. תראה באיזה מצב הוא נראה כמו חדש.

20151025_140045.jpg20151025_140047.jpg

רק להראות לך שאפשר להחזיק רכב ישן ולתחזק אותו גם מבחינה קוסמטית.

נכון אני לא דוגמה אופיינית, כי אני פדנט/ פרפקציוניסט מטבעי...עדיין.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?466404-%D7%9E%D7%A1%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-Ultimate-Compound-Power-Lock

פורסם
אתה תשכח את הטויוטה הזאת בערך שבוע אחרי שתקנה בפעם הראשונה בחיים שלך רכב חדש.

אתה פשוט תיתן לעצמך כאפה ותשאל "איך אהבתי את הגרוטאה הזאת במשך תקופה כזאת ארוכה? יכולתי להשתמש בכסף הזה בשביל לקנות משהו חדש יותר ויותר נורמלי".

ואחרי חודש זה יהיה "מה היה רע בקורולה הישנה, למה הייתי צריך להיכנס לחובות בשביל הדבר הזה? הייתי מסדר גיר/מנוע בעלות של שלושה תשלומי הלוואה חודשיים לאוטו הנוכחי, וממשיך לנסוע עוד 10 שנים"

ה'קפיצת מדרגה' הטכנולוגית שהייתה לי בין האקסנט 95' לגטס 05', כן כן, עשור אחרי - היא העובדה שיש נעילה מרכזית.

אפילו המגבים בגטס יותר גרועים מהמגבים באקסנט, חוץ מהבעיה הידועה באקסנט שהמגב נתקע בדופן השמשה הקדמית ברוח חזקה.

רכב ראשון תמיד ישמר בלב, אפילו שאצלי זו הייתה רק אקסנט פשוטה שתראה בכל רחוב, אני עדיין קצת אתרגש כשאראה אחת כזו, ואפילו לא דאגתי לה כמו שאני דואג לגטס.

אושריקו, ראיתי אותך ברחוב התעשיה בעיר היום בערך ב1 בצהריים, לא צילמתי לצערכם.

אצלי היה ככה המעבר בין קסנטיה 97 ללנסר 07.

ההבדל הוא שבקסנטיה המנוע עישן, ובלנסר לא, הקסנטיה הזילה שמן מכל חור אפשרי, הלנסר לא.

והמושבים בקסנטיה היו קצת יותר נוחים, ובלנסר הקונסולה המרכזית הייתה משום מה מתחממת אחרי נסיעה ארוכה.

ואז הלנסר התחילה להזיל מים, וגיליתי שגם יפניות מתקלקלות.

כל אחד ומה שחשוב לו ברכב. מולטימדיה וקישוריות לטלפון זה בערך הדבר האחרון שמעניין אותי ברכב, כמו כמות הזיהום שהוא פולט.

קשה להאמין שמרצדס הזאת פחות נוחה מקליאו חדשה, אבל לא ניסיתי אז אין לי מושג. אני יודע שהקליאו לא כזאת נוחה בצורה יוצאת דופן.

מאמין שהקליאו תהיה יותר שקטה, כי המרצדס הבידוד התפורר עם הזמן, ונתלש ע"י מתקיני אביזרים למיניהם.

יכול להיות שגם תהיה יותר נוחה, כי הזמן עושה את שלו, וקפיצי מושבים במרצדס נחלשו, וריפוד קיבל צורה של תחת של מישהו אחר, ואז התפורר.

מצד שני, אם אתה ממש רוצה, אתה יכול להתקין מולטימדיה עם קישוריות לטלפון גם במרצדס 76, כל עוד יש לו מקום לתקוע סינגל/דאבל דין (ואם אין, אז עושים מקום).

צריך מועדון תמיכה לבעלי קורולה 99'.:-)

לא יודע מועדון, אבל Regular Car Reviews די תפסו את המהות של הרכב הזה (דור ה98-02 היה הכי קורולי מכל הקורולות):

בדיוק, רכב ישן דהוי ומתקלף שווה הרבה פחות מרכב שעבר פחחות וצביעה איכותית.

לך תסביר את זה לכל אלה שיבואו בגישה של "אם צבעו את האוטו, אז הוא עבר תאונה", שמחוזקת ע"י המון רכבים שעברו תיקוני בחחות מייד אין עזה אחרי תאונות, ונצבעו בצורה חאפרית.

אז הרבה אנשים פשוט רואים את ההוצאה של כמה אלפי שקלים על צבע (ואם הוא מטאלי, אז יותר), כהשקעה שוות ערך לשריפת שטרות כסף, והורדה של האפר באסלה אחר כך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...