Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לי נדמה שזה לא נהג מונית? אלא השתקפות של המרצדס מאחור.

לגבי "התוספות" צריך כמה רגעים להתאושש...ורק אז להגיב.

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מודה שאחרי כמה חודשים של קריאה בפורום סופסוף נרשמתי רק כדי לשבח את פותח השירשור והמשתתפים בו על 24 העמודים המרתקים שצלחתי כרגע - חצי שעה של דרמה עוצרת נשימה, צחוק ובכי, שלא לדבר על שאלת מיליון הדולר - האם אי פעם נזכה לחזות בקורולה המדוברת ?

תודה לכולם.

פורסם
זה בטוח מישהו שהפסיד בהרבה התערבויות.

יש אנשים, שהימורים זה לא בשבילם.

זה לא בשביל אף אחד בעיקרון, אבל יש את הקשיי הבנה המיוחדים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חצי שעה של דרמה עוצרת נשימה, צחוק ובכי

:lol::lol::lol:

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אני אשתל לאעלה מתישהו, אל תדאגו.

היום חזרתי מבילוי. ברמזור עומדים לידנו שתי בחורים עם קורולה או שנתון כמו שלי או התזמון שסתומים משתנה. הרמזור מתחלף לאור ירוק והטויוטה פשוט טסה, לא ראיתי דברים כאלו בחיים שלי. זה רק מוכיח שטויוטה יודעת לבנות גם מנועים חזקים לקטגורייה ולא רק אמינות.

ואני לא משווה רכבי ספורט ורכבים מהירים באמת, הכל יחסי, אבל התאוצה שלה מ0 הפתיעה גם פאנבוי שכמוני.

פורסם
הרמזור מתחלף לאור ירוק והטויוטה פשוט טסה, לא ראיתי דברים כאלו בחיים שלי. התאוצה שלה מ0 הפתיעה גם פאנבוי שכמוני.

מי שם בחתימה?

קריאה ראשונה...

שניה...

SOLD!!!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
זו היתה מאזרטי קורולה טריבוטו אלביט

בול!:lol:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
באיזו שפה זה? :shock:

ארמית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
די אושריקו, זה כבר מביך...

את מי מביך? פעם ראשונה שאני רואה האצה מהירה של קורולה כזו ולא איזה בנאדם מבוגר שמעכב את כל התנועה כי זו "קורולה-מקרר".

תזרמו. אני בטוח שכשאתם רואים את הרכב ספורט האהוב שלכם מאיץ כמו מטורף אתם אומרים "וואו".

דבר שני, הורדתם את המשפט שהוספתי אחר כך שהכל יחסי וכמובן לא מדובר ברכב סופר מהיר\ספורט. אז...:lol:

דרך אגב, אני לא יודע לקרוא ולכתוב פרסית. זה בטיפול:wink:.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...