Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה הרצינית היא המצאות גורי חתולים בתא המנוע של המכונית.

בכלל לא נעים לפגוע בבעל החיים בתהליך התנעת הרכב או במהלך הנסיעה.

זה מראה לא משובב נפש שיכול לגרום לנזק בחלקים בתא המנוע.

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה שהגור הזה שרט לי את האגזוז וניסה לטפס בכל מקום ובסוף הגיע בדיוק לאיזור של הרצועות מנוע ועל הגשר התחתון בערך. התעצבנתי נורא ושכנים יצאו. יצא ממני הערס הפרסי. עם כל הכבוד לכם הרכב שלי ידע בעיות בגלל אידיוטים וסליחה על המילה ובכל זאת נוסע ונסע אז גור חתולים יפגע לי בלב של הרכב? אני מאוהב בחתולים ובכלבים. מאוהב. אבל כשזה נוגע לרגליים שלי הלב שלי יותר עם הרכב. מתנצל. בכל מקרה הסיפור נגמר בטוב.

פורסם

בקיצור,לא רק שהרכב שלך נראה רכב ערסים,אתה גם מודה שאתה ערס.

אם כך,מה אתה מתפלא שעוצרים אותך?

סלע

פורסם (נערך)

סלע, אין לי מושג מה התלבשת עליי. אתה בטח חושב שאני זה ששותה בחוץ ודוקר אנשים. ממש, אבל ממש לא. גם אם הייתי רוצה, המבנה הפיזי שלי לא יאפשר לי , תהיה בטוח שאני לא נראה בן 23.

חוץ מזה, זכותי להתלבש איך שבא לי ולשמוע מה שבא לי ולהתעצבן מתי שבא לי כל עוד אני לא מסכן אף אחד.

ולידיעתך ולידיעת כולם הטויוטה הזו משמעותית לי מאוד בחיים , אני חייב את הרכב צמוד אליי כל הזמן. כמובן שיש כוחות טבע וכוחות מכונה ישנה , אבל באופן כללי כן יכאב לי על נזק במנוע מגור חתולים שמסכן לי את הרכב ועכשיו צריך לחלץ אותו. מה לעשות?

החלום שלי זה לגדל חתול פרסי בבית\כלב. מה תגיד על זה?

עכשיו ברשותך , כי השרשור מתנהל ברובו באופן מצחיק (אני זורם עם כולם...) , אל תנסו להפוך את זה עכשיו לדיון שייהפך לאלים. חבל. מאות תגובות ואלפי צפיות ותגובות משעשעות , לא כל יום אני פותח שרשור שמתפתח לכזה דבר. אז "חלאס".

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
אל תנסו להפוך את זה עכשיו לדיון שייהפך לאלים. חבל.

כשזה ככה, זה יותר הולם, עם ה"חבל" בהדגשה.

באהבה אושריקו [emoji6]

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

כן,החבל הזה מפחיד.

לך תדע,איך נרדמים עכשיו?

טוב,נקווה שהבחור שהעיד על עצמו שהוא ערס,הוא ערס לייט.אחרת,ואוו ואוו.(זה בפרסית?)

עוד דבר,לא התלבשתי עליך,פשוט לא אוהב ערסים.אם אתה פותח נושא על רכב שנראה כמו רכב של ערסים,ובהמשך גם מעיד על עצמך ש"יצא לך הערס",צפה לתגובות לא אוהדות.

ככה זה בפורום,מדינה חופשית,אתה יודע.

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

אתה תשכח את הטויוטה הזאת בערך שבוע אחרי שתקנה בפעם הראשונה בחיים שלך רכב חדש.

אתה פשוט תיתן לעצמך כאפה ותשאל "איך אהבתי את הגרוטאה הזאת במשך תקופה כזאת ארוכה? יכולתי להשתמש בכסף הזה בשביל לקנות משהו חדש יותר ויותר נורמלי".

פורסם

נו באמת, דבר בשם עצמך....

גם היום כשאני עם הנוכחית שלי אני עדיין זוכר חסד נעורים לפג'ו 306XT שהיתה איתי מימי התיכון, וגם כשיוצא לי לנהוג / לטפל בבראבו אני נהנה מאוד מהרכב.

יש אנשים שרכב בשבילם מייצר קשר סנטימנטלי מסוים, וזה לא משנה אם זו GTI או קורולה חבוטה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אתה תשכח את הטויוטה הזאת בערך שבוע אחרי שתקנה בפעם הראשונה בחיים שלך רכב חדש.

אתה פשוט תיתן לעצמך כאפה ותשאל "איך אהבתי את הגרוטאה הזאת במשך תקופה כזאת ארוכה? יכולתי להשתמש בכסף הזה בשביל לקנות משהו חדש יותר ויותר נורמלי".

אולי, ואולי לא. לא לשכוח שזהו הרכב הראשון, בלי קשר לאיכות הרכב עצמו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את הרכב הראשון תמיד זוכרים, לטוב ולרע.

בד"כ זה לטוב כי כבר שמעתי אנשים מהללים מכוניות מסריחות כמו קיאה פרייד וסוזוקי בלנו בתירוץ שזה היה הרכב הראשון שלהם בגיל 16.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נו באמת, דבר בשם עצמך....

גם היום כשאני עם הנוכחית שלי אני עדיין זוכר חסד נעורים לפג'ו 306XT שהיתה איתי מימי התיכון, וגם כשיוצא לי לנהוג / לטפל בבראבו אני נהנה מאוד מהרכב.

יש אנשים שרכב בשבילם מייצר קשר סנטימנטלי מסוים, וזה לא משנה אם זו GTI או קורולה חבוטה.

אני לגמרי מאוהב עדיין ברכב הראשון שלי.

אבל האם הייתי מחליף את הרכב המודרני שלי במרצדס משנות ה70?

ממש לא.

לזכור עם חיבה זה סבבה אבל לא לחזור אחורה.

הקפיצה הטכנולוגית מהטויוטה הזאת לרכב מודרני היא עצומה.

גם לי לא היו סטנדרטים של נוחות או אמינות עד שקניתי רכב חדש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מרצדס משנות ה70 ואתה מעדיף קליאו? איזה מרצדס היתה לך, אוטובוס? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לגמרי מאוהב עדיין ברכב הראשון שלי.

אבל האם הייתי מחליף את הרכב המודרני שלי במרצדס משנות ה70?

ממש לא.

לזכור עם חיבה זה סבבה אבל לא לחזור אחורה.

הקפיצה הטכנולוגית מהטויוטה הזאת לרכב מודרני היא עצומה.

גם לי לא היו סטנדרטים של נוחות או אמינות עד שקניתי רכב חדש.

לא יודע למה אתה חושב שאני חושב שרכב ישן שווה יותר מרכב חדש. ממש לא.

הייתי מת לאיזה רכב שנת 2015 , עם כל המערכות , בלי רעשים מיותרים, סחיבה טובה יותר ומה לא.

אבל לא יקרה.:twisted:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...