Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ברשותנו רנו משנת 2012. האוטו עבר 15 אלף ק"מ בלבד (חמש עשרה אלף) ונוסע בין פעם לפעמיים בשבוע.

לפני שבוע היו לי בעיות בהתנעה של הרכב וחשבתי שזה המצבר.

בדיקה בשני מקומות העלתה שהמצבר תקין לחלוטין ומקור הבעיה הוא בבית המצערת (שנוקה לאחר מכן)

השאלה שלי - האם זהו אורך חיים הגיוני למצבר בנסועה הנ"ל או שעליי לצפות להחלפה בקרוב?

פורסם
הי,

ברשותנו רנו משנת 2012. האוטו עבר 15 אלף ק"מ בלבד (חמש עשרה אלף) ונוסע בין פעם לפעמיים בשבוע.

לפני שבוע היו לי בעיות בהתנעה של הרכב וחשבתי שזה המצבר.

בדיקה בשני מקומות העלתה שהמצבר תקין לחלוטין ומקור הבעיה הוא בבית המצערת (שנוקה לאחר מכן)

השאלה שלי - האם זהו אורך חיים הגיוני למצבר בנסועה הנ"ל או שעליי לצפות להחלפה בקרוב?

יכול בהחלט, כמו כן אתה יכול לצפות להחלפה בקרוב.

פורסם

נתקלתי במצברים שחיו פרק זמן כפול מ4 שנים.

גם להם אגב יש טיפול מונע שיכול להאריך את חייהם עם מטען ייעודי ותכניות ספציפיות.

M-TECH E46

פורסם

אצלי מצברים החזיקו בין שנתיים לחמש.

אגב, לא מצאתי מתאם בין המותג של המצבר לאורך חייו: היו לי מצברים מותגיים (Bosch ו-Varta) שהפתיעו לרעה ומצברים פחות "נחשבים" שהחזיקו יותר ממה שציפיתי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

האמת שאצלי בסופר לנסר היה מצבר מ 2008 שהחזיק עד 2014, כולל התרוקנות פעמיים.

איך זה שרכבים ישנים מחזיקים יותר עם מצבר? (55 אמפר) פחות צרכנים ברכב ישן לעומת חדש?

Opel Adam S 2017

פורסם

לא יודע לגבי מכוניות חדשות עם כל המערכות, החיישנים והמחשבים, אבל ברכבים ישנים ופשוטים שהיו בחזקתי מצברים בהחלט החזיקו 4 שנים ויותר

פורסם

מצברים הם תעלומה, חוץ מדפוס נסיעות אני מאמין שזה גם עניין של מזל, לא מצאתי הסבר מדעי לתופעה הזו.

המצבר הקודם שלי החזיק ארבע שנים מינוס שבועיים (והוחלף כשהרגשתי שהוא עייף, לא נתקעתי איתו), מצבר של ורטה הממותג תחת Startup.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לי ברכב הקודם (פאביה 12") המצבר החזיק כמעט 4שנים,ועדיין עובד ללא דופי.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אצלי מחזיק כבר 6 שנים מצבר של שנפ ברכב בן 16 לא מילאתי בו מים בכלל, התרוקן כבר 4 פעמים ואחרי כמה דקות הרכב הניע כאילו כלום וככה עד עכשיו.

פורסם

האם משתלם להטעין מצבר?

בדקתי במוסך ואמרו לי שאפשר לנסות להטעין לא מבטיחים שזה יצליח

כדאי לנסות או פשוט להחליף?

English cake

פורסם

אורך חיים ממוצע של מצבר הוא בסביבות 3-5 שנים. כמובן שתמיד תוכל לשמוע ולראות על מקרי קצה שמצברים הולכים אחרי שנה או מצברים שמחזיקים 7-8 שנים.

תלוי בעיקר במזל ובאופן הנסיעה (הרבה התנעות במהלך היום או 2-3 התנעות).

פורסם

בזמנו, בסובארו DL שהיתה לי המצבר המקורי Panasonic החזיק מעל 7 שנים ברשותי. בשלב זה מכרתי את הרכב והמצבר המקורי היה בשיא אונו. לא יודע כמה עוד החזיק לאחר המכירה

פורסם

בגולף 2007 החזיק מצבר כ 6 וחצי שנים. בפעם הראשונה שהיה נדמה לי שההתנעה לא הייתה עם הצליל המוכר החלפתי.

היו לי גם מצברים שהחזיקו בדיוק שעה יותר מתאריך האחריות...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...