Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד שהלכה טוטאלוס

יונדאי אקסנט מנוע 1.4 השכרה לשעבר שנת 2009

עירוני 1:11.5 עם מזגן 1:10

בינעירוני 1:13.5 עם מזגן 1:12.5

בכללי רכב אמין מאד

רכב בן שש הולך טוטאלוס והוא אומר לי אמין מאוד :shock:

• תגובות 169
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סורנטו דיזל, הממוצע עומד על 9.5 ק"מ לליטר במחשב, וזה בתמהיל של נסיעות רמת-גן להרצליה כל בוקר וערב (בערך 40 דקות עם הרבה פקקים לכל כיוון). בבינעירוני רגוע מאוד (שיוט על 110) קיבלתי 13.5 ק"מ לליטר, בבינעירוני רגוע פחות (שיוט על 140) קיבלתי 10.5 ק"מ לליטר. בסך הכל בשביל משהו בגודל הזה, הצריכה סבירה לדעתי - במיוחד כשאני נוהג די אגרסיבי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה הבעיה בזה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
רכב בן שש הולך טוטאלוס והוא אומר לי אמין מאוד :shock:

על טוטאלוס מתאונה שמעת? בד"כ זה לא קשור לאמינות.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

מדידות מחשב שאני ראיתי שוות לישבן. בפולו, במאזדה 3 החדשה, בקורולה, אלפא חולייטה וכו'...

אל תסתמכו על זה, אלא אם זה נותן לכם הרגשה טובה ואז תעשו את זה, הרגשה טובה זה כיף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני גם ככה מבואס שבוע שעבר הלך האוטו כרגע אני עם אופל קורסה מי שמעוניין, צריכת דלק סביב 1:11 מנוע 1.4 גיר אם אני לא טועה רובוטי, חסרון לא מאובזר שנת 2012

פורסם

טויוטה לנד קרוזר שנת 2008 מנוע 3.0 דיזל גיר אוטומט 5 הילוכים - ליטר ל 8.5 קילומטרים.

טויוטה קאמרי שנת 2012 מנוע 2.5 היברידי גיר אוטומט 6 הילוכים - ליטר ל 15 קילומטרים.

רנו פלואנס שנת 2013 מנוע 1.5 טורבו דיזל גיר רובוטי 6 הילוכים - ליטר ל 16 קילומטרים.

סיטרואן C4 שנת 2011 (דגם חדש) מנוע 1.6 טורבו דיזל גיר רובוטי 6 הילוכים - ליטר ל 17 קילומטרים.

סיטרואן C4 שנת 2007 מנוע 1.6 טורבו דיזל גיר ידני 5 הילוכים - ליטר ל 19 קילומטרים.

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

סוזוקי SX4 2010

מנוע 1.6 אוטומטי.

נסיעות רק עירוניות בפקקים של הבוקר/ערב יוצא כ7-8 ק"מ לליטר.

נתון לא משהו אבל בהתחשב בזה שמדובר רק ב10 ק"מ ביום אז לא נורא.

בנסיעות משולבות היה בעבר כ12 ק"מ לליטר (הנסיעה אז הייתה בערך 8 ק"מ בעיר ו40 ק"מ בבין עירוני כל יום)

אני יותר דואג שהרכב יתפרק מהכבישים הנוראיים של פ"ת ועשרות פסי ההאטה ששמו לאחרונה, בחודש האחרון כבר סגרתי מהלך בבולמים מספר פעמים בגלל בורות ושקעים חדשים ועמוקים בכביש (רחוב פרנקפורטר למי שמכיר) ופסי ההאטה גבוהים מאוד ששכחו לצבוע.

פורסם

פיאט פונטו 1.4 מולטיאייר ידנית, צריכת דלק של 11 ק"מ לליטר (לא מהמחשב של הרכב).

כ - 50% מהזמן בפקקים, השאר בין עירוני בלי פקקים.

נתון קצת מאכזב בשביל ידני.

Fiat Punto Evo 1.4 Multi-Air, 2010 - Sold

Mazda 2 Pure White, 2016

פורסם
מה הבעיה בזה?

בסה"כ צוחק

סוזוקי SX4 2010

מנוע 1.6 אוטומטי.

נסיעות רק עירוניות בפקקים של הבוקר/ערב יוצא כ7-8 ק"מ לליטר.

נתון לא משהו אבל בהתחשב בזה שמדובר רק ב10 ק"מ ביום אז לא נורא.

בנסיעות משולבות היה בעבר כ12 ק"מ לליטר (הנסיעה אז הייתה בערך 8 ק"מ בעיר ו40 ק"מ בבין עירוני כל יום)

אני יותר דואג שהרכב יתפרק מהכבישים הנוראיים של פ"ת ועשרות פסי ההאטה ששמו לאחרונה, בחודש האחרון כבר סגרתי מהלך בבולמים מספר פעמים בגלל בורות ושקעים חדשים ועמוקים בכביש (רחוב פרנקפורטר למי שמכיר) ופסי ההאטה גבוהים מאוד ששכחו לצבוע.

מכיר, אחי גר שם, כביש ישן וגרוע.

פורסם (נערך)

שברולט אפיקה i2.5 בנזין 1/12 גז 1/9 ממוצע. אני מאמין שאחרי עדכון המחשב גז הממוצע השתפר קצת.

עריכה אחרונה על ידי 4Real
פורסם

פיאט 500 מנוע 1.4

משולב 14.5/16 ק"מ לליטר, כנראה נובע מנסיעה 80% על מצב ספורט אז אני שלם עם זה, הייתי שמח אם היה פחות כמובן.

על מצב החסכון אני מגיע להרבה יותר משהו כמו 1 ל 16 או 15 בעיר, אבל לך תסע כמו צב

מצב ספורט בין עירוני - 1 ל 16-19. מצב רגיל 1 ל 18-20

Opel Adam S 2017

פורסם

יונדאי i35 משנת 2015, supreem, מנוע 1.6.

בתוך העיר: 1:6 (מזעזע)

מחוץ לעיר: 1:15

ממוצע: 1:12, כשאני נוסע כ-70% מחוץ לעיר (משוער/ט.ל.ח./אין אחריות...8))

בכל מקרה, המרחק מנתוני היצרן גבוה מאוד.

נתוני היצרן (מעוגל):

עירוני 1:10

בין עירוני 1:17

ממוצע 1:14

• תוכן חדש...