Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוויות מנהיגת מסלול בווגאס - Dream racing

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקח קצת זמן אבל בסוף החלטתי לשתף קצת מהחוויה (אחת מיני רבות) שעברתי בווגאס בקיץ האחרון כחלק מטיול של חודש בארה"ב. לפני הטיסה עשיתי קצת שעורי בית וראיתי שיש מספר חברות בווגאס שמציעות נהיגת מסלול במכוניות אקזוטיות. כשבסופו של דבר הגענו לווגאס, חיטוט מהיר באיטנרנט והכתובת היתה כבר ב-GPS.

מגיע לאזור "תעשיה" בפאתי ווגאס ורואה שלט גדול של אחת החברות - אבל המקום ריק. התבאסתי.

המשכתי להסתובב באזור וגיליתי שאני מסתובב בחניה של מסלול NASCAR כשברקע שלט של dream racing אחת החברות שבדקתי. נכנס פנימה לתוך מרכז מסלול הנסקאר העצום ונתקל ישר בתצוגה מצומצמת ממה שיש להם להציע - 911, SLS, 458 ועוד כמה.

בפנים פוגשים אותי מיד כמה חבר'ה לבושים כמו נהגי מרוץ (בדיעבד הסתבר שחלקם גם היו כאלה בעברם), ומובילים אותי למסך ענק בו יש את כל היצע המכוניות והמחירים...

אז המחירים באמת נעים בין 240-250 דולר למכונית דוגמת הקיימן GTS, ניסאן GTR, קורווט Z06, ממשיכים לאזור ה-300 דולר למכונית דוגמת הגייארדו, F430, 911turboS, משם לאזור ה-400 דולר לאוונטדור, מקלארן 650S, ו-F430 GT RACE CAR (לזו האחרונה צליל אפוקליפטי). כל המחירים אגב הם עבור 5 LAPS בלבד, כאשר אם מוסיפים עוד 5 המחיר משתפר.

to make a long story short - הלכתי על הגייארדו. פשוט הייתי חייב לעצמי בחיים האלה סיבוב בלמבורגיני (פלוס העובדה שעמדתי מול המסך חצי שעה ולא ידעתי מה לבחור וראיתי את אשתי בזווית העין עומדת לירות בי).

אז מה מקבלים בתמורה לכסף?

עד שמתאספת קבוצה של אנשים אפשר להנות מהמקום - מכוניות מרשימות בחוץ, סרטונים מהמקום, חנות מזכרות. כשיש מספיק אנשים וכל אחד בחר את הרכב שלו, הולכים יחד לראות סרטון הדגמה על נהיגה נכונה במסלול, איך לפנות נכון כדי לא לאבד מהירות ואחיזה וכו'. משם ממשיכים לסימולטור נהיגה, ואחד לא פחות ממדהים (כבודו הצליח להשיג את הזמן המהיר ביותר בסימולטור 8) ). אח"כ מגיעים למסלול עצמו שם המכוניות של כולם כבר עומדות ומחכות. קצת תמונות, תמונה מקצועית שלהם של כל אחד עם הרכב בו הוא נוהג, ויוצאים לדרך.

הישיבה - צפוף. אני לא גבוה אבל עם הקסדה הראש מגיע בול לגג. ההגה קטן ונוח, המושבים אוחזים היטב ובכלל לא היה לי אכפת יותר מדי - רציתי לנהוג :)

הדבר הזה מאיץ כמו חלום והעברת ההילוכים עם המנופים מאחורי ההגה מהירה מאוד, והרכב מטפס בסל"ד בקצב מסחרר. האחיזה מצויינת, ואפילו שנכנסתי לפניות במהירות גבוהה ובאגרסיביות זה לא ממש הפריע לה והיא הגיבה בתת היגוי ומלחמת צמיגים (כל הבקרות פעלו, במחיר הזה לא יתנו לך לנסות אתמזלך על המכוניות האלה). גם הבלמים עובדים כיאה למכונית כזאת - בלימות חזקות ממש לפני סיום היישורת וכניסה לפניות חדות הוציאו לי את העיניים מהמקום. לגייארדו זה לא ממש הפריע. היישורת אגב קצרה יחסית, אבל זה לא הפריע לי להגיע שם לאזור ה-230 קמ"ש צ'יק צ'ק. צליל המנוע מטמטם במיוחד בשילוב הצליל בזמן הורדת הילוך - תענוג.

מדובר בחוויה יוצאת דופן (עבורי בכל אופן) ותמורה מצויינת לכסף אפילו שמדובר בתענוג שנגמר מהר.

קצת תמונות וסרטונים לסיום.

הגייארדו בה נהגתי היא הכסופה.

IMG_1530.jpg

IMG_1531.jpg

IMG_1533.jpg

IMG_1534.jpg

IMG_1545.jpg

IMG_1563.jpg

פורסם

יש מצלמה בכל רכב, את הסרטון על כרטיס SD מכרו במחיר מופקע למדי אז וויתרתי. וזה לא שהפגנתי שם יכולות נהיגה ששווה להתפאר בהם :)

פורסם
וזה לא שהפגנתי שם יכולות נהיגה ששווה להתפאר בהם :)

WHO REALLY GIVES A FUCK!?!?!!?!? נהגת בפאקינג גייארדו!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה ההבדל בין החבר'ה האלה לבין Exotics Racing שגם נמצאים בווגאס?

כשהייתי שם לפני 3 שנים נהגתי אצלם על GTR ועל גאיירדו.

ביררת גם איתם?

פורסם

מעניין.

הייתי שמח לנסות.

ההחלטה באיזה רכב לבחור לא פשוטה בכלל עם מבחר שכזה

אני תמיד מנסה למצוא פינה מוטורית בכל נסיעה לחו"ל.

M-TECH E46

פורסם

הגעתי בהתחלה אליהם אבל הם היו סגורים משום מה. ממה שהצלחתי להתרשם המסלול שלהם קטן וקצר יותר. לפי מה שאני זוכר כשבדקתי אותם עוד טרם הנסיעה הם היו גם טיפ טיפה זולים יותר.

פורסם

איזה כיף. אכן הסימפוניה האיטלקית בהורדת הילוכים היא לא כמו שום דבר אחר.

נהגתי בגייארדו והגיר שלה היה ממש דפוק, זמן העברה בהעלאה ארוך מדי. כנראה בעיה בספציפית שנהגתי.

תודה על השיתוף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

אני נהגתי על הגייארדו של EXOTICS RACING בלוס אנג'לס לא מזמן, וגם לא אהבתי את הגיר, רובוטי חד מצמדי שמעביר הילוכים באיטיות ובברוטליות (בהעלאה בעיקר), הזכיר לי את הקורולה הרובוטית שהייתה לי :) . סרטון שלי משם :

וזה הדיווח המלא שלי משם :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?585228-EXOTICS-RACING-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%A1-%D7%90%D7%A0%D7%92-%D7%9C%D7%A1-%D7%93%D7%99%D7%95%D7%95%D7%97&highlight=EXOTICS

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

וואלה... אז זה לא רק הגייארדו שלי :-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...