Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהנחה וקלעתי לדגם הרכב הנכון, פה מופיע המק"ט של הקוייל או סליל הצתה בעברית (אם כי מופיעים שם שניים למעשה, 90919-02252 ו-90919-02258 ) :

https://partsouq.com/en/catalog/genuine/unit?c=Toyota&ssd=%24HQwdcgIEDAAHSkACCzl4Z3p3ZAYMc1ldSwIHDAQHAkppKyBJU1tyBmFsTVIyRA%24&vid=10924&cid=&uid=28196

ובכל מקרה, גם בחו"ל המחיר נע בין 70 ל-80 דולר למקורי.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רואה סיבה למה לא לקנות באיביי.

אסף, אני בדיוק רוצה להזמין פלאגים מאיביי אבל אני מפחד מזיופים (בכל זאת כל הזולים באמת באיביי הם מסין ושם אי אפשר לדעת מה הולך...)

יש לך דרך לוודא שמה שאתה מזמין הוא באמת מקורי ואמיתי? או אולי איזה מוכר שהזמנת ממנו ואפשר לסמוך עליו?

פורסם

רביעיית פלאגים לקורולה עולה כמה עשרות שקלים כאן בארץ. אין שום הגיון להזמין פלאגים מחו"ל לרכב הזה.

לגבי הקויילים, אני לא רואה סיבה להחליף את כל ארבעת הקויילים, כדאי לברר למה הקוייל היה זקוק להחלפה. אני רוצה להאמין שזה בגלל פלאגים לא מתאימים, מזוייפים או כאלה שכבר עשו את שלהם ולא בגלל סדרת קויילים דפוקה או תקלה חשמלית או במחשב הרכב.

קויילים זה סיפור יקר. אם תרשום את מספר השלדה של רכבך אוכל לתת לך את המק"ט ומשם ניתן יהיה לנסות ולאתר קויילים מקוריים או תחליפיים במחיר שפוי יותר מזה של יוניון מוטורס.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
רביעיית פלאגים לקורולה עולה כמה עשרות שקלים כאן בארץ. אין שום הגיון להזמין פלאגים מחו"ל לרכב הזה.

לגבי הקויילים, אני לא רואה סיבה להחליף את כל ארבעת הקויילים, כדאי לברר למה הקוייל היה זקוק להחלפה. אני רוצה להאמין שזה בגלל פלאגים לא מתאימים, מזוייפים או כאלה שכבר עשו את שלהם ולא בגלל סדרת קויילים דפוקה או תקלה חשמלית או במחשב הרכב.

קויילים זה סיפור יקר. אם תרשום את מספר השלדה של רכבך אוכל לתת לך את המק"ט ומשם ניתן יהיה לנסות ולאתר קויילים מקוריים או תחליפיים במחיר שפוי יותר מזה של יוניון מוטורס.

הוחלפו פלאגים לפני שנתיים וחצי, אין לי מושג אם זה ארדיום, הרכב צבר מאז רק 18 אלף ק''מ.

2 הקולים המקוריים שהתקלקלו לי היו בהפרש של 3 שבועות, אולי זה הק''מ הגבולי שלהם(156אלף)?

פורסם

הייתה לי קורולה 2008 רובוטית, ב 90 עשיתי פלאגים ב 440 שקל, גם אני הופתעתי מהמחיר, המוסכניק האמין שלי אמר שאלו לא פלאגים רגילים ולכן הם יקרים...

פורסם (נערך)

פלאגים מסוג אירדיום הם איכותים ומחזקים הרבה יותר זמן מהרגילים, מן הסתם יותר יקרים.

מחר עושה טיפול 10 אלף אגב.

קניתי שמן מנוע ( 4ליטר) מקורי של טויוטה 10W30, פילטר שמן מקורי ופילטר אויר, יצא לי 200 שקל הכל.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
הפלאגים המקוריים הם אירודיום של דנסו , אפשר לקנות מק"ט מדוייק עם האריזה של דנסו ברבע מחיר.

איפה קונים? הכוונה לאיביי? אם כן, יש לך מוכר ממומלץ (שלא מוכר זיופים)?

פורסם (נערך)

תפרק את הקוויל זה לא בעיה אם אני לא טועה בוקסה 8

תסתכל על הקצה שלו שניכנס לפלג

יש שם כובע גומי יכול להיות שניסדק לך

סגור אותו עם איזולירבנד אולי יפתור לך את הבעיה באופן זמני

הקוויל ופלגים מקורי זה של חברת דנסו

אני רוכש איביי ללא חשש לאחר שאני עורך בדיקות לגבי המוצר

שמן ממלץ 10-30או למחמירים 5-40

קבל קישור לפלג

http://www.ebay.com/itm/4-PC-Toyota-SPARK-PLUG-SET-Genuine-DENSO-Iridium-Exact-OEM-1-8L-2-4L-4-Cylinder-/160681092919?hash=item256956e737

עריכה אחרונה על ידי shay000
פורסם

צור עימי קשר בבקשה

יש ברשותנו מלאי רחב של פלגים מקורים לרכב הנ"ל

מהיבואן לצרכן ללא פערי תיווך ✔✔✔ לקוחות בודיפיקס יזכו להטבה משמעותית לתיקון הרכב.

פורסם
לגבי שמן ,

לארץ טויוטה מקורי מגיע רק 10W30 , הרבה יותר מומלץ לשים 5W30, שומר על הרכב לאורך זמן ברמה הרבה יותר גבוהה.

ממש לא נכון. במוסכים של יוניון מוטורס (פריים מוטורס) יש 5W30 בחבית מקורי של טויוטה (ברור שיצרן שמנים מייצר להם את זה) אותו הם ממלאים ברכבי לקסוס. השמן עצמו מתוצרת בלגיה.

פורסם

נראה לי שהוא התכוון למיכלים מקוריים שניתן לקנות, מה שנפוץ בחנויות החלפים. גם לי לא יצא לראות צמיגות אחרת מלבד 10W30 במיכלים שחורים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...