Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצאתי!!! מנוע ל403 שלי!, אבל שאלה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה הנשאלת:

1. האם שווה לקנות מנוע שעמד סגור כ 10 שנים ב750 שקל,

2. האם זה מחיר סביר למנוע שצריך לשפץ?

3. ואם כבר אם יש, בנמצא איפה שהוא משהוא שיכול לשפץ מנוע כזה ויעשה עבודה מקצועית לחלוטין? או שעדיף לפתוח אותו בעצמי...

מי שבחר להמשיך לחיות - שלא יתלונן שרע לו!

פורסם

750 זה בהחלט מחיר מצויין...

לפי דעתי תתיעץ לפני הפתיחה עם מוסך מקצועי שיש לו נסיון עם רכבים כאלה..

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

750 ש"ח נשמע לי מחיר מצוין. לפני כעשור שיפצתי ראש מנוע למרצדס 280. ברגי ההידוק (גוז'ונים) החלידו לחלוטין לבלוק. פירקתי את כל המנוע מהרכב והבאתי למקום שנקרא מיכאל בדרך השלום בת"א. אני לא יודע אם הם עוד קיימים אבל הם עשו עבודה מצויינת במחיר מאוד סביר.הייתי לוקח אליהם או למקום מקביל את המנוע ומבקש מהם בדיקה והצעת מחיר ואז מחליט.

נמרוד

פורסם

אפשר לשפץ את המנוע ולך תקנה את המנוע של הרכב המושבת תוכל להישתמש בחלקים אני מכונאי "מהזקנים" אוכל לשפץ לך את המנוע בהצלחה

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

חלקם היו מצויידים בשרוולים (סליבים)

אם המנוע הה הוא מהסוג הזה, לך על זה, שיפוצי מנוע מלא - רינגים לגרים חריטת קרנק והחלפת סליבים תקנה לך מנוע להרבה קלומטרים..............

• תוכן חדש...