Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

 

מישהו מכיר את השכונה? יודע האם כדאי לשכור שם דירה? המחירים יחסית זולים והמיקום לא רחוק מכל נקודות העניין של הרצל-פלורנטין. השאלה היא איך השכונה עצמה מבחינת אוכלוסיה ודברים כמו סופרמרקטים קרובים, תחבורה ציבורית וכו'?

 

תודה רבה:-)

פורסם

אתה מתכוון לתל כביר....

האכולוסיה גבולית, התנדבתי שם עם ילדים. זה לא כמו השכונות הקשות של לוד, אבל לחלוטין לא יד אליהו או הדר יוסף.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

יכול להיות שם מצב שיש תחושה שלא נעים להסתובב ברחוב?

מסיבוב חטוף בשכונה דווקא ראיתי אזור שקט יחסית, מצד שני גם אני מודע לתדמית של תל כביר...

פורסם

הרוב בוכרים

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
×
×
  • תוכן חדש...