Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מחפש הרבה זמן רכב נדיר ומצאתי כזה רק אצל סוחר רכבים.

איך אני יכול לאמת שהטיפולים שרשום בדף (שהוא טוען שהוציא מהמוסך המרכזי) הם אכן אמתיים?

וחוץ מבדיקה מטעמי במכון רכב מה עוד אני צריך לעשות בשביל להיות רגוע?

פורסם

עברתי על השרשורים האלה ולא מצאתי תשובה,

איך אני יכול לאמת שהטיפולים שרשום בדף (שהוא טוען שהוציא מהמוסך המרכזי) הם אכן אמתיים?

אגב, פניתי לסוחר רק בגלל שאי אפשר למצוא רכב כזה במקום אחר.

פורסם

דיזל ידני 2011 עם 90K ק"מ.

השאלה לגבי הטיפולים שהבעלים הקודמים עשו לרכב. הסוחר אמר לי שהוא עשה את הטיפולים במוסך מרכזי והוא יכול להוציא לי מהמוסך את הטיפולים. איך אני יכול לאמת את זה?

פורסם
דיזל ידני 2011 עם 90K ק"מ.

השאלה לגבי הטיפולים שהבעלים הקודמים עשו לרכב. הסוחר אמר לי שהוא עשה את הטיפולים במוסך מרכזי והוא יכול להוציא לי מהמוסך את הטיפולים. איך אני יכול לאמת את זה?

לגשת למוסך המרכזי עם ייפוי כוח ולוודא. מה הבעיה? ודרך אגב זה רשום במדריך שאני כתבתי:

יש לבקש מהמוכר היסטורית טיפולים מלאה על הרכב ובנוסף לגשת עמו למוסך בו הרכב טופל על מנת לבדוק היסטורית טיפולים ולוודא שהק"מ לא שונה ושהוא תקין במשך השנים. כמו יש יש לבדוק מול הוראות יצרן לגביי טיפולים מיוחדים אם צריך (רצועת תזמון, שמן גיר וכו') ניתן לבדוק זאת מול מוסכי היבואן השונים, בחינם.

אגב האם הרכב עבר תאונות/מכות? אם כן דרוש דוח שמאי.

• תוכן חדש...