Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי סובארו XV 2015 מנוע 2000 דגם פרימיום, אתחיל בזה שאני מרוצה מרכב ויכול לענות על שאלות לכל המעוניין.

יש לי רק בעיה אחד איתו. מערכת מולטימדיה מקורית לא תומכת בעברית ואנשי קשר באיפון שבשפה העברית במערכת לא ניתן לראות.

חבר אמר שאולי עושים עדכון גרסה למערכת האם מישהו שמע על זה מהשו ?

פורסם

לפי התאור והרצון של הבחור מפוסט הקודם לשמור על המערכת כנרא מדובר באותה מערכת שממש טובה, ונוחה לשימוש. החיסרון היחידי זה החוסר של השפה העברית .

השאלה מה ניתן לעשות לגבי זה ?

פורסם

כנראה שלא יותר מדי נכון לכרגע מעבר להציק ליבואן שיפתחו עדכון למכשיר עבור עברית.

שים לב שבשרשור אחר, הוא מפרט על "בעיות" שיש לו עם פותח המסך אנדרואיד שהציעו לו כפתרון לענין העברית:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?581476-%D7%94%D7%A9%D7%9E%D7%AA-%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%99-%D7%A7%D7%A9%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%A1-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93

פורסם

קודם כל תודה על המענה והתייחסות זה לא מובן מאליו.

לגבי מסך אנדרואיד אני לא מעוניין בכל מקרה כי אני עם אייפון .

נחכה לעדכון בתקווה שיהיה כזה או פתרון אחר שאולי חברי פורום ישתפו אותנו.

בנתיים שניתי אנשי קשר נפוצים בפלאפון לאנגלית ורק כך אני רואה אותם במערכת .

פורסם

מהיכרות עם המערכת, אין אפשרות כרגע לסנכרון אנשי קשר בשפה העברית

האופציה שקיימת כרגע היא לשנות את שמם של אנשי הקשר איתם אתה משוחח בתכיפות לאנגלית ואז לסנכרן שוב את הנייד, בדיוק כפי שעשית, אמנם לא פתרון אופטימלי, אבל פתרון.

ממידע שיש לי, הועברה שאילתא ליפנים לצורך יצירת גרסא בעברית וזו נענתה בחיוב, מתי יצא לפועל? שאלה טובה

פורסם

החלק הכי טוב בסיפור הזה הוא שקיבלת את המערכת האיכותית. המערכת של השנה שעברה מסתדרת מצוין עם עברית אבל זה הדבר היחיד שבאמת טוב בה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

היי אולג,

כרגע לא קיים עדכון של היצרן בתמיכה בעברית במערכת המולטימדיה המקורית

אבל הבעיה ידועה ועובדים על זה כדי לאפשר זאת.

תודה וערב נעים.

רכשתי סובארו XV 2015 מנוע 2000 דגם פרימיום, אתחיל בזה שאני מרוצה מרכב ויכול לענות על שאלות לכל המעוניין.

יש לי רק בעיה אחד איתו. מערכת מולטימדיה מקורית לא תומכת בעברית ואנשי קשר באיפון שבשפה העברית במערכת לא ניתן לראות.

חבר אמר שאולי עושים עדכון גרסה למערכת האם מישהו שמע על זה מהשו ?

פורסם

תודה לכל העונים מעריך את זה.

בכללי אני מאוד מרוצה מרכב עד עכשיו (חוץ מקטע של העברית לאנשי קשר :-)}

שאלות קטנות

1 קיפול מראות חשמלי אצלי רק מתוך רכב הבנתי יש דרך לעשות בשלט כמה זה יעלה ?

2 מה זה בקרת יציבות ומתי להפעיל ומתי לבטל ?

תודה מראש

פורסם

בקרת יציבות תמיד פועלת [אלא אם תקולה] ואתה לא אמור לכבות אותה, אלא אם אתה בנהיגה ספורטיבית ויודע מה אתה עושה או בנהיגת שטח ויודע מה אתה עושה.

לגבי מה זה:

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%AA_%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%91%D7%95%D7%AA

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...