Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שווה לחכות למאזדה cx3 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמעט שלוש שנים עם סיטרואן c3 מתאפשר לאבא שלי להחליף רכב , המלצתי לו על המזדה שלוש , עכשיו בינואר אמור להגיע הcx3 , האם הוא עדיף על המזדה במחינת מרווח ונוחות נסיעה ..ומה אתם חושבים עליו בכללי.

פורסם

לאף אחד אין ניסיון עם הרכב משום שהוא עדיין לא הגיע ארצה.

היבואן שומר על הקלפים קרוב לחזה ולא חושף פרטים לגבי הגירסאות שיגיעו ולא לגבי התמחור.

אתה יכול לנסות לקרוא ביקורות מהעולם או לצפות במבחנים שנערכו לרכב והועלו ליוטיוב.

פורסם

מבחינת מרווח הcx3 זהה למאזדה 2 ולא ל3. ככה שאם אתם מחפשים מרווח של רכב משפחתי הוא לא יתאים.

מבחינת הגרסאות, בפרנקפורט הוצגו גרסאות די מקבילות למה מציעה ה2, מאמינה שגם לארץ יגיעו גרסאות דומות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

יצא לי גם לשבת ביונדאי ix20 והוא היה מרווח יותר מהcx3. השאלה היא אם הוא יגיע לארץ.

במידה וכן, מבחינת מרווח, הוא עדיף על הcx3. מבחינת שאר הדברים, קשה להגיד אם הוא עדיף או לא כי לא ידוע אם יגיע ואם כן אז עם איזה אבזור/מנועים.

חשוב לציין שהיונדאי הוא יותר מיקרו-ואן (בסגנון טויוטה ספייס וורסו) מאשר ג'יפון, והcx3 בדיוק הפוך. כנראה שבגלל זה היונדאי יותר מרווח.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני חושב שהמאזדה CX3 תהיה אחת הטובות בגזרת הפנאי הקטנים,והנתונים טובים

לפי מבחני חול. גם אני מחכה לראותה בארצנו ולנהוג בה.

המחיר יהיה שיקול רציני וכמובן באיזו ווריאציה תגיע ולפי יודעי דבר התמכור

בארץ כנראה בעייתי ויקר יחסית למתחרים.

מגרש השדים ,אני חושב שהIX25 כבר יותר

דומה בסגמנט...לא יודע ראיתי את הIX20 בתמונות נראה משהו לא מספיק אפוי וכנראה

גם רכב למדינות מתפתחות,אתה ראיתה אותו במציאות.

אם המחיר של המאזדה יהיה מעל 135 אלף,אז אני אוותר!

משום מה הכיוון הולך להיות לא תחרותי וכנראה יקר יותר ממה שרשמתי.

פורסם
[h=2]שווה לחכות?[/h]

תלוי.

אם בינתיים הוא ללא רכב, חייב רכב לעבודה, או רגיל לנוחות של רכב, לא כדאי לחכות.

אם הוא רוצה את הCX3, מאוד, ויש לו רכב בינתיים, ואין לו בעיה להשאר איתו עד אז - אז כדאי לחכות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לדעתי לא שווה לחכות לדגם שעדיין לא הגיע. עד שאני לא רואה בעיניים שהגיע, מבחינתי לא קיים. עכשיו אומרים בינואר, בינואר יכול להיות שיגידו שהדגם יגיע במרץ, ובמרץ יגידו שיש בעיות אספקה - והרכב יגיע רק ביולי...( הלו"ז להמחשה בלבד ) כאן כתוב שהפוקוס מתוחת הפנים תגיע בתחילת 2015 - היא עדיין לא כאן.

המונדיאו החדשה עדיין לא כאן למרות הבטחות חוזרות ונשנות של היבואן.

לכן עם שהדגם לא כאן - הוא לא קיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...