Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנוע נטוש בכניסה לבאר שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר המון קטנועים נטושים, כולל גראנד דינק די חדש והמקביל שלו של קימקו, וגם איזה ZNEN סיני שלא שווה שקל. כולם בשכונה שלי ולא נגעו בהם לפחות 4 שנים, לא קשורים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

איך לא דיווחו עליו כחפץ חשוד עדיין?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת שזה מעט מעודד.

עברתי לבאר שבע ואני מתעתד לרכוש אופנוע. מוריד קצת מהחשש לגניבות (למרות שהאופנוע שלי כנראה שיהיה מעט יותר אטרקטיבי מקטנוע מאובק).

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
האמת שזה מעט מעודד.

עברתי לבאר שבע ואני מתעתד לרכוש אופנוע. מוריד קצת מהחשש לגניבות (למרות שהאופנוע שלי כנראה שיהיה מעט יותר אטרקטיבי מקטנוע מאובק).

קצת אבק וגם שלך לא יהיה אטרקטיבי :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עברו כבר יותר משבועיים ואף אחד לא נגע בקטנוע.

כנראה יש עליו קללה מסוימת.

תמונה עדכנית מהיום בבוקר (מקום מפגש מרכזי לכל רוכבי האופניים בעיר).

2015-10-05 09.51.22.jpg

S60 Rdesign

פורסם

בנג'י, תודה לך על העדכונים. :)

האמת שאין לאף אחד מה לעשות איתו, כי הוא נחשב עתיק יומין במונחים דו-גלגליים. רק מי שכבר יש לו אחד כזה שנוסע, ירצה את הנטוש למטרת חלקים וגם אז, לך תחפש את הבעלים כדי "לרכוש" את הגרוטאה ממנו. אפילו לגנבים לא שווה להתעסק עם נבלה כזו.

כנראה שבסוף ייעלם משם אבל אני משער שלאף אחד לא יישבר הלב.

• תוכן חדש...