Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטנוע נטוש בכניסה לבאר שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בימים האחרונים עומד קטנוע מסוג הונדה בכניסה לבאר שבע.

מדובר על הרמזור הראשון בכניסה מכיוון אופקים - פניה ימינה לטכני. הקטנוע נראה שלם ומדגם חדש יחסית.

הקטנוע לא נעול בשום התקן ופשוט יושב ומחכה על הרגלית.

אבק רב כבר מכסה אותו.

מאוד מוזר איך אף אחד לא "אסף" אותו אחרי זמן כה רב כי

הרי מדובר בכלי מאוד גניב.

אולי יש איזה סיפור מעניין מאחורי הנטישה?

2015-09-20 19.22.27.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

אין לי את המספר. נראה אם הוא יעמוד שם גם מחר ואז אבדוק בקישור.

גם אם מדובר בתקלה אז זה מאוד מוזר להשאיר כך את הקטנוע למשך מספר ימים ללא שום אמצעי אבטחה.

S60 Rdesign

פורסם (נערך)

אולי נראה "טוב" יחסית לגילו. מדובר בהונדה פורסייט, שאמנם לזמנו היה מתקדם, אבל בשלב זה הוא כבר מתקרב למעמד אספנות יותר מאשר לא.

ניחוש שלי- מישהו התייאש ונטש.

עריכה: וואלה, מצאתי אפילו פרוספקט שלקחתי מסוכנות אופנועי הונדה ב-1998 באנגליה עם הפורסייט:

25.jpg

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

למייטב זכרוני בארץ נמכר עם מנוע 125 סמ"ק שתי פעימות שזה דבר נדיר מאוד לקטנועים בנפח זה. (עריכה לאחר עיון בפרוספקט של יוחאי: כנראה שזה הפאנטאון, לא הפורסייט...) זכרתי שהיה להונדה קטנוע גדול יחסית שתי פעימות באותה תקופה. ויש לציין נקי לחלוטין, ללא עשן וריח האפייניים.

וכן, קטנוע בן 15 שנה זה קטנוע מאוד ישן ולא שווה כלום כמעט.

פורסם

במידה וזה נכון אז הבעלים בחר בשיטה מכוערת לסיים את

חייו של כלי הרכב. צריך לדעת גם למחזר ולפנות למקום הראוי שהגיע הזמן.

S60 Rdesign

פורסם (נערך)

והמשטרה מוכיחה פעם נוספת שהדבר האחרון שמעניין אותה זה *למנוע* פשעים. לכל מי שחשב אחרת וישן טוב בלילה

העיקר שגרמו לפשע ופתחו עוד תיק היום

(אגב, בישראל לדעתי בית המשפט היה משחרר אותה לדרכה. להבדיל אלף אלפי הבדלות, כששוטרים מתחזים לקטינות ברשת ומישהו מתחיל איתם - לעיתים רחוקות זה בכלל מגיע לכתב אישום, כי בעצם המשטרה יצרה מלכודת וכביכול גרמה לבנאדם לעבור את העבירה. אז לדעתי עורך דין ממולח יצא מזה בקלות)

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
פורסם

מעניין באמת מה יקרה עם הקטנוע...

לגבי פדופילים ברשת אני חושב שלרוב מי שביצע את העבירה פעם אחת יעשה אותה שוב כי אי אפשר לעשות אותה בטעות ואותו בנאדם מאוד מכוון לזה וכנראה תירגל את זה כמה פעמים עד שהצליח לו.

פורסם

אתה גם צודק. אבל החוק מוכן "לוותר" לפושעים במחיר של אי כליאת חפים מפשע, מתוך הכרה שפעולה יזומה עלולה לגרום לפשיעה, בקרב מי שלא התכוון לפשוע מלכתחילה.

אז אמנם לא כך הדבר במקרה שהזכרתי, אבל אני בהחלט רואה איך חבורה של ילדים סך הכל בסדר בני 16 בחופש הגדול יראו קטנוע מכוסה אבק כבר חודש ויגידו לעצמם שהוא ממילא לא של אף אחד אז בוא נעשה איתו משהו.

• תוכן חדש...