Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשימה מסודרת רכבי השכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חזרתי מטיול בגרמניה שבמהלכו נסענו ברכבים מושכרים. הרכבים הוזמנו מהארץ.

2 פסאט סטיישן ידני ועוד רכב 7 מקומות.

החברות תמיד רושמות במידה ואין הרכב הנ"ל מקבלים רכב מקביל, השאלה איפה אני מוצא את הרשימה הזאת של הרכבים המקבילים. ? ניראה שהם עושים מה שהם רוצים ובמעמד המסירה אין עם מי להתווכח.

קיבלנו בפועל אוקטביה סטיישין 1.2 הכי עלובה בלי חלונות חשמל מאחורה. פורד קוגה ופורד c max . מי בינהם הוא מקביל לפסאט ? ניראה לי שלא קיבלתי מה שהזמנתי.

איפה הרשימה ????

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אני מצאתי את זה לגרמניה:

http://www.mietwagen-talk.de/index.php?page=Lexicon&lexiconID=5&c=22&419b8995

אני מניח שיש משהו בסגנון הזה גם לחברות אחרות בחו"ל, פשוט תרשום את הקטגוריה של הרכב שאתה שוכר בגוגל ואת שם חברת ההשכרה ותמצא את זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מהי חב' ההשכרה ממנה קבלתם את הרכבים?

מהי הקטגוריה שאותה הזמנתם(A, B, C, וכיוצ"ב)?

לכל חב' השכרה יש אתר ברשת בהם מצויינים בדר"כ דגמי הרכבים שניתן לקבל ע"פ קטגוריות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קרובי משפחה שכרו לפני כשנה רכב ביוון. הקטגוריה הייתה משפחתי גדול והרכב לדוגמה שהוצג באתר היה פסאט. מה אתה חושב שהם קיבלו? טויוטה קורולה. זאת מכונית שלטענת חברת ההשכרה היא שוות ערך לפסאט. חברת ההשכרה, אגב, אחת מהגדולות.

בגדול, חברות ההשכרה עושות מה שהן רוצות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

מחזק את אורי.

בחודשיים האעחרונים הזמנתי פעמיים רכב בדרגה C (המייצג - גולף) אצל אוויס. בדנמרק קיבלתי סיטרואן קקטוס, בצרפת פיאט 500L. דגמים שונים בתכלית.

2 בנים שלי נמצאים בדרכם למילאנו, אחד מהם יצר קשר עם חברת ההשכרה (יורופקאר) והם שלחו לו את רשימת הדגמים האפשריים בקטגוריה בתחנת ההשכרה בלינאטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנחנו רצינו לטוס השנה לרומניה ולשכור רכב,

מבחינת חברת ההשכרה אופל אינסינגיה וסקודה אוקטביה הן אותה קטגוריה.

ברור שבארץ אוקטביה נחשבת משפחתית ואינסינגיה נחשבת מנהלים, אבל לרומנים דירוג משלהם.

עוד משהו תמוה - כששכרנו רכב בגרמניה, שמנו לב שיש 3 מכוניות מנהלים מוכרות שנמצאות כל אחת בדירוג אחר: סיטרואן C5, פולקסווגן פאסאט וסקודה סופרב. למה? ככה. הרי זאת אותה קטגוריה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור - אתה מדבר על קבוצות גודל מבחינת היצרנים, לחברות ההשכרה קריטריונים שונים לחלוטין, שכמובן אינם שקופים לקהל. איני יודע איך אפשר להשוות גולף, מוקה, קקטוס ו-500L, אבל העובדה היא שכולן הוצעו לי במסגרת אותה קטגוריה. בעצם המוקה כתחליף לגולף סטיישן (ומדובר במכונית עם תא מטען בשיותר דומה לזה של סויפט מאשר לזה של סטיישן). מנסיון - גולף רגילה הספיקה ל-3 נוסעים, גולף סטיישן ל-4, הקקטוס וה-500L לשניים בקושי (בעית מקום למוודות), את המוקה סרבתי לקבל ושודרגתי לאוקטביה סטישן, ללא ספק הרבה יותר מרווחת מכל השאר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ניראה לי שלא קיבלתי מה שהזמנתי.

איפה הרשימה ????

כל מי שמזמין יכול להיכנס לאתר של החברה בארץ שאמור לקבל את הרכב (אין טעם להיכנס לאוויס בארץ אם אמורים לקבל באוויס באיטליה) . יש שם רשימה של הרכבים לפי קבוצות דגם השכרה

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

מיכה - יש רשימה של דגמים "מייצגים". לפעמים אתה אכן מקבל את הדגם המוצג. למעשה בכל תחנת השכרה יש רשימה שונה של דגמים בכל קטגוריה.

פורסם

אנחנו קיבלנו אוקטביה סטיישן דיזל במינכן ודווקא יצא סבבה גם מבחינת המרווח הפנימי תא המטען הענק וגם מבחינת הדלק אבל באמת שאי אפשר לדעת מה מקבלים ולך תתווכח. מקסימום יגידו לך, אין בעיה, אל תיקח. לפני שתמצמץ כבר מישהו אחר יקח את האוטו.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

ואני הזמנתי רכב ביוון מדרגה D (אוטומט - 1600), קיבלנו BMW 116.

כנראה ההמלצה להתקשר/לשלוח מייל לסניף הראשי במדינה המתוירת, הכי נכון, על מנת שלא יהיו הפתעות.

פורסם (נערך)

בינתיים עוד לא נתקלתי בבעיה שהועלתה כאן בכל נסיעותיי לאירופה.

בהולנד הוזמנה פורד פוקוס וקיבלנו שדרוג לאופל זפירה.

באיטליה לפני שנה הוזמנה פוקוס והתקבלה פיאט 500L.

והשנה בגרמניה הוזמנה פאסאט והתקבלה מאזדה CX5. מכיוון שנסעתי עם תינוק בן חודשיים, כל מה שהייתי צריך לעשות זה להיות נחמד לפקיד באוויס ולבקש רכב עם בגאז גדול שיכיל שתי מזוודות ואת עגלת התינוק. כנראה שהחיוך שלי הקסים אותו (או שזה היה החיוך של התינוק) והוא נתן לנו את המאזדה שהייתה מאובזרת לעייפה ומרווחת ומאוד נהנינו איתה במשך שבועיים.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

בפעם היחידה ששכרתי רכב בחו"ל (איטליה) הזמנתי גולף וקיבלתי ג'ולייטה אדומה וכמעט חדשה, ואם אני זוכר נכון בהזמנה מראש היא היתה מעט יותר יקרה. מצד שני כמעט כל מי שהיה שם בתור קיבל c4, כולל מי שהיה אחרי, אז כנראה שזה היה מזל.

(החסרון היחיד הוא שמאז שחזרתי לפני שנתיים אני רוצה להחליף את הרכב ואין תקציב).

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

פורסם

פעמיים נתקלתי בזה.

פעם אחת, שכרתי VW Multivan בגרמניה, כאשר הגענו קיבלתי קיה קרניבל.

התעקשתי רבות אך נאמר לי שזה מה שנמצא בקטגוריה וזה מה יש.

אחרי שהפניתי אותם לאתר שלהם בו כתוב 7 מקומות + 2 מזוודות, וביקשתי שיראו לי איך מכניסים את 2 המזוודות כאשר יש 7 אנשים, החליפו למרצדס ויטו.

פעם שנייה בשוודיה, הזמנתי SDMR (דוגמת מרצדס קלאס B, וגם קיבלתי את זו בפעם קודמת), הגעתי והציגו לי ... פולקסווגן גולף. טענו שאין להם רכבים בקטגוריה ושכרו מחברה אחרת.

אחרי שטענתי שזה לא בקטגוריה שהזמנתי, והוא זול הרבה יותר, הורידו בערך 30% במחיר. הלכתי לאוטו, קיפלתי את המושבים האחוריים וראיתי שאין מצב שנכנסים מגלשי הסקי, ולא היה להם במלאי תא מטען כזה לגג, שדרגו למרצדס קלאס C אוטומטית, עדיין במחיר המוזל ב-30%. זה היה קצת טרטור, אבל גם יצא בסדר.

פורסם

לבני הבכור יש מזל. כבר סיפרתי כאן באחד השרשורים, איך בסן פרנסיסקו שודרג מניסאן טידה (או איך שהיא נקראת בארה"ב) לשברולט קאמארו.

כעת הבחור באיטליה, הוזמן רכב בקטגוריה של פיאט בראבו, קיבל גולף דיזל ונשמע מרוצה.

• תוכן חדש...