Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן פאביה 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פאביה שנת 2009 1.4 TDI (צורה חדשה)

1. בסוף השבוע המזגן פשוט הפסיק לקרר, בדקתי פיוזים ושיש גז במערכת.

ממה שאני שומע המדחס לא נכנס לפעולה אילו דברים נוספים כדאי לבדוק?

2. איזה סוג שמן מתאים לרכב?

תודה

פורסם

מקפיץ..

אשמח לדעת איך ניתן לבדוק אם מגיע מתח למדחס ו/או אילו בדיקות נוספות ניתן לעשות.

אחלה יום

פורסם

איך בדקת שיש גז במערכת ?

ברכבים תוצרת VAG רוב המדחסים הם מסוג ספיקה משתנה ללא קלא'צ ועובדים כול הזמן לכן לא תבחין מתי המדחס נכנס לעבודה.

הדרך הנכונה לאבחן בעיה במערכת המיזוג היא חיבור סורק תקלות ולנסות לחלץ קוד תקלה.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק

לאחר בדיקה בכמה מוסכים התברר שהלך המדחס.

שאלה נוספת בחיפוש אחרי סוג שמן הבנתי שהסוג שמתאים זה 5w 30 507vw יש למשהו מושג כמה ליטר שמן מנוע נכנס ברכב??

פורסם

אני לא יודע.

הבאתי את הרכב לבחור לעשות החלפת שמן ופילטר, חלקים אני הבאתי (שמן קסטרול 5 ליטר ופילטר) כשחזרתי לקחת תרכב הוא אמר שכל השמן נגמר ועדיין חסר טיפה...

היה נשמע לי חשוד התקשרתי למוסך מורשה ושם אמרו לי שבאמת נכנס באיזור ה 5ליטר.

מתלבט אם לסמוך עליו או שוב להחליף פילטר ושמן, רק שהפעם לבד.

משה

פורסם

יש אפשרות להחליף את שסתום הספיקה המשתנה עולה בערך 30 דולר מאלי אקספרס. גם החלפתי את השמן במדחס שיצא צהוב מסריח ומחומצן. דווח אם זה מדחס סנדן או דנסו נעזור לך עם קישור לקניה.

• ספונסר פורום
פורסם

קודם כל צריך לבדוק מה גרם לתקלה במדחס, יכול להיות שהוא נתפס ואז הציר שמקשר בין הפולי למדחס נשבר, יכול להיות תקלה חשמלית בשסתום, יכול להיות כמות גז לא נכונה, מאוורר לא תקין ואפילו תקלה באחת ממערכות הבקרה של המנוע או הABS יכולה לגרום לכיבוי המזגן. על כן יש להכנס לבעל מקצוע שיש בידו סורק תקלות יעודי למכוניות VAG.

ד.א השסתומים האלה ב30$ הם "לא הכי אמינים" ויכולים לעשות לא מעט בעיות, שיגרמו לבלאי מואץ במדחס ואז ליצירת שבבים במערכת, שתוביל את הלקוח להוצאות כבדות שהיו יכולות להמנע ע"י תחזוקה נכונה.

במידה ואתה מאזור המרכז אתה מוזמן להכנס אלינו לבדיקה חינמית ללא עלות.

בברכה,

אופיר רודניצקי

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם (נערך)

אתם יכולים להתבדח עד מחר . בנתיים שנתיים בערך והמזגן עובד מעולה ב 30 דולר. יש שרשור על השסתומים מאלי אקספרס ב vwvortex וזה עובד. גם במוסכים מרכיבים שסתומים כאלו מסין כי המדחס הזה מיוצר היום בסין סנדן הקימו שם מפעל. בעברי עבדתי 3 שנים כחשמלאי ומזגניסט במנופי אבי. יש לי את כל הציוד כולל משאבת וואקום. שעונים. גז ומשקל לשקילת גז. ולגבי מר מרק יכל לתקן לך בחינם. הכל אצלו ב pdf .... לשמחתי כבר החלפתי 2 שסתומים כאלה ברכבים במשפחה ובנתיים זה מחזיק מעמד. רק ברכב אחד קיבלתי שסתום לא תקין והרכבתי מדחס חדש שעלה לי 750 שקל בזכות הקשרים שלי עם ספקים מהתקופה שעבדתי בתחום. מחיר למוסך הוא בערך 1400 שקל ומחיר במוסך כ 3000 כולל הרכבה וואקום גז.

355f4b04b92b3cba6dd6c87e94eaf1ae.jpg

778b1fe4e975147ebda0972909c08883.jpg

6818b8a7e7f0598e7c67ad920702c66c.jpg

עריכה אחרונה על ידי mozman11
פורסם
אתם יכולים להתבדח עד מחר . בנתיים שנתיים בערך והמזגן עובד מעולה ב 30 דולר. יש שרשור על השסתומים מאלי אקספרס ב vwvortex וזה עובד. גם במוסכים מרכיבים שסתומים כאלו מסין כי המדחס הזה מיוצר היום בסין סנדן הקימו שם מפעל. בעברי עבדתי 3 שנים כחשמלאי ומזגניסט במנופי אבי. יש לי את כל הציוד כולל משאבת וואקום. שעונים. גז ומשקל לשקילת גז. ולגבי מר מרק יכל לתקן לך בחינם. הכל אצלו ב pdf .... לשמחתי כבר החלפתי 2 שסתומים כאלה ברכבים במשפחה ובנתיים זה מחזיק מעמד. רק ברכב אחד קיבלתי שסתום לא תקין והרכבתי מדחס חדש שעלה לי 750 שקל בזכות הקשרים שלי עם ספקים מהתקופה שעבדתי בתחום. מחיר למוסך הוא בערך 1400 שקל ומחיר במוסך כ 3000 כולל הרכבה וואקום גז.

חרטטני...איך לעזעזל הצלחת לשרבב את שמי לתגובה שלך ?

יופי לך שהחלפת 2 שסתומים שזה בערך כמות השסתומים אשר החלפתי בחודש אחד.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...