Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במזגן פאביה 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
גם הבדיקה וגם התיקון חינם לרגל החגים [emoji38]

על החירטוט הזה שבציתות אתה מדבר? שכל אחד שחלילה לא מתיישר עם ההמלצות שלך אתה מתבדח לך עליו? יש כאן פתרון שמיושם ובכל העולם זו בעיה ידועה. אני מציע שלרגל החגים תקרא הרבה כולל פרקי סליחות בעניין התייחסות המכבדת את הזולת. אני לא מתחרה בך כמה שסתומים החלפת או שלא. אני לא עובד בזה וברוך השם עובד בעבודה שמספקת אותי גם כלכלית מעל ומעבר החלפתי רק 3 שסתומים ומדחס אחד כי היו לי במשפחה רק 3 מכוניות כאלה. את הבדיחות האלו תשמור לעצמך. הפורום נועד גם לתת עזרה טכנית לשואלים ולא רק לשלוח למוסכים. זה מה שאני עושה. להזכירך שבעבר ביקשת ממני מידע וגם עזרתי לך ללא תמורה לפי רוח הפורום כמו שאני חושב שצריך להיות. ומאז אתה רק מחפש בכל מקום לנגח אותי וכן לא הכל זה pdf יש גם ניסיון, יש תקלות בכל מערכת שלא כתובות גם בספרים הכי טובים. צריך לעזור לשואלים ולא לשלוח רק למוסכים ולהתבדח על מי שנותנים פתרון מהניסיון האישי שלהם.

לדוגמא החלפת השסתום הנ"ל לא כתובה באף pdf והיצרן vw לא מוכר את החלק. השסתום הוא חלק מהמדחס ולכן צריך להחליף לפי היצרן את המדחס קומפלט. כמובן שההנחיה כוללת בעת החלפת מדחס גם לבצע שטיפה לצנרת וגם להחליף מייבש ושסתום התפשטות.מדחס עולה כ3500 שקל מייבש עולה בחברה כ 900 שקל ומעבה קומפלט עם מייבש עולה 1400 שקל ונשאר גם שסתום התפשטות. עם העבודה וואקום גז לפי תורת ה pdf אתה מגיע מר מרק לסכום של כ 7000 שקל ויש לי הצעת מחיר כזו ממוסך מורשה צמפיון. וזה בהנחה שהוונטה הקטנה לא נדפקה שזה רק 900 שקל...זה גם היתה מחלה. כך שכל מה שצריך זה להחליף שסתום ושמן במדחס. שסתום עלה לי 30 דולר ושמן כמובן שהיה לי בבית. קודם כל צריך דרך ארץ וכבוד הדדי ולא להתבדח על הזולת כדרך חיים, איזה אינטרס יש לך שלא נשתף מידע שיכל לחסוך אלפי שקלים? אתה עובד במוסך או בעל/שותף במוסך?

עריכה אחרונה על ידי mozman11
פורסם

עשיתי סאבסקרייב למען חיסכון ועבודה אישית בעתיד טפו טפו על הפאביה שלי.

מה הסימפטומים שאני יכול לחוות אם החלק הספציפי שובק?

(אני לא מבין גדול במזגנים, ועוד פה זה שונה קצת ממה שאני מכיר)

לעניינינו, יחזיק לא יחזיק, 30$ זה סכום זעום.

אפשר קישור בבקשה?

תודה על המידע ושנה טובה!

פורסם (נערך)

עד היום ראיתי בכל דגמי הדיזל רק מדחס סנדן. תצלם את המדחס תחפש תווית ירוקה האם כתוב סנדן pxe16? כנס לאלי אקספרס וחפש pxe16 מייד תמצא. קודם צריך לבדוק שכל השאר בסדר. מאווררים, גז, האם המזגן לא פועל בכלל או מתחיל לפעול ולקרר לאחר זמן מה לאחר שהתחלת לנסוע?

ולגבי שמן מנוע אני ראיתי שלארץ מומלץ 5-40 תקן 505.01 שהוא מיועד למנועי מזרק משאבה . 5-30 זה תקן 507. בארה"ב משתמשים ב 507 ואכלו אותה באכילת קמשפטים כי זה אצלהם זה נקרא שמן long life מה שגרם לשימוש ארוך בשמן איבוד תכונותיו ונזק לקמשפט. אף גורם לא חקר את זה למה זה קרה למוסכים נוח להחליף קמשפט אני עם קמשפט מקורי עם 430000 קמ עושה טיפול כל 10000 וטיפול עולה לי 150 שקל לטיפול קטן.

עריכה אחרונה על ידי mozman11
  • תוכן חדש...