Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה פשוט בושה הנושא של צמיגים בארץ, יצא לי לראות רכבים עם צמיגים בני 7 שנים ו150 K למה אנשים מחכים שהתפוצץ צמיג במהלך נסיעה?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתחנה לא ניתן לבטל את הדו"ח ואף לא להמיר לאזהרה.

על מה יבטלו? הדו"ח(ככל הנראה) מוצדק.

המרה לאזהרה? ניתן להעשות ע"י פניה למפנ"א בתנאי שהנך עומד בתנאי הסף לכך.

אני לא מבין גדול בחוקים,

אבל הוא טוען שזה מה שהשוטר אמר,

יש לו סיבה לשקר?

למרות שזה נשמע מופרח, אין לו מה להפסיד.

Seat Ibiza FR

פורסם

לא,הם פשוט קמצנים.

וטיפשים.

לא מבינים חצי דבר בתחזוקה של רכבים אבל מצד שני לכל אדיוט פה יש רכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפני עשור נהגתי בארה"ב על וולבו שאז כבר היתה בת יותר מ-15 והפנסים האחוריים היו שבורים.

עצר אותנו שוטר ורשם לנו מעין דו"ח שאומר שאם בתוך שבוע לא נתקן אז נקבל קנס כספי, ואם נתקן אז את שלו הוא עשה.

כמה חודשים לאחר מכן עצר אותי בישראל שוטר בינואר, היה יום שמשי ויפה עם ראות כמו באוגוסט, והנבלה נתן לי 100 ש"ח קנס על זה שלא היו לי אורות דרך. מיותר לציין שעד אז היה לי גיליון נקי אפילו מחניה באדום לבן. כנראה שהיתה לו בבוקר מכסת דוחות.

יחי ההבדל. מאז בכל פעם שנתקלתי במשטרה (לא נעצרתי על עבירות מאז) התנהגות השוטרים היתה מבישה.

A3

A4

פורסם

איחלתי לו שבוע טוב (באמת) ונסעתי למחרת להחליף צמיגים, הפנצ'ר מאכר לא הבין למה אני מבקש להחליף צמיגים והיה בהלם, שילמתי כמו ילד טוב 5000 ש"ח ונסעתי להתייצב בתחנת משטרה, השוטר בכלל לא ניגש לראות את הרכב ואמר לי לנסוע לשלום.

סלח לי אבל אתה פראייר.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

פשוט יש אנשים פה מגעילים בתגובות וזה חינוך ירוד שלהם.

לגבי הצמיגים אני החלפתי אותם ומחר הולך לתחנה.

הצמיגים הישנים עברו טסט בחודש מאי והם לא גמורים.

השוטר עצר אותי לדבר אחר והתחיל עם השטויות שלו.

יש פה מי שמהגן על השוטרים כאילו אין שוטרים גנבים ומושחתים והם מלאכים חס וחלילה.

פורסם

סאסא - ההערות היו לצורת הביטוי שלך, שאינה ראויה לאדם המכבד את עצמו, על גבי פורום ציבורי.

לא מגנים כאן על השוטרים אלא על ציבור משתמשי הדרך, שעלול להפגע מכשלים בצמיגים לא תקינים.

אני ת קווה שהצמיגים שהתקנת הם מאיכות טובה, שיתנו לך את האחיזה הנדרשת לרכבך.

לגבי הצמיגים הישנים - צמיג יכול לעבור טסט בבוקר, ובצהריים להפסל לאחר שחווה טראומה כלשהי ונפגם במידה מסוכנת. שלא לדבר על הקומבינות והחפיף בחלק ממכוני הרישוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני לא מבין גדול בחוקים,

אבל הוא טוען שזה מה שהשוטר אמר,

יש לו סיבה לשקר?

למרות שזה נשמע מופרח, אין לו מה להפסיד.

השוטר פשוט "נפנף אותו".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אולי מנסה לקבל חוו"ד מקצועית כדי לסתור את הדו"ח. קרוב לודאי שהיתה עולה פחות מ-5 אש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לקחת בחשבון: בזבוז יום עבודה, אי יכולת נסיעה ברכב (השוטר דאג שהרשיון יפסל במידה ולא אתייצב יום למחרת) אז הוצאות אחרות בעקבות כך, חוות דעת, הוצאות משפט, וכו'?

עריכה אחרונה על ידי נתנאל
פורסם

הכוונה שלו הייתה ללכת לצמיגאי, ושהצמיגאי ירשום על דף שהצמיגים נבדקו על ידו ונמצאו תקינים.

לאבא שלי עשו סיפור על צמיגים לפני שנים. הלך לצמיגאי וההוא אמר שתקינים במאה אחוז. אבי התעקש להחליף "בשביל השקט" ואחרי ויכוח של כמה דקות ויתר לצמיגאי ולא רכש צמיגים. במקום זה האדון רשם שהצמיגים נבדקו על ידו ושם חותמת של הפנצ'ריה. הגיע למכון טסטים והעבירו אותו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כאן לא מדובר במכון טסטים.

כאן מדובר בבוחן תנועה מאזור אחר, שמכריח אותך להתייצב בתחנת המשטרה באזור מגוריך, תוך התניית המשך תוקף רשיון רכבך בכך.

שום אישור בעולם לא היה עוזר, חוץ מאישור הטכניון.

האמן לי שבדקתי למחרת את כל האופציות שלי, אף אחת לא היתה שווה התעסקות.

פורסם

אני עוד לא ראיתי תמונה :(

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
זה פשוט בושה הנושא של צמיגים בארץ, יצא לי לראות רכבים עם צמיגים בני 7 שנים ו150 K למה אנשים מחכים שהתפוצץ צמיג במהלך נסיעה?

חוקים הזויים, עם החום שיש בארץ לדעתי צריך להגביל את גיל הצמיגים ל4-5 שנים לכל היותר. בלי קשר לחום יש בלאי וזה הגיל שכבר צריך להחליף צמיגים, מבחינתי אם צריך להחליף גם אחרי שנה - אחליף אחרי שנה, זה לא משהו שמותר לשחק בו או לדחות אותו.

פשוט יש אנשים פה מגעילים בתגובות וזה חינוך ירוד שלהם.

לגבי הצמיגים אני החלפתי אותם ומחר הולך לתחנה.

הצמיגים הישנים עברו טסט בחודש מאי והם לא גמורים.

השוטר עצר אותי לדבר אחר והתחיל עם השטויות שלו.

יש פה מי שמהגן על השוטרים כאילו אין שוטרים גנבים ומושחתים והם מלאכים חס וחלילה.

אנשים פה דואגים לבטיחות שלהם, כי בסופו של דבר אם אחד עם צמיגים תקולים יגרום תאונה ויגרום נזקים למישהו אחר, זה מאוד גרוע.

זה שצמיגים עברו טסט זה לא אומר שהם תקינים, ראיתי איך מעבירים טסט, לא בודקים שום דבר ברצינות, הכול חפיף, העיקר מחרטטים משהו על זיהום אוויר על לוחית לא תקינה כדי להוציא ממך עוד 50-100₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...