Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

i20 או ריו? או משהו אחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש סופר-מיני אוטומטית יד שניה לרכוש, משנתון 2012 או 2013 עם ק"מ נמוך (או אולי מליסינג 0 ק"מ).

הציעו לי בכלמוביל קיה ריו שנת 2012 גימור EX האצ'בק (5 דלתות) 1400 סמ"ק מנוע שעשתה 40 אלף ק"מ במחיר של 75k (ניתן לרדת קצת במחיר)

או יונדאי i20 שנת 2012 גימור inspire שעשתה 37 אלף ק"מ 1400 סמ"ק מנוע במחיר של 71k (גם כאן ניתן לרדת קצת במחיר)

כפי שניתן לראות, הנתונים דומים וכך גם המחירים. השאלה שלי היא מה עדיף מהשניים? בייחוד בכל הנוגע ל: 1. חווית נסיעה 2. צריכת דלק 3. שוק עתידי כשאמכור 4. אמינות (האבזור קצת עדיף יותר בריו לפי מה שהבנתי אבל הוא לא קריטי לי. לשניהם בכ"א יש סאנרוף).

והאם כדאי לי בכלל ללכת על ניסאן מיקרה שנת 2015 מליסינג 0 ק"מ ב-73k לדעתכם (בהתחשב בקטגוריות שמניתי למעלה)?

זו הדילמה.. אשמח לתגובות

פורסם

שניהם מכוניות באותה קטגוריה מאותו בית, עם הבדלים קטנים, ולא כ"כ חסכוניות ביחס לקטגוריה. אותו גיר ומנוע. מבחינת אמינות אין להן תופעות מיוחדות. מיקרה יותר פשוטה ויותר חסכונית אבל אומרים שלא נוחה.

תוכל לשקול גם ספייס סטאר שתהיה מאוד חסכונית אבל גם פחות מעודנת.

בנוגע לסחירות אף אחד לא יכול להגיד לך כלום , כי לא ניתן לדעת מה יהיה בעתיד, אבל טויוטה יאריס בד"כ שומרת על ערכה בקטגוריה הזו.

פורסם

לדעתי מבחינת נוחות נסיעה הריו יותר נוחה.

אם הציעו לך רכבים ספציפיים אז כמובן שהכי טוב שפשוט תשעה נסיעת מבחן ותחליט על פיה.

לגבי הסחירות: זה נכון שאין הבדל של שמיים וארץ, אבל ממה שאני רואה בלוחות ובקבוצות השונות אני מקבל תחושה שאת הריו גם יהיה יותר קל למכור בעתיד- מבחינת הביקוש הקיים.

• תוכן חדש...