Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כחלק מחיפושים חוזרים ונשנים בארצנו דלת האפשרויות אני מחפש כבר חודשים אחר רכב ידני עם איזשהוא טוויסט. בחיפושים האחרונים גיליתי שחמק לי רכב מבין הידיים: בראבו ידנית. חיפוש בלוחות הראה שאפילו יש איזה שניים למכירה, השאלה שלי היא כזו: כל מה שמצאתי בפורום על הרכב הנ"ל הוא כמעט תמיד בנוגע לרובוטי (לא רלוונטי לחלוטין) וגם כשדובר על הידני דובר על הטורבו שמשום מה אני לא מוצא כמובן למכירה... השאלה היא אם למישהו יש היכרות עם 1.4 האטמוספרי? ה 90 כ"ס הגיוני על הרכב או חלש מדי? רמת האבזור היא דינמיק - זה אומר גרסאת כניסה? אשמח לכמה שיותר פרטים... תודה!

פורסם

היתרון הגדול של הבראבו כמשומשת זה המנוע טורבו והמחיר הנמוך.

הגיר האוטומטי שלה הוא בין החסרונות הבולטים שלה.

אני לא חושב שמדובר במציאה גדולה (בכלל לגבי הבראבו) אבל לגבי ה-1.4 הפשוטה הידנית בפרט.

לטעמי המנוע ירגיש קצת "קטן" על הרכב.

אבל, תעשה נסיעת מבחן, תראה איך זה מרגיש לך.

• אחראי פורום
פורסם

אתה לא "משום מה" לא מוצא טורבו ידניות, פשוט יש ממש מעט כאלה.

האטמוספירית היא גרסת כניסה חלשה ולא מאובזרת, לא נהגתי אך עם 1200 פלוס כמה עשרות ק"ג,

אף אחד לא יכול בטעות לחשוב שהיא לא תהיה כבדה ואיטית.

כבדות ומעט כוח גם מייצרים צריכת דלק גבוהה.

אני הייתי ממשיך לחפש. אם ממש בוער לך והדיל משתלם, תעשה נסיעת מבחן. אותה המלצה גם על הרובוטית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תודה על התגובה, אבל אצלי אוטומט ובפרט רובוטי לא בא בחשבון, רק ידני, ועל הנייר באמת 90 כ"ס נשמע לא מספיק אבל רציתי לשמוע ממישהו שבאמת מכיר את הרכב...

פורסם

הסיכוי שתמצא ותרכוש בראבו מוגדשת ידנית - הוא לא גבוה.

לרכוש בראבו ידנית 90 כ"ס זה להחטיא את היתרון של הבראבו ביחס למתחרות הישירות שלה (דינאמיות ביחס למחיר).

קח בערבון מוגבל את ההערות של נקמניצ'י בנוגע לבראבו, לפי האגדה האורבנית פיאט בראבו שדדה את משפחתו כשהוא היה צעיר, ומאז הוא נשבע לרדוף אחר הפושעים בגות'הם סיטי, and to strike fear in their hearts.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני מראש מוותר, אין לי שום כוונה להגרר למלחמות מקלדת עם מישהו שלפי כמות ואורך התגובות שלו - מתפרנס מלכתוב בקארספורום.

אגב, לא שמצאתי איזה משהו בתגובתו שסותר את מה שאמרתי, אבל תהיו בטוחים שתכף יבוא ציטוט, התפלפלות, אי הבנת הנקרא וחירטוט.

פורסם

פות"ש לגבי הבראבו יהיה לך קשה לקבל כאן חוו"ד אובייקטיבית, היות ויש כאן הרבה פאנבויז קולניים. בגדול מדובר ברכב בינוני עם תמחור נוח כמשומש. לא יותר ולא פחות.

פורסם

אפילו מיטב הפאן בויז לא ימצאו שום ייתרון לבראבו אטמוספרית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

VW בויז ושאר הייטרז - שמתם לב שבעיקר אתם מגיבים כאן? דווקא שני בעלי הבראבו שבשרשור לא המליצו. Chill.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני, אישית, חיפשתי בראבו ידנית במשך כחצי שנה עד שנשברתי וקניתי רובוטית.

תחזיק מעמד ואל תוותר. 90 סוסים יש רק של 2012. בעקרון אפשר לקראה לה פונטו גדולה יותר ממוצעת.

פורסם

לאון ידנית כמובן נשקלה כאפשרות.. אני באמת עברתי על כל מכונית קיימת בערך, הבעיה איתה היא שבאותו כסף מקבלים שנתון נמוך בהרבה ובמקסימום את הגרסאות כניסה - שאני לא רוצה... גם עלויות טיפולים וכ'ו יקרים יותר

• תוכן חדש...