Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי פיצוץ בצינור של המזגן ברכב (מצ"ב תמונה של החור).

המוסכניק (מורשה) אמר שצריך לקחת את הצינור הזה לשיפוץ (החלפה תהיה יקרה הרבה יותר), תהליך שנעשה מחוץ למוסך, וכן להחליף עוד אטמים, להוסיף גז שברח, לאטום וכו'. בסה"כ עם עבודה ומע"מ המחיר שהוצע לי היה מעל 1000 ש"ח. המחיר נשמע לי בלתי סביר בעליל, ולאחר פנייה קצרה למנהל, הוא מיד הוריד את המחיר הכולל ל-600 ש"ח כולל מע"מ. אציין שאני עושה טיפולים נוספים באותה עת במוסך.

לעין בלתי מזוינת זה נראה כאילו צריך רק להחליף חתיכת גומי של 30 ס"מ ולמלא גז.

רציתי לבקש את דעתכם על המחיר הראשון, השני ועל עצם התגלגלות הדברים. כל האינטרקציה נתנה לי הרגשה שאני די נדפק כאן.

2015-08-18 11.58.38.jpg

פורסם
אני לא רואה את כל הצינור , אבל שיפוץ צינור מזגן עולה בערך 150 ש"ח תוסיף עבודה ומילוי וגז

כך ש 600 ש"ח זה מחיר סביר

איך משפצים את הצינור ?

איזה כייף לי :)

פורסם

המחיר לא חריג מידי אם הוא כולל פ"ה והלבשת פיטינגים חדשים וביצוע ואקום גז.

אם תעשה סקר שוק אולי תמצא יותר בזול אבל לא בהרבה לערכתי

פורסם

אני לא יודע מה איתכם,החתך של הצינור נראה לי נקי מידי, לא נראה כמו צינור שכשל...

לי זה נראה כמו סכין יפנית או קאטר,אבל זה רק אני..

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם
אני לא יודע מה איתכם,החתך של הצינור נראה לי נקי מידי, לא נראה כמו צינור שכשל...

לי זה נראה כמו סכין יפנית או קאטר,אבל זה רק אני..

אתה שפוי תגיד לי?

פורסם

אגב, איפה מתקנים צינור מזגן? אצלי צריך להחליף את המחבר אלומניום שמחבר בין הצינור גומי למדחס... הייתי אצל מזגניסט והיה נראה שהוא לא יודע מה עושים...

:-P
פורסם

מבטיח לך שאני שפוי לגמרי,אם אתה לוחץ אעשה הסתכלות פסיכיאטרית.

ועכשיו ברצינית,אם התמונה שהעלת היא של הצינור שלך שקול את מה שאמרתי בחיוב.

לגבי תיקון,תעשה בירור מול טכנו צינור.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם
אגב, איפה מתקנים צינור מזגן? אצלי צריך להחליף את המחבר אלומניום שמחבר בין הצינור גומי למדחס... הייתי אצל מזגניסט והיה נראה שהוא לא יודע מה עושים...

בחנויות שמייצרות צינורות לחץ. בת"א יש למשל את טכנו צינור, מ.פ. מרכז הצנרת, ספארקו וכיו"ב.

פורסם
אין לי מושג האמת. יכול לחלוק רק את המחיר הסופי ממוסך מורשה של סובארו (לצד הוצאות נוספות).

לנוחותכם.

[ATTACH]434571[/ATTACH]

אני סקרן לגבי התיקון...אתה יכול לשם פה תמונה של הצינור אחרי התיקון?

פורסם
אני סקרן לגבי התיקון...אתה יכול לשם פה תמונה של הצינור אחרי התיקון?

הם בסופו של דבר החליפו את הצינור כולו - שמו חלק שלדעתי עבה קצת יותר.

אעלה תמונה מחר.

• תוכן חדש...