Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לא עניינו של אף אחד?

כול עוד FISH החליט לפתור בעיות דרך הפורום ולצעוק לכול עבר, לדעתי הוגן ביותר יהיה מצידו לכתוב את הסוף לסיפור עם גובה הפיצוי.

אני מסכים איתך, אם השירשור של fish נפתח שהלקוח דורש החזר כספי + פיצוי לאחר התנהגות ביזיונית מתאם רביב. ולא משנה מה תהיה הסיבה כמובן שמגיע לו החזר, כמובן שאנחנו מאוד מעוניינים לדעת מה הוא גובה ההחזר.

לאחר תשובתו של fish יהיה מהראוי לנעול את את הנושא.

הרי הבעיה נפתרה ואנחנו סתם טוחנים מים.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך מנהל שינעל כדי שתפסיקו לטחון מים? אתם לא מסוגלים להפסיק לטחון מים לבד?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
צריך מנהל שינעל כדי שתפסיקו לטחון מים? אתם לא מסוגלים להפסיק לטחון מים לבד?

עד שהדג לא כותב כמה החזר הוא קיבל אף אחד לא נועל פה כלום! אני לא סתם יושב לקרוא 11 עמודים במשך חודש.. דירבאלק

פורסם
אני מסכים איתך, אם השירשור של fish נפתח שהלקוח דורש החזר כספי + פיצוי לאחר התנהגות ביזיונית מתאם רביב. ולא משנה מה תהיה הסיבה כמובן שמגיע לו החזר, כמובן שאנחנו מאוד מעוניינים לדעת מה הוא גובה ההחזר.

לאחר תשובתו של fish יהיה מהראוי לנעול את את הנושא.

הרי הבעיה נפתרה ואנחנו סתם טוחנים מים.

לא אני זה שפתחתי את הפוסט, וגם לא זה שפירסמתי שאני דורש שיפוי אלא רביב החליט להוציא את זה החוצה (שים לב שלא אני זה שרשם סכומים לטובת רביב אלא הוא החליט לפרסם זאת על דעת עצמו)

מי שפירסם שאני דורש פיצוי (ולא דרשתי פיצוי, דרשתי שיפוי- ההבדל עצום) זה אדון רביב.

לי אין מה להסתיר אבל במידה ורביב מעוניין הוא זה יפרסם פה את הסכום שהחזיר לי.

פורסם (נערך)

Kreios, מדוע משנה הסכום שהוחזר?

מבחינת ההגינות.

אני חושב שרביב צריך להחזיר כסף על העבודה שלא הצליחה,

אבל fish ביקש סכום שהוא כמעט פי 3 מהתמורה המקורית.

תשים לב לדוגמא עם הדלק:

לידעתך, וכדי שתישן טוב בלילה שלא ניסיתי לסחוט עוד 6 ליטר מיותרים, הרכב מתוצרת אינפיניטי.

בהנחה שמדובר באותו הרכב מהשירשור ש-fish פתח Q50 הייבריד-מבחן דרך.

אז כדאי שתציצו באתר החברה, שמפרסמת צריכת דלק ממוצעת של 1:12 (בנסיעה עירונית).

fish דרש פיצוי יותר מכפול.

לפי צריכת דלק ממוצעת של 1:5.

נ.ב.

אם זה לא הדגם הנ"ל, אשמח אם fish יעדכן מהו סוג הרכב הספציפי.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

אבל יש גבול כמה אפשר להכניס את האף בעניינים שבכלל לא נוגעים לכם.

מה זה משנה אם פות"ש מנסה לעקוץ את רביב או שמא רביב עקץ את פות"ש?

קרה מה שקרה, כל עניין השיפוי, הפיצוי והציפוי (תנסו להגיד את זה 3 פעמים רצוף מהר) הם עניינם בלבד.

כל אחד יסיק מה שהוא מוצא לנכון מהשרשור הזה ותנו לשני המעורבים לחיות בשקט.

פורסם (נערך)

מתחיל להימאס עלי שאתה באופן קבוע רומז בעקיפין או ישירין שאני מנסה לגזור קופון ע"י צריכת הדלק.

נראה לי שאני ישקר בצריכת הדלק בשביל "לסחוט" עוד 50 שקל?

כמו שרשמתי לך מקודם כדי "להרגיע אותך" שאני לא מסלף את צריכת הדלק לטובתי הרכב הוא אינפיניטי.

ואשמח להרגיע אותך שוב, האינפיניטי שלי לא הייבריד.

אני מבין שמאוד מעניין אותך לדעת איזה איפיניטי יש לי, רמת גימור, מידת צמיג, צבע חיצוני ומספר הפרה ששימשה לתרומת ריפודי העור בתוך הרכב? תמשיך לברר בעקיפין כמו שעשית עד עכשיו ואני בטוח שתמצא חברי פורום שישמחו להגיד לך לאחר שראו את הרכב במפגשים אישיים וקבוצתיים.

אתה אפילו יכול לפנות לעידן, חבר פורום שהוא מנהל המכירות של אינפיניטי בארץ אשר דאג לסגירת העסקה מולי וארגן לי מחיר מצויין שאולי יסכים לחלוק איתך את המידע ואפילו על איזה אינפיניטי אני יכול להרשות לעצמי ואיזה לא (והוא יודע מצוין איזה אינפיניטי אני לא יכול להרשות לעצמי)

צר לי אבל מתחילה להימאס עלי החקירה איזה רכב יש לי, איזה מנוע בחרתי והניסיונות להגיד שאני מבלף בצריכת הדלק.

ואנם להיות קצת יותר בוטה: בוא ונחשוב בהיגיון, אם מישהו יכול להרשות לעצמו אינפיניטי חדשה, נראה לך שיצטרך לסלף בשביל "להרוויח" עוד 20-50 שקל דלק בדרישה לשיפוי?????

הדרישה היא דרישה עקרונית לשיפוי בגין הפסדים ישירים.

ואם נחדד:

היא לא הייתה מגיעה אלמלא ההתנהגות של רביב.

היא לא באה בפעמיים הראשונות שהייתי אצלו על אותה עבודה שלא צלחה (כמו שפירסמתי מקודם) ואפילו המשכתי להמליץ עליו.

היא לא כללה דרישה לפיצוי.

היא לא נופחה בשום צורה, ולא כללה הוצאות עקיפות או פיצוי בגין עגמת נפש למרות שבבירור נגרמה פה.

עריכה אחרונה על ידי fish

פורסם (נערך)

Kreios, מי שבחר לערב את הפורום הוא fish כפי שכתב בהודעה מעמ' 9:

ומי שמעוניין להמשיך לחשוב שהייתי רואה שקל החזר או אפילו מענה כל שהוא בלי להשיג את אשתו או לפרסם את זה בפורום- במילים עדינת, תמים.

אז מדוע לדעתך אסור לדון בדרישותיו הכספיות של הלקוח?

לדעתי fish צודק בהרבה דברים.

הלקוח צריך לקבל את כספו בחזרה על עבודה שלא צלחה.

נ.ב

ואנם להיות קצת יותר בוטה: בוא ונחשוב בהיגיון, אם מישהו יכול להרשות לעצמו אינפיניטי חדשה, נראה לך שיצטרך לסלף בשביל "להרוויח" עוד 20-50 שקל דלק בדרישה לשיפוי?????

תבדוק שוב את חישובי הדלק שעשית.

זה בדיוק ההבדל העקרוני בין שיפוי לפיצוי.

אני מקווה שהעניין הסתיים בצורה טובה מבחינתך.

תהנה מהרכב.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

אתה מוזמן לדון, ושים לב שאני גם משתף איתך פעולה.

ההיפך, אני תמיד שמח לקבל ביקורת בונה או חוות דעת שונה משלי וקראתי כל תגובה ותגובה בפוסט הזה.

אבל מפה ועד לרמיזות ישירות שאני מנסה לגנוב\לעשוק\להרוויח בעזרת שקרים על צריכת דלק- זה קו אדום מבחינתי.

פורסם (נערך)
ההיכרות שלי עם רביב היא מטיפול PDR שביצע ברכבי לפני כחודשיים. הוא היה מקצועי לחלוטין, הגון וגם המחיר הפתיע לטובה.

אני מתבייש עבור חברי הפורום שמיהרו להשמיץ אותו בגלל הסיפור עם Fish וטענו שרביב משקר בנוגע לבעיה רפואית. שימו לב שרביב החזיר לו את הכסף. טעויות קורות. בעל עסק רציני יודע לפצות את הלקוח במקרה כזה וזה בדיוק מה שרביב עשה.

אם וכאשר רביב יפתח מחדש את העסק אני אשמח לחזור אליו ולהמשיך להמליץ עליו.

לטובת מי שלא הצליח להבין אדגיש כי אינני מכיר את רביב מעבר לטיפול שביצע ברכבי, בתשלום.

אם הוא היה עונה לו ועומד אחרי המילה שלו,

מחזיר לו את הכסף כשהיה צריך,

כל הדיון הזה בכלל לא היה.

לשאר הליצנים פה,

אם נראה לכם ששיפוי כולל בתוכו רק את העבודה עצמה עדיף שתשתקו.

לדעתי אם הוא היה מעוניין בכסף הוא לא היה מזייף ב50 שקל של הדלק, אלא משחק על עוגמת נפש.

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...