Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדרוש ממנו סכום כזה בהודעה פרטית מה חשבת שהוא יענה לך?

תגיד תודה שהוא מסכים להחזיר לך את ה400.

אתה רוצה כל סכום מעל? תצטרך לתבוע בשביל לקבל, כי אף בן אדם לא יתן סכום כזה כי ברח לך..

יש לך הודאה בכתב כאן על גבי הפורום ובפלאפון, תחליט מה תרצה לעשות הלאה..

האם בית משפט יחזיר לך סכום כזה? אולי.. הוא מסובך בהוצל"פ? לא תראה את הסכום בזמן הקרוב אם בכלל.

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

fish כתב שתאמתי עם רביב יום קודם על הגעתי לסדנא.

ליתר דיוק : כתבתי גם שתיאמתי שוב כשיצאתי מהמשרד לכיון גינתון. כשעה לפני הזמן שקבענו להפגש. והוא אמר לי אין בעיה, אני כאן...

ככה לא מתנהל בעל עסק רציני. גם לא אחד שנקלע לצרות אבל חושב לפתוח שוב בעוד מספר חודשים.

עריכה אחרונה על ידי Laurence
פורסם

לכל מי שלא הבין, המכתב שרביב קיבל נשלח אליו גם בדואר רשום.

הדרישה לתשלום הוצאות הוצאה רק לאחר שבמשך 10 ימים רביב התעלם,סינן וזילזל.

רביב לא קיבל הודעה בסגנון "תביא לי 1192 ש"ח כדי שאני לא ייתבע אותך", רביב קיבל הודעה בסגנון "אחי למה אתה לא עונה אני תקוע פה שעתיים! לא בא לך לענות, לפחות חייג מהמספר שלך לטלפון של השער כדי שייפתח".

"תגיד תודה שהוא מסכים להחזיר לך את ה400 שקל"?

1. זה שהוא מסכים לא אומר שהם יוחזרו בפועל, נחיה ונראה...(הלוואי שיחזיר כסף ולא אצטרך לתבוע)

2. מה זה "תגיד תודה"? הוא עושה לי טובה בזה שעל גבי הפורום הוא אמר שיחזיר לי את הכסף ששילמתי לו?

ההיפך הוא הנכון, הוא צריך להגיד לי תודה שאני לא תובע אותו על כל שקל ישיר ועקיף.

וכן, התביעה תגיע ברגע שארגיש שהוא מורח אותי יותר מידי בלי להחזיר לי את הכסף, ואני יכול להבטיח לאדון רביב שזה לא ייגמר ב1192 ש"ח כי יהיו פה אבדן ימי עבודה נוספים, שכר ייעוץ עו"ד ועגמת נפש.

פורסם

התנסחתי לא נכון כי מה שעבר לי בראש "תודה" ואיך יצא זה 2 דברים שונים..

אתה צודק זה מעצבן ומרתיח, כשהתכוונתי תגיד תודה, הכוונה שלי שלפחות לא יצאת בהפסד מוחלט ואת ההשקעה הכספית קיבלת חזרה.

לפעמים צריך לדעת האם ההתעסקות הזאת שווה את העצבים כי נכון מה שהוא עשה זה ילדותי ולא מקצועי בעליל, אבל להתחיל להשקיע על תיק שיתן לך לכל היותר 2000 ש"ח כולל הוצאות שכ"ט וכו' לא יתנו לך שקט נפשי ומתן צדק..

אם כבר לך על תביעות קטנות כי עו"ד לא יסכים לקחת תיק כזה עם כל הכבוד אין לו בשר ואין לו רווח עבורו..

מקווה בשבילך שתקבל את הכסף בהקדם האפשרי.

פורסם

בואו נסכם שככל הנראה רביב לא יפתח שוב את הסדנא. הסיפור של בעיה רפואית לא נראה כרגע כמו משהו אמיתי,

ובטח שלא מצדיק את ההתנהלות שלו מול לקוחות, חלקם גם חברי פורום.

לגבי FISH, בואו נראה קודם שמוחזרים 400 השקלים שרביב הבטיח, אחרי זה נמשיך בדיון אם מגיע לו גם פיצוי

על השאר או לא. בינתיים, לפי דבריו, ההבטחה לא קויימה.

אף אחד מאיתנו לא יודע מה באמת קרה לבחור, והוא עצמו לא בדיוק רוצה לספר לנו את זה. למדתי בחיים שלא צריך

למהר לשפוט אנשים, בייחוד שאתם לא יודעים מה בדיוק קרה להם.

פורסם

וכן, התביעה תגיע ברגע שארגיש שהוא מורח אותי יותר מידי בלי להחזיר לי את הכסף, ואני יכול להבטיח לאדון רביב שזה לא ייגמר ב1192 ש"ח כי יהיו פה אבדן ימי עבודה נוספים, שכר ייעוץ עו"ד ועגמת נפש.

נראה לי שאיבדת קשר עם המציאות.

עו"ד עוגמת נפש ...WTF.

כולה השחרת חלונות קצת פרופורציות חביבי.

פורסם
התנסחתי לא נכון כי מה שעבר לי בראש "תודה" ואיך יצא זה 2 דברים שונים..

אתה צודק זה מעצבן ומרתיח, כשהתכוונתי תגיד תודה, הכוונה שלי שלפחות לא יצאת בהפסד מוחלט ואת ההשקעה הכספית קיבלת חזרה.

לפעמים צריך לדעת האם ההתעסקות הזאת שווה את העצבים כי נכון מה שהוא עשה זה ילדותי ולא מקצועי בעליל, אבל להתחיל להשקיע על תיק שיתן לך לכל היותר 2000 ש"ח כולל הוצאות שכ"ט וכו' לא יתנו לך שקט נפשי ומתן צדק..

אם כבר לך על תביעות קטנות כי עו"ד לא יסכים לקחת תיק כזה עם כל הכבוד אין לו בשר ואין לו רווח עבורו..

מקווה בשבילך שתקבל את הכסף בהקדם האפשרי.

אכן תיק לתביעות קטנות, שים לב שרשמתי שכר ייעוץ עו"ד ולא שכר טרחת עו"ד.

תודה.

פורסם

השרשור מתחיל להדרדר, כי יש כאן אנשים מנותקים מהמציאות.

במקרים כמו זה אני ממש מצטער שאותו רביב לא נפל על בחור הרבה פחות נחמד שהיה מראה לו מאיפה משתין הדג. פשוט איש רמאי וחוצפן שמשום מה יש לו כאן עדת מאמינים כשאת כל התירוצים העלובים שלו אפשר לנפץ בשנייה.

פורסם

משפחתי במהלך כל חיינו הפסידה מעל מיליון ש"ח מהונאות כאלו ואחרות ולקוחות ששילמו בצ'קים חוזרים וברחו. מה אני אגיד לכם, יש הונאות שגם המדינה שותפה פעילה בהם, ובית המשפט הוא לא יותר מהמלצה (כאמור, בטח ובטח אם הוא מסובך בהוצל"פ ומוגדר כחדל פרעון).

ברצינות, הזמן והמאמץ בבית המשפט לא שווים מחיר של שליש אייפון. זה פשוט לא שווה את זה. לדעתי כמובן.

מה שנוח לכם, נשמע שהבן אדם אכן חיי בלה לה לנד וכל מחויבות ללקוח היא בגדר בדיחה, אבל גודל ה"הונאה" לא מצדיק את המאמץ המתוכנן להשקיע פה. תסמכו עליי, היו וחס וחלילה אבל כנראה יהיו גרועים יותר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הנה העובדות כפי שאני מבין אותן:

- הבחור סגר את העסק במפתיע, כנראה בשל בעיה בריאותית.

- יש חבר פורום אחד שטוען שרביב חייב לו סכום כסף. רביב מסכים להחזיר 400 ש"ח אך חבר הפורום רוצה 1200 ש"ח.

איך מפה הגעתם להוצאה לפועל, תביעות, נוכלות ושאר ההזיות?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
הנה העובדות כפי שאני מבין אותן:

- הבחור סגר את העסק במפתיע, כנראה בשל בעיה בריאותית.

- יש חבר פורום אחד שטוען שרביב חייב לו סכום כסף. רביב מסכים להחזיר 400 ש"ח אך חבר הפורום רוצה 1200 ש"ח.

איך מפה הגעתם להוצאה לפועל, תביעות, נוכלות ושאר ההזיות?

בכל השרשור יש הלך רוח מעט מוגזם לדעתי, שלא נדבר על ילדותי. יש "הונאות" שפשוט לא שווה להתעסק בהן, בטח ובטח לא ללכת לעורכי דין ובתי משפט, כשברור שהסכום שיצא על כל התהליך יהיה גדול יותר מהסכום שיוחזר למתלונן, אם בכלל יוחזר סכום כל שהוא.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

-רביב ציין פה שנכנסים דרך השער בתיאום טלפוני איתו.

ולמרות זאת החלטת להיכנס מבלי אישור, ועוד אתה מתפלא למה ננעלתה.

- אם רביב נסע מאחורייך ופתאום נעלם, זה אומר שהיה איזו התקלה והוא היה חייב לחתוך.

עדיין מדובר בבן אדם עם משפחה שצריך לדאוג לאלף ואחד דברים.

אז במקום לעצור בצד הכביש, להתקשר ולברר למה הוא לא המשיך לעסק וכי קבעתם עבודה לרכב.

בסדר, סינן\ לא רוצה לענות? אתה עושה פרסה ונוסע הביתה. אבל למרות זאת נשמע מדברייך שהתעצבנת והחלטתה על דעת עצמך להמשיך לנסוע בכול מחיר.

- רביב יצא פה הוגן בזה שהוא מחזיר לך 400 ש"ח.

ההשחרה לא יצא כמו שצריך= החזיר לך את הכסף (הבטיח להחזיר לך את הכסף).

כשאתה נוסע לחנות ממקום מרוחק, אתה צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי שמשהו ישתבש בדרך.

לא מכיר את רביב.

פשוט מסתמך על מה שנכתב פה.

הלוואי שזה יהיה הצרות שלנו ה-400 ש"ח.

קח בקלות ובפרופרציות הנכונות.

פורסם

כן פיש, על מה אתה מתלונן

אז לקחת חצי יום חופש

אז נסעת לא מעט זמן

אז נכנסת למתחם של בעל המקצוע איתו קבעת מראש - אבל עשית זאת על דעת עצמך! מי היה מעלה על דעתו להגיע למקום שנקבע בזמן שנקבע ככה סתם?

אז סיננו אותך בזמן שאתה במקום

והמשיכו לסנן אותך במשך שבוע+ לאחר מכן

יאללה מה קרה?? מה אתה מתבכיין? זה לגיטימי לגמרי שבנאדם ישים עליך פס ולא יסביר את עצמו. הנה עובדה שהוא יצא גב-גבר-גבר והציע לך כסף חזרה על עבודה שהוא מודה שהיא לא מקצועית.

אין ספק שכל אחד כאן בפורום היה חושב שכל ההתנהלות הזו היא לגיטימית, ורק אתה, תאב בצע שכמוך, חושב ששבועיים אחרי בלי שום יצירת קשר מצד בעל העסק, מגיע לך פיצוי על עבודה שאתה צריך לתקן, ועל זמן ומשאבים שבוזבזו לשווא. ב-א-רור.

אין ספק שכל אותם אנשים כאן שחושבים שאתה בכיין, היו בסדר גמור עם להיות בצד שלך: לקחת חצי יום חופש לשרוף זמן ודלק ולקבל סינון אח"כ כאילו היו סטוץ במסיבות וודקה-רדבול האהובות עליהם.

איזה אבסורד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אני הייתי מזמין משטרה!

מחזק את דבריו של עודד - אופק, למה לא התקשרת למשטרה? הבנאדם נעל אותך שם ונעלם!

חבר'ה, את אופק אני מכיר קרוב לעשור - חבר טוב וקרוב. מדובר באדם הגון וישר ללא עוררין - ואני מאמין לו לכל מילה. יודע לפרגן כשצריך (וזה לרב) ומתלונן רק כשיש לכך הצדקה, ויש...

אני לא מבין את כל המתלהמים למיניהם על דרישתו של אופק לקבל את כל ההוצאות הנלוות - מעבר לאלו של העבודה עצמה.

מה בעייתי כאן בדיוק? מה לא ראוי ולא הגיוני כאן? הגיוני לחלוטין שאופק ידרוש את כל ההוצאות הללו, הוא לקח חצי יום חופש על מנת לסדר את הבעיה, משמע "שרף" חצי יום עבודה לחינם + "שרף" דלק יקר לחינם ולבסוף גם נשאר עם הבעיה הקיימת - ונאלץ לטפל בה אצל בעל מקצוע אחר.

מוכן להתערב שאם הייתם במצבו של אופק - כך הייתם פועלים ולא אחרת. אתם כרגע חזקים בלדבר באוויר - היות ואינכם בנעליו.

הייתי אמור להגיע אל רביב לקבלת הצעת מחיר למספר דברים. קרה ונבצר ממני להגיע - ומסתבר שטוב שכך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...