Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה:

התקשרתי לפני כשבועיים בערב וקבעתי עם רביב למחרת ב 12:00

התקשרתי למחרת ב 11:00 ואמרת לו שאני יוצא ויתכן שאקדים ב- 20 דקות

הוא אמר - "אין בעיה תבוא"

יצאתי מהמרכז לגינתון. התקשרתי מליד השער, לא ענה, חיכיתי 20 דקות שיהיה 12:00 והתקשרתי שוב, לא ענה. המשכתי בנסיונות עד 13:00, ולא קבלתי תשובה.

יצא מישהו מהמתחם ונכנסתי בשער. דלת הסדנא היתה נעולה. חיכיתי, המשכתי להתקשר וכלום...

הלכתי לשאול במתחם ליד אם יודעים איפה רביב ולא ידעו. המשכתי להתקשר, וכלום...

בשעה 13:40 אלו מהרהיטים פתחו לי את השער ויצאתי.

סימסתי לרביב ועד היום לא קבלתי תשובה.

אני בטוח שהסיפור של אופק FISH מדוייק.

מבחינתי, ניצלתי. עדיף להפסיד זמן ודלק ולא לקבל עבודה גרועה.

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מצד אחד מבאס אותי ה"לינץ'" הזה על אדם שעל פניו נראה כמו בעל עסק חיובי מאוד.

מצד שני אני לא נאיבי מספיק בשביל להאמין שעדויות של אנשים בלתי תלויים וחסרי אינטרס הן מפוברקות, ומכאן שכנראה לא מדובר בלינץ' אלא בביקורות מוצדקות (גם מאופי התגובה שלו, זה מה שמשתקף).

מבאס לראות, אני קיוויתי שהוא יצליח ויהווה דוגמא לבעלי עסק אחרים לעד כמה חיבור לקהילה עוזר לעסק לפרוח...

חבל.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בקצרה:

יצאתי מהמרכז לגינתון. התקשרתי מליד השער, לא ענה, חיכיתי 20 דקות שיהיה 12:00 והתקשרתי שוב, לא ענה. המשכתי בנסיונות עד 13:00, ולא קבלתי תשובה.

יצא מישהו מהמתחם ונכנסתי בשער. דלת הסדנא היתה נעולה. חיכיתי, המשכתי להתקשר וכלום...

כנ"ל מרגיש שניצלתי ,רק מזל שלי שבאמצע הדרך הבחור לא ענה לי ,ועשיתי אחורה פנה. לא שאני רוצה להגיד מילה רעה על הבחור החביב. אבל ככה לא מתנהגים ,ובכלל מנסיוני מחביבות יתר כדי להתרחק כי זה עלול לעלות ביוקר.
פורסם
בקצרה:

מצטער לשמוע שגם אתה חווית את אותה חוויה, צרת רבים היא ממש לא חצי נחמה...

לזכותו של רביב יש לציין שראיתי עבודות אחרות שלו ויצא מצויין, לא סתם המלצתי עליו.

היה לי ברור שהעבודה על הרכב שלי הינה מעידה חד פעמית באיכות העבודה ולא נעשתה בכוונה תחילה, ומשזאת ובנוסף על בסיס הבטחת רביב לתקן ולקחת אחריות המשכתי להמליץ עליו.

כמו כן תכננתי להביא לו עוד 3 רכבים וכן לעשות שמשה אחורית וחלונות קדמיים ברכב הנוכחי עליו כבר עבד וניסינו לתאם זמנים גם לכך- וזאת על בסיס התיאור למעלה.

פורסם

מצד אחד עושה רושם של בחור נחמד, מצד שני נשמע כמו אחד שלא יודע להתנהל ופשוט מפסיד כסף.

חבל שככה הוא יזכר בפורום.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

באמת חבל עשה רושם של בחור שרצה לתת ולהצליח ולפתח את הנושא בארץ במחירים סבירים אומנם ההתנהגות לא מוצדקת . אבל fish אני לא רואה לנכון שהוא ישלם לך על הזמן שלא הייתה בעבודה אומנם קבעתם והוא הבריז או כל דבר אחר , אבל ככה או ככה לא עבדתה ולכן אני לפחות לא רואה לנכון שהוא ישלם לך על השעות האלה באותה מידה יכולתה לבחור לגשת אליו גם אחרי שעות העבודה. בכל מקרה קחו הכל בפרופורציה הבן אדם סגר את העסק ומאמין שלא קל לו עכשיו אז נסה להתחשב .

ולגבי רביב אם אתה באמת מתכנן לפתוח את העסק בעתיד כדאי לך כן לענות לפאלפונים , חבל שסתם יצא לך שם רע , ובסכה שיחת פאלפון אף אחד לא ירצח אותך מאמין שהוא היה מבין אותך וחבל שהגעתם למצב לזה..... מקווה שתיישרו את היחסים ביניכם בלי יותר מדי סיבוכים.

פורסם (נערך)

אני מכיר אחלה בורר אם תרצו...

סתם ועכשיו ברצינות

מקווה ש-fish יקבל את כספו בחזרה כי נשמע שזה מגיע לו

ומקווה שדברים יבואו על מקומם בשביל כולם ושאף אחד לא ייצא פגוע.

ורביב על כל צרה שלא תהיה מאחל המון בריאות והחלמה מהירה !

עריכה אחרונה על ידי civil_engine
פורסם

מגיע לפיש את כל הכסף שהוא מבקש - אנשים פה שוכחים מה זה אובדן ימי עבודה ודלק.

ובוודאי שמגיעות לו עלויות הפירוק.

בעל העסק נעלם פה לכל העולם ונזכר אחרי שבועיים לטעון טענות מוזרות על בריאות - זה הכי קל והכי שובר את הלב, רק שלי אישית קשה להאמין לזה.

אופק הייתי לוקח את כספי ותובע את השאר בבית משפט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דבר אחד אני יכול לומר בוודאות. אחרי התנהלות מוזרה/מגוחכת/חסרת אמינות של הבחור הנ"ל

כף רגלי לא תדרוך שם גם אם יפתח שוב. תמיד אמרו לי להיזהר מבחורים נחמדים מידי.

פורסם

שרשור הזוי. אין לי היכרות עם רביב.

גם לדעתי כל ההתנהלות וההתנסחויות שלו לא העלו את "המניות" שלו בפורום, להפך.

משפט שעד היום אני זוכר מאבא שלי: שם טוב קשה לבנות, ולהרוס אותו - אפשר בשניות.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
באמת חבל עשה רושם של בחור שרצה לתת ולהצליח ולפתח את הנושא בארץ במחירים סבירים אומנם ההתנהגות לא מוצדקת . אבל fish אני לא רואה לנכון שהוא ישלם לך על הזמן שלא הייתה בעבודה אומנם קבעתם והוא הבריז או כל דבר אחר , אבל ככה או ככה לא עבדתה ולכן אני לפחות לא רואה לנכון שהוא ישלם לך על השעות האלה באותה מידה יכולתה לבחור לגשת אליו גם אחרי שעות העבודה.

הוא לא לא עבד כי התפנן לו בים, אלא כי הוא שרף את זמנו (וזמן עולה כסף) לשווא, ללא כל תמורה. המינימום שהוא צריך לקבל בחזרה זה סכום העבודה הפגומה (400) והסכום שעלה לו להסיר אותה (300) כי מי שביצע את העבודה פשוט נעלם ולא רק שלא תיקן, אלא השאיר את הלקוח עם הפגם (לא יודעת כמה מחברי תת הפורם הספציפי הזה היו מוכנים ליסוע עם בועות בהשחרה במשך מספר חודשים כדי שאולי מישהו יקים את העסק שלו בחזרה ויקח אחריות על הנעשה).

אומנם לא פגשתי את רביב, אך עשה רושם מאוד חיובי בפורום, פשוט חבל שהכל היה צריך להסתיים בשיחות שלא נענו ודלתות סגורות ללא הודעה לאף אחד, כנראה שהשם שלו לא יזכר לטובה בפורום הזה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני כן פגשתי את רביב וגם אם העבודה לא תמיד מושלמת אין מה לעשות. מישהו אמר פעם שמפקד טוב צריך להיות גם מקצועי וגם בר-מזל. לדעתי זה נכון לכל תחום. מכאן ועד להשתלחות של פיש המרחק גדול. לכל אחד יש רגעים קשים, רגעים של חוסר תשומת לב, בלבול ועוד. אני בטוח שכל מה שקרה כאן נופל בתחום הזה בדיוק. צורת הכתיבה שלך, פיש, היא לפחות תוקפנית ולא מעוררת כל רצון ללכת לקראתך. ביליתי עם רביב שני ימי עבודה בהזדמנויות שונות ואת הכמויות של הרצון הטוב שנשפכו שם כלפיי וכלפי אחרים לא ראיתי בכל חמישים ומשהו שנותיי. זה לא משהו שאפשר לזייף.. את המקרה שהעלה מישהו בפורום על השחרת חלונות שרביב קילף לאחר ההתקנה, משום שלא חשב שזה די טוב (בניגוד לדעת בעל הרכב..) ראיתי במו עיניי. גם אם ההתנהלות מולך, פיש, לא הייתה תקינה הדבר לא-יכול לנבוע מרצון לעשות עליך מכה או לנצל אותך. זה לא האיש, זה לא המקרה. אתה ואחרים עושים כאן עוול!

ולרביב - איחולי החלמה מהירה. רק בריאות לך ולמשפחה.

פורסם

אני חושב שאתם קצת מגזימים. אני לא הייתי אפילו מעלה בדעתי לבקש פיצוי בגובה של יותר ממה ששילמתי על העבודה. אז לא יצא טוב, קורה. אם הייתי תובע כל מי שבזבזתי עליו זמן על דברים שלא יצא לי מהם כלום אחר כך לא הייתי יוצא מבית המשפט.

פיש, הציעו לך החזר מלא על העבודה. קח אותו ותמשיך בחיים. העצבים שלך עולים יותר.

*כל זה אפילו לא מתייחס לעובדה שאתה עף על בנאדם שסגר עסק, מצב ביש בפני עצמו ותהא הסיבה אשר תהא, כאילו הוא מינימום אנס ורצח את כל בני המשפחה שלך. הוא לא ברח עם הכסף, לא גנב לך דברים מהאוטו, סך הכל העבודה לא יצאה טובה. קורה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

לא יודע כמה הם מגזימים, אנשים קובעים דברים, מתכננים את עצמם. אתה חולה? בסדר גמור, יותר ממקובל. תודיע ללקוח, המינימום שבמינימום.

אני דיי בטוח שאם היית נוסע שעה וחצי מגיע למקום נעול, ננעל שעתיים בחצר סגורה בלי יכולת לצאת (אם ראית את המקום אז אתה מבין), מקבל התעלמות מוחלטת מהודעות שיחות וכדומה. אני דיי בטוח שהיית מגיב שונה.

אבא שלי עצמאי כבר כ30 שנה, מעולם לא ראיתי התנהגות כזאת מצידו.

לפני כשנתיים התקלקל הרכב במפתיע בזמן נסיעה חזרה מדרום הארץ, למחרת לאבא שלי הייתה קבועה עבודה, מהרגע שהתברר לאבא שלי שמפה הרכב ממשיך על גרר בלבד, ועד לרגע שהוא התקשר לבטל את העבודה לא עברו יותר מ3 דקות, במקום להתקשר לגרר הוא התקשר לבטל והתנצל. דברים קורים, אבל יש דרך התנהגות.

הכרתי את רביב והוא היה מאוד נחמד מאוד אדיב ונראה כאיש טוב מאוד.

אך מדברים שעולים בשרשור הזה, ועוד דברים שעולים בשיחות פרטיות עם אנשים, מתבררת תמונה מאוד לא יפה.

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

אין ספק. הייתי מתעצבן רצח. אבל משם ועד ללדרוש כסף על דלק (לפי 98 לא פחות ולא יותר... טוב שגם לא הכניס לחישוב את הסטייק אנטריקוט שאכל לצהריים כי היה רעב) וחצי יום חופש? ועוד אחרי שהבנאדם בא ואומר שסגר את העסק בגלל סיבה בריאותית (אין לי סיבה לפקפק בזה) ומוכן להחזיר את *כל* הכסף ל*כל* מי שחושב שקיבל עבודה פחות ממספקת? משהו אומר לי שהוא צריך את הכסף הזה יותר ממישהו שעושה 16 אלף שקל בחודש...

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...