Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמע, אם הוא חולה, אז רק בריאות.

אבל גם בתור אדם חולה, אתה יכול לענות לפחות לsms, לא להתעלם.

גם אני ניסיתי להשיג אותו בכל מיני דרכים וזכיתי להתעלמות מוחלטת.

מריח מסריח, נראה מסריח. אותי לימדו שאם משהו מריח רע ונראה רע אז זה רע.

כמו כן מהכתוב פה עולה שיש סיבה אמיתית אחרת ולא ה"מחלה".

באמת מאחל לך שלא תהיה מאושפז\ תאובחן עם משהו חמור אף פעם כדי לגלות כמה זה פתאום לא מעניין לענות לסמסים

נראה לי שהשרשור הזה התדרדר לסתם השתלחות באדם שקרה לו משהו שאנחנו לא מכירים ומצפים ממנו שיתנהג למופת (כמו שהוא עשה לפני אותו שבוע)

והוא סגר את העסק, ה400\1000\ 5000 ש"ח שהוא "חייב" למישהו זה לא מה שגרם לו לברוח לחוף בדרום אמריקה ו"לשכוח" מהלקוחות.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
באמת מאחל לך שלא תהיה מאושפז\ תאובחן עם משהו חמור אף פעם כדי לגלות כמה זה פתאום לא מעניין לענות לסמסים

נראה לי שהשרשור הזה התדרדר לסתם השתלחות באדם שקרה לו משהו שאנחנו לא מכירים ומצפים ממנו שיתנהג למופת (כמו שהוא עשה לפני אותו שבוע)

והוא סגר את העסק, ה400\1000\ 5000 ש"ח שהוא "חייב" למישהו זה לא מה שגרם לו לברוח לחוף בדרום אמריקה ו"לשכוח" מהלקוחות.

תודה על האיחולים חבר. יש פה כל כך הרבה דברים שאתם פשוט מתעלמים מהם.

הוא נסע אחרי בנאדם עד כמעט לבית העסק, ופתאום החליט לפרסס כי הוא חולה מידיי? נשמע לא סביר או הגיוני בעליל.

בכל מקרה, כל אחד יאמין למה שהוא רוצה, תעשו קצת גוגל על הבנאדם, תגלו כמה דברים "מפתיעים".

תודה על איחולי הבריאות, שבת שלום.

פורסם

אני התכוונתי לזה שאני לא מאחל לך.

מנסיון, להתאשפז באמצע החיים זה חרא.

אני לא יודע מי נסע אחרי מי ולמה, כל עוד אין הסבר (שלא חייב להנתן) מהצד השני אין סיבה ל9 עמודים של השמצה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

*מנהלים יקרים בבקשה לנעול* הנושא טחון לחלוטין. יש כאן התלהמות והשתלחות לשמם וכל הנסיונות להקטנת הלהבות ודברי הגיון לא מועילים. *מנהלים יקרים בבקשה לנעול*

פורסם
-רביב ציין פה שנכנסים דרך השער בתיאום טלפוני איתו.

ולמרות זאת החלטת להיכנס מבלי אישור, ועוד אתה מתפלא למה ננעלתה.

- אם רביב נסע מאחורייך ופתאום נעלם, זה אומר שהיה איזו התקלה והוא היה חייב לחתוך.

עדיין מדובר בבן אדם עם משפחה שצריך לדאוג לאלף ואחד דברים.

אז במקום לעצור בצד הכביש, להתקשר ולברר למה הוא לא המשיך לעסק וכי קבעתם עבודה לרכב.

בסדר, סינן\ לא רוצה לענות? אתה עושה פרסה ונוסע הביתה. אבל למרות זאת נשמע מדברייך שהתעצבנת והחלטתה על דעת עצמך להמשיך לנסוע בכול מחיר.

- רביב יצא פה הוגן בזה שהוא מחזיר לך 400 ש"ח.

ההשחרה לא יצא כמו שצריך= החזיר לך את הכסף (הבטיח להחזיר לך את הכסף).

כשאתה נוסע לחנות ממקום מרוחק, אתה צריך לקחת בחשבון שיש סיכוי שמשהו ישתבש בדרך.

לא מכיר את רביב.

פשוט מסתמך על מה שנכתב פה.

הלוואי שזה יהיה הצרות שלנו ה-400 ש"ח.

קח בקלות ובפרופרציות הנכונות.

הגעתי והשער היה פתוח, חשבתי שהוא פתח (השער ננפתח עם שיחת טלפון ממספר מוגדר מראש) והוא כמה דקות מאחורי.

הנסיעה מרגע הפרסה חזרה למושב ועד הגעה ליעד, פחות משלוש דקות.

חשבתי שהוא פשוט נוסע מדרך אחרת שאני לא מכיר, לא האמנתי שהוא לא יגיע.

התעצבנתי והחלטתי להמשיך לנסוע? תגיד, הכל בסדר איתך?

יש לך השערה יותר מטומטמת לצורך ניסיון לסילוף המקרה?

למה שאני יבין שהבחור החליט להתאדות מול העיניים (במקום לדוגמא להגיד לי ברמזור "מבוטל אני חייב לזוז) ואני בכח ימשיך לסדנא, ייכנס וימעל את עצמי בפנים וייתחנן שיפתח לי???

זה לא ה400, וגם לא ה1192 ש"ח, תודה לאל שאלו לא הסכומים שיעזרו לי לגמור את החודש...

זו שאלה של עיקרון- אני את הכסף שלי רוצה בחזרה.

"כשאתה נוסע למקום מרוחק אתה צריך לקחת בחשבון שמשהו ישתבש בדרך"

צודק, ואני מתכונן לכך.

יש לי צמיגי ראן פלאט, בקבוק מים מינרלים, לדרמן,מצית,סוללת גיבוי ועוד כמה שטויות קבוע ברכב שאני מקווה שלא אצטרך להשתמש בהם.

אבל מפה ועד לנסות להקטין התנהגות בזוייה וזילזול של בעל עסק ברמה הנמוכה ביותר, זה כבר נאיביות.

וכן, זה שהוא רשם על גבי הפורום שהוא יחזיר אותם, בפועל עדיין לא קרה.

מקווה לטובת כל הצדדים שהכסף יתקבל בחזרה.

פורסם
לי נראה שבמקרה הזה הגבול בין בעל עסק לבין חבר היטשטש קצת.

תתייחסו לזה כמו לכל חנות שנסגרה זה הכל, ותמשיכו הלאה.

מה זה משנה "הדרך" כן ענה ל SMS או לא, סגר אותו במתחם וכו.

זה בדיוק מה שזה משנה, לחלופין אשמח שתעשה סלפי ותעלה לפה אחרי שנהגת שעה וחצי בפקקים לפגוש מישהו שקבעת איתו שבוע מראש, פגשת אותו בדרך למקום המפגש ואז נעל אותך שעתיים בתוך המתחם ב35 מעלות חום- שרק הוא יכול לפתוח בעזרת שיחת טלפון מרחוק.

לקינוח דמיין שאתה מנסה להתקשר אליו והוא לא עונה, ואז בממתינה ומייד לאחר מכן לא עונה, וגם מתעלם מהודעות למרות שהוא מחובר לאפליקציה ושם עליך ז***ן

איזה חבר? לא ידעתי אפילו את שם המשפחה שלו עד שהתחלתי לחפש בגוגל פרטי קשר כדי להשיג אותו.

ולכל המלעיזים, ברור שזה לא ניסיון עוקץ קלאסי, הרי מדובר פה ב400 שקל של לקיחת אחריות ותו לא, אבל אלו 400 ש"ח שהוא יצטרך לקחת עליהם אחריות אם יירצה ואם לא.

פורסם

אני הייתי מבין לאחר סמס אחד שלא בז!@# שלו לענות לי.

ואז הייתי מוצא נותן שרות שכן מכבד אותי ואת הכסף שלי וממשיך הלאה בחיי.

לא הייתי מפציץ אותו בסמסים ווטסאפים היי אפילו לאישתו הגעת.

איך אומרים החבר'ה "למה מי הוא בכלל" שאני ארדוף אחרי נותן שרות?

לתפיסתי מאבקים על העקרונות לא מנהלים על מאות שקלים.

פורסם

קראתי את כל השרשור, אני אתן זוית מעט שונה לאירועים הפתאומיים שנופלים עלינו. הכל אמיתי. כל המעורבים חברים שלי.

לצד א' יש מוסך.

לצד ב' יש רכב שהוא מעוניין למכור.

צד א' מציע לצד ב' לקנות את הרכב שלו, וחלק מהתשלום זה סט שיפורים מקיף ומוגדר לאוטו הבא שצד ב' יקנה. המכירה סוכמה ויצאה לפועל.

צד ב' קנה רכב חדש, צד א' הזמין את כל התוספות אבל מספר ימים לאחר מכן אושפז לשנה (!!!), והציוד לא הותקן.

לפני כמה חודשים שוחחתי עם צד ב' על הנושא ושאלתי אותו אם הוא באמת חושב שכשצד א' יצא מהאישפוז הקשה שהוא עובר יהיה לו בכלל ראש להתעסק עם מה שהיה קודם?

היום ביקרתי את צד א' שמתחיל להתאושש, (עוד לא שוחרר מאישפוז) , והמילה השלישית שהוא אמר לי היא שהוא זוכר את כל ההתחייבויות שלו לפני האירוע, והוא זוכר את צד ב' והוא יודע בדיוק איפה נמצא הציוד שלו, והוא מתכוון לעמוד בכל ההתחייבויות שלקח טרם האישפוז, כי אין לו שום דבר בעולם חוץ מהשם שלו.

ולא מדובר ב 400 שקלים ולא 1200 מדובר בלהערכתי מעל 25.0 אלף שקל.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בכל מקרה, כל אחד יאמין למה שהוא רוצה, תעשו קצת גוגל על הבנאדם, תגלו כמה דברים "מפתיעים".

אכן אם באמת מדובר באותו רביב, (ונראה שכן כי יש דפוסי פעולה זהים) אכן הבן אדם יודע איך להסתבך....

פורסם
קראתי את כל השרשור, אני אתן זוית מעט שונה לאירועים הפתאומיים שנופלים עלינו. הכל אמיתי. כל המעורבים חברים שלי.

לצד א' יש מוסך.

לצד ב' יש רכב שהוא מעוניין למכור.

צד א' מציע לצד ב' לקנות את הרכב שלו, וחלק מהתשלום זה סט שיפורים מקיף ומוגדר לאוטו הבא שצד ב' יקנה. המכירה סוכמה ויצאה לפועל.

צד ב' קנה רכב חדש, צד א' הזמין את כל התוספות אבל מספר ימים לאחר מכן אושפז לשנה (!!!), והציוד לא הותקן.

לפני כמה חודשים שוחחתי עם צד ב' על הנושא ושאלתי אותו אם הוא באמת חושב שכשצד א' יצא מהאישפוז הקשה שהוא עובר יהיה לו בכלל ראש להתעסק עם מה שהיה קודם?

היום ביקרתי את צד א' שמתחיל להתאושש, (עוד לא שוחרר מאישפוז) , והמילה השלישית שהוא אמר לי היא שהוא זוכר את כל ההתחייבויות שלו לפני האירוע, והוא זוכר את צד ב' והוא יודע בדיוק איפה נמצא הציוד שלו, והוא מתכוון לעמוד בכל ההתחייבויות שלקח טרם האישפוז, כי אין לו שום דבר בעולם חוץ מהשם שלו.

ולא מדובר ב 400 שקלים ולא 1200 מדובר בלהערכתי מעל 25.0 אלף שקל.

קרו לי לא מעט מקרים של דחייה\כח עליון\קרייסס עם נותני שירות, לא ראית אותי מפרסם פה על כאלו נכון?

זה לא המקרה המדובר, אתה מתעלם מכך שהבחור נסע איתי עד 5 דקות מרחק מהסדנא ופתאום החליט להתחפף.

הבחור תירץ שיש לו בעיה בריאותית, אשרי המאמין.

הבחור לא התכוון לקחת אחריות ורק בגלל עיקרון לא עזבתי את הנושא.

הרי ברור לכולם שאם היה מבקש לדחות או אפילו לבטל שום דבר לא היה קורה.

הרי ברור שאם היה פותח את החלון ברמזור ואומר לי "שמע אני חייב לזוז" הייתי מחייך וחוזר פעם אחרת.

הרי ברור שאם רק היה עונה, אפילו לא עונה- אלא עושה מאמץ ולוחץ SEND בפלאפון שלו כדי שאוכל לצאת מהמתחם לא הייתי מתרגש או מתעצבן.

אגב, עדכון חשוב- בשעה טובה קיבלתי את הכסף בחזרה!

ומי שמעוניין להמשיך לחשוב שהייתי רואה שקל החזר או אפילו מענה כל שהוא בלי להשיג את אשתו או לפרסם את זה בפורום- במילים עדינת, תמים.

אם רביב באמת חולה (ותרשו לי להביע ספק בנושא)- מאחל לו החלמה מהירה.

אם הוא לא חולה, אני אתן לכל המלעיזים להמשיך ולהאמין במה שנוח להם ומאחל להם לא להיקלע לאותו מצב שרביב הכניס אותי.

פורסם (נערך)

הפסד עלות דלק משוערת לפי רמת גן-גינתון (31 ק"מ)

גינתון-ראשהעין (28ק"מ) לפי דלק 98 (8.52 לליטר)

וצריכת דלק 1-5בפקקי אחרי הצהריים של יום ראשון 100.₪

עלות פירוק המדבקות שנעשו על ידך 300₪

צריכה ממוצעת של ליטר דלק בכל חמישה קילומטרים ועוד בכביש פקוק?

זו באמת הצריכה של הרכב שלך?

עלות פירוק מדבקות 300 ש"ח?

עלות הדבקה (הכוללת פירוק של החומר הישן) לא רחוקה מכך.

יכול להיות שאתה צודק בתיאור המקרים,

אבל הדרישות הכספיות שלך גורמות להרגשה מאוד לא נוחה.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

פורסם

שוב, לא נוח למי שבוחר להתעלם מהעובדות.

הרכב בפקקים צורך 1-5 זה המצב וזו עובדה, בדיוק כמו שמישהו טען שהחלטתי לעשות קופה אז תידלקתי 100 שקל 98 :)

עלות הפירוק הייתה 300 ש"ח.

אם הייתי רוצה לנפח את הסכום הייתי מוסיף את המינימום שזה דרישה לעגמת נפש, לא ראית ולא היה סעיף כזה נכון?

פורסם (נערך)

אם הייתי רוצה לנפח את הסכום הייתי מוסיף את המינימום שזה דרישה לעגמת נפש, לא ראית ולא היה סעיף כזה נכון?

לא ביקשת פיצוי על עגמת נפש.

דרשת סכום של 1192 ש"ח.

100 ש"ח על הוצאות דלק, ועוד 300 ש"ח על קילוף מדבקה.

בהחלט נשמע הוגן.

עריכה אחרונה על ידי BEEKER
Karma is a bitch

-

• תוכן חדש...