Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה יש לי הרגשה שאם fish היה מקבל הודעה בוואטסאפ יום קודם/באותו הבוקר שיש בעיה כזאת או אחרת והוא נאלץ לבטל ויטפל בנושא, השרשור הזה לא היה מגיע ל75 תגובות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין ספק. הייתי מתעצבן רצח. אבל משם ועד ללדרוש כסף על דלק (לפי 98 לא פחות ולא יותר... טוב שגם לא הכניס לחישוב את הסטייק אנטריקוט שאכל לצהריים כי היה רעב) וחצי יום חופש? ועוד אחרי שהבנאדם בא ואומר שסגר את העסק בגלל סיבה בריאותית (אין לי סיבה לפקפק בזה) ומוכן להחזיר את *כל* הכסף ל*כל* מי שחושב שקיבל עבודה פחות ממספקת? משהו אומר לי שהוא צריך את הכסף הזה יותר ממישהו שעושה 16 אלף שקל בחודש...

אם הבנאדם מתדלק 98 קבוע מגיע לו לקבל החזר עבור 98. מה הלאה? יבוא מישהו עם 95 ותגיד שצריך להחזיר לו לפי המחיר בנמל?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לא יודע איך לקרוא לחלק מהתגובות כאן. מתחסדות? נאיביות? טיפשיות?

הבנאדם פשוט עשה צחוק מהלקוח שלו ולא ענה בנייד שבועיים!!!

הפקיר אותו בשטח הסדנה אחרי שביצע פניית פרסה מול הפנים של הלקוח ועוד הוא בצד הנפגע...

קל מאוד ללכת לצד הבריאותי ולשחק על הרגש של אנשים כאן, אבל מדובר בהתנהגות של אחרון הנוכלים. אותי הוא ממש לא שיכנע ושיגיד תודה שהמקרה קרה עם fish, כי אני בטוח שיש אנשים שהיו מגיבים אחרת לחלוטין ובצורה מאוד לא נעימה.

פורסם

למה נוכל? מישהו שילם על סחורה או שירות שלא קיבל? רביב ברח למישהו עם הכסף? הוא אפילו רוצה להחזיר כסף על עבודות שכן ביצע.

נכון, לא לענות לטלפון ולהודעות זה לא לעניין ולתבוע מישהו שעתיים זה לא תקין בעליל, אבל דחילאק, קצת פרופורציות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בתור צופה מהצד, שלא מכיר אף אחד מהצדדים, ההתנהלות של רביב מוזרה ולא אמינה. הסגירה/סיבה בכלל לא מעניינת. קבע עם אנשים ופשוט נעלם בלי לענות לשום אמצעי תקשורת. תורידו רגע את המשקפיים הוורודות ותבינו שככה לא מתנהג בעל עסק/מקצוע רציני ואמין. ככה מתנהג חאפר מארץ הקומבינה.

ספייר - דיבורים לחוד ומעשים לחוד. נמדדים במעשים לא בדיבורים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אם היית סגור במתחם במשך שעתיים היית מזמר מזמור אחר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
למה נוכל? מישהו שילם על סחורה או שירות שלא קיבל? רביב ברח למישהו עם הכסף? הוא אפילו רוצה להחזיר כסף על עבודות שכן ביצע.

נכון, לא לענות לטלפון ולהודעות זה לא לעניין ולתבוע מישהו שעתיים זה לא תקין בעליל, אבל דחילאק, קצת פרופורציות.

אתה שואל ברצינות? איזה פרט בסיפור של fish לא מריח ככה? נוכל זו מילה עדינה.

תזכור שהדבר הכי חשוב בהתנהגות של נוכל היא ״לקנות״ את הקורבנות ואת זה הוא עשה יפה מאוד.

ד״א, גם התגובה שלו היום היא קלאסית לאדם כזה- מגיב וכשמקבל ריקושטים פשוט נעלם.

פורסם
אתה שואל ברצינות? איזה פרט בסיפור של fish לא מריח ככה? נוכל זו מילה עדינה.

תזכור שהדבר הכי חשוב בהתנהגות של נוכל היא ״לקנות״ את הקורבנות ואת זה הוא עשה יפה מאוד.

ד״א, גם התגובה שלו היום היא קלאסית לאדם כזה- מגיב וכשמקבל ריקושטים פשוט נעלם. כל מילה סלע!!

פורסם

בדרך כלל ה"קטע" של נוכלים זה לקחת לך את הכסף ולהיעלם בלי לספק שום דבר בתמורה (מוצר/שירות/וואטאבר) אבל נו שויין, כנראה אני לא מבין שום דבר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא חושב שרביב צודק ולא חושב שהוא התנהג בסדר, אבל זה מוגזם לגמרי לדרוש סכום כזה ומה אם הוא היה מקבל אותך בזרועות פתוחות עם המון אהבה מתקן לך את החלונות , מפנק אותך בשטיפה או לא משנה מה כפיצוי ובסופו של דבר שבוע אחרי זה שוב הכל היה נהרס , הייתה בא בטענות של אני בא שוב תתקן את זה ותפצה אותי על דלק ? הייתה מגיע שוב פעם והוא שהוא היה מחזיר לך את הכסף או שהוא היה מתקן לך שוב פעם את ההשחרה אז קחו הכל בפרופוריצה דלק מוצדק , תיקון של הטעות מוצדק , החזר על העבודה מוצדק , אבל למה הוא צריל לשלם לך על שעות העבודה לדעתי זה מוגזם ולא חושב שזאת הדרך להתנהל , הוא לא סגר כדי לעשות לך דווקא ותנסה לחשוב קצת אם הייתה במקומו לא שאני מצדיק שום דבר בהתנהגות שלו אבל לא צריך להגזים.

פורסם

עצוב מה שקרה כאן באמת שעצוב.

בזבוז יום עבודה, דלק, ונסיעה של שעה וחצי (שזו טעות משל עצמה - נסיעה של שעה וחצי בשביל השחרה של 300 ₪?)

בריאות והצלחה לבעל העסק - הפסיד המון.

פורסם (נערך)
אין ספק. הייתי מתעצבן רצח. אבל משם ועד ללדרוש כסף על דלק (לפי 98 לא פחות ולא יותר... טוב שגם לא הכניס לחישוב את הסטייק אנטריקוט שאכל לצהריים כי היה רעב) וחצי יום חופש? ועוד אחרי שהבנאדם בא ואומר שסגר את העסק בגלל סיבה בריאותית (אין לי סיבה לפקפק בזה) ומוכן להחזיר את *כל* הכסף ל*כל* מי שחושב שקיבל עבודה פחות ממספקת? משהו אומר לי שהוא צריך את הכסף הזה יותר ממישהו שעושה 16 אלף שקל בחודש...

הרכב המדובר מתודלק קבוע 98- זה המצב וזה לא שהחלטתי "לפנק" את הרכב ב100 שקל 98 דלק על חשבון רביב.

שים לב שלא דרשתי פיצוי בגין עגמת נפש, הוצאות נלוות ואבדן נוסף של ימי עבודה- שלושת העלויות שנדרשו הינן עלויות ישירות שעלו לי בעכבות ההתנהלות של אדון רביב.

אז על סמך מה אתה רושם "טוב שלא הכניס גם סטייק לארוחת צהריים"?

ולמה לעוות את המציאות? מי בכלל ידע שהוא סגר את העסק? הבחור קבע איתי, נסע מאחורי לכיוון הסדנא ומאז נעלם ולא ענה.

רק אתמול, לאחר שדיברתי עם אשתו טלפונית, פתאום הוא נזכר להגיב פה בפורום.

וכמובן שלא חזר אלי או אפילו ענה גם כאשר אני מתקשר אליו בזמן שהוא רושם פה בפורום כדי לסגור את הדברים.

איפה אתה רואה שהוא מוכן להחזיר כסף? כי הוא רשם? איפה הבחור היה כמעט שבועיים? 10 ימים שאני מנסה להשיג אותו והוא מתעלם- פתאום הוא צץ אחרי שהבין שהצלחתי לדבר עם אשתו בטלפון ואין לו דרך להתחמק.

"משהו אומר לי שהוא צריך את הכסף יותר..." על סמך מה אתה מחליט מי צריך יותר כסף ממי? ועוד החלטה על חשבון הכיס שלי? אני חייב לוותר על הפסדים ישירים שנגרמו לי רק בגללו?

אנא שים לב, הבחור נסע מאחורי לבית העסק, כשהגענו ליער בן שמן לפרסס ברמזור הוא נתן לי לפרסס והחליט שהוא לא מגיע ומאותו רגע סינן אותי.

מאותו רגע הוא נעלם ורק עכשיו פתאום צץ והציע להחזיר את עלות העבודה, אגב, זה עדיין לא קרה כמובן ולא ראיתי שום החזר.

מקווה שכן אקבל.

החליט באותו רגע בדיוק לסגור? סמס לי\תענה להודעות\טלפונים, אפילו פתח חלון ברמזור ותגיד לי "לא מתאים".

את כל אלו הוא בחר שלא לעשות.

באמת חבל עשה רושם של בחור שרצה לתת ולהצליח ולפתח את הנושא בארץ במחירים סבירים אומנם ההתנהגות לא מוצדקת . אבל fish אני לא רואה לנכון שהוא ישלם לך על הזמן שלא הייתה בעבודה אומנם קבעתם והוא הבריז או כל דבר אחר , אבל ככה או ככה לא עבדתה ולכן אני לפחות לא רואה לנכון שהוא ישלם לך על השעות האלה באותה מידה יכולתה לבחור לגשת אליו גם אחרי שעות העבודה. בכל מקרה קחו הכל בפרופורציה הבן אדם סגר את העסק ומאמין שלא קל לו עכשיו אז נסה להתחשב .

ולגבי רביב אם אתה באמת מתכנן לפתוח את העסק בעתיד כדאי לך כן לענות לפאלפונים , חבל שסתם יצא לך שם רע , ובסכה שיחת פאלפון אף אחד לא ירצח אותך מאמין שהוא היה מבין אותך וחבל שהגעתם למצב לזה..... מקווה שתיישרו את היחסים ביניכם בלי יותר מדי סיבוכים.

אתה רציני? הפסדתי חצי יום עבודה ויצאתי מוקדם מהמשרד+לא קבעתי פגישות לאותו יום במיוחד בשביל זה אחרי שקבענו שבוע מראש- מה זאת אומרת ככה או ככה לא עבדתה?

ישבתי בים עם כוס בירה ובחורה מכל צד ופתאום החלטתי שבא לי לנסוע עד רביב שעה וחצי בפקקים ללא שקבענו מראש???

אגב, לך עמוד אחד אחורה, יש חבר פורום שבחיים לא פגשתי אך היה מעורב עם רביב שרשם במפורש שנכון ליום לפני בערב, הוא דיבר עם רביב והפגישה הייתה בתוקף.

אני לא חושב שרביב צודק ולא חושב שהוא התנהג בסדר, אבל זה מוגזם לגמרי לדרוש סכום כזה ומה אם הוא היה מקבל אותך בזרועות פתוחות עם המון אהבה מתקן לך את החלונות , מפנק אותך בשטיפה או לא משנה מה כפיצוי ובסופו של דבר שבוע אחרי זה שוב הכל היה נהרס , הייתה בא בטענות של אני בא שוב תתקן את זה ותפצה אותי על דלק ? הייתה מגיע שוב פעם והוא שהוא היה מחזיר לך את הכסף או שהוא היה מתקן לך שוב פעם את ההשחרה אז קחו הכל בפרופוריצה דלק מוצדק , תיקון של הטעות מוצדק , החזר על העבודה מוצדק , אבל למה הוא צריל לשלם לך על שעות העבודה לדעתי זה מוגזם ולא חושב שזאת הדרך להתנהל , הוא לא סגר כדי לעשות לך דווקא ותנסה לחשוב קצת אם הייתה במקומו לא שאני מצדיק שום דבר בהתנהגות שלו אבל לא צריך להגזים.

איזה נקודה יפה העלת פה...

אם היית קורא את ההודעות הקודמות היית רואה שזה כבר פעם שלישית שאני אצלו על אותו רכב.

פעם ראשונה, הגעתי לתיקון פגוש וחלונות, לרביב התברר שהחומר לעבודה דפוק וכל הגליל שבור ושרוט ולכן לא ביצע את ההשחרה- כמו שרשמתי מקודם הוא סידר לי משהו בפגוש ולמרות שהתחננתי (והיו 3 חברי פורום שראו זאת) הוא לא הסכים לקחת כסף, ופרסמתי זאת גם בפורום בתור המלצה.

כמו כן, עלות העבודה המקורית הינה 300 ש"ח, לאחר שביצא את העבודה התעקשתי לשלם 400 ביוזמה שלי!

פעם שניה, הגעתי שוב לצורך העבודה ואכן ביצע אותה- הרכב יצא עם בועות ושריטות בכל החלונות ורביב ביקש להעמיד את הרכב בשמש ליום לפחות ושזה יסתדר, לאחר יומיים בשמש זה לא הסתדר ולכן קבענו שוב לתיקון+המשך עבודה על שמשות שעדיין לא בוצעו.

ראית אותי מבקש החזר על הפעמיים הראשונות שבאתי אליו? ממש לא, ולא רק שלא- אלא אפילו המלצתי עליו בפורום כבחור שמכבד את העבודה שלו ולוקח אחריות.

אגב, 31 שנה שאני קיים, עדיין לא תבעתי אף אחד עד היום.

זה לא שאני תובע סדרתי או לפחות בעל ניסיון בתביעת אנשים, ההיפך מכך.

גם ברור שאם היה לפחות עונה לי לאחת מההודעות שקיבל, או לאחת מעשרות שיחות הטלפון, או אפילו חוזר אלי לאחר שהיה בממתינה לא פעם ולא פעמיים בזמן שהוא יודע שאני תקוע אצלו במתחם, או לפחות לאחר שכבר הצלחתי לצאת וניסיתי להשיג אותו במשך 10 ימים (וכן, הוא היה בווטצאפ וגם מס' פעמים בממתינה)

ועכשיו בואו וניהיה ריאלים, הרי ברור שגם אחרי כל זה ובמשך 10 ימים אם אדון רביב היה עונה בהודעות\וואצאפ\טלפונים\פייסבוק שניסיתי להשיג אותו והיה מחזיר את עלות העבודה, הרי לא היינו מגיעים למצב הזה.

יותר מזה, אם היה מחזיר את עלות העבודה גם בלי לענות לי, ופתאום הייתי רואה זיכוי באשראי, גם אז לא היינו מגיעים למצב הזה.

יותר מזה, אם הוא היה מואיל בטובו לענות ולהגיד "שומע אחי, אני סוגר את העסק עכב בעיה בריאותית, חכה עם זה כמה חודשים" גם את זה הייתי מקבל באהבה ואף אחד לא היה שומע ציוץ ממני, אין לקוח יותר נוח ממני ואני גם לא שיא הפדנטיות- העבודה כל כך גרועה שזה פשוט בושה וחרפה.

וכמו שרשמתי בעמוד הקודם אני רושם שוב- ראיתי עבודות שלו על רכבים אחרים ויצא מצויין.

עריכה אחרונה על ידי fish

פורסם

לא מכיר את רביב אבל לרשום סיבה בריאותית זה נשמע כמו שקר והתחמקות ממשהו אחר.

במקרה בריאותי, לרביב לא הייתה שום סיבה לסנן לקוחות, להפסיק לענות לטלפונים ולסגור הכל בלילה אחד ,הוא היה יכול להודיע ללקוחות שהוא סוגר, כמו גם ל FISH מסיבה בריאותית ואני בטוח שכולם היו מבינים.

במקום זה הוא החליט להעלם ורק שהתחילו לחפש אותו ולהגיע עד לאשתו החליט לענות ולתת תירוץ שהכי קל לתת (שהעלו אותו גם כהשערה קודם לכן)

FISH- למרות כל העוגמת נפש, כשאתה הולך לבית עסק, מקבל מוצר פגום, מבקש להחזיר ולקבל את הכסף, אתה לא מבקש החזר גם על הדלק שעלה לך לנסוע פעמיים לבית העסק, זה נכון לכל מקום שתלך אליו, אני חושב שאם רביב אכן לא יתחמק וישלם לך את כל עלות ההשחרה וגם יוריד אותה או ישלם על הורדתה זה מספיק.

רביב חייב ללמוד איך להתנהל, אני מאחל לבחור רק בריאות כמובן אבל זה נראה כמו שקר, אם זה לא אז אני חוזר בי כמובן.

Miata ND2

• תוכן חדש...