Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שלא הספקתי להכיר אותו במיוחד שזה נמצא 8 דקות מהבית שלי. (תכננתי לעשות אצלו טיפולי דיטיילינג לבד במקום סגור מאשר בשטח פתוח )

האמת עשה רושם חיובי. מקווה שיתאושש ואולי יפתיע.

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצבכם טוב,

לי הוא עשה השחרת חלונות שלא יצאה טוב,

קבענו תיקון+השלמה לשמשה האחורית בשעה מסויימת.

הבחור נסע מאחורי לבית העסק, פתאום התחרט ופירסס- נעלם מהמראה.

נתן לי להתייבש שעתיים בלי יכולת לצאת מהמתחם שלו (כשנכנסתי השער היה פתוח)

סינן עשרות שיחות והודעות תוך כדי (בוודאות סינן, היה בווטצאפ וגם חלק מהזמן בממתינה)

הלכו לפח עלות עבודה+דלק+חצי יום עסקים.

חאפר ממדרגה ראשונה, וזה עוד אחרי שפירגנתי לו בטירוף, איזה בושה...

פורסם
מצבכם טוב,

סינן עשרות שיחות והודעות תוך כדי (בוודאות סינן, היה בווטצאפ וגם חלק מהזמן בממתינה)

וואוו, שמע אני בהלם ממה שרשמת פה, זו חאפריות חוצפה ובזיון בצורה חסרת תקדים.

לפרסס לך מול העיניים, ועוד להשאיר אותך סגור במתחם הזה שם, זה לא לעניין בכלל.

מעניין אותי מה הייתה התגובה שלו על זה, אם הגיב בכלל.

פורסם (נערך)
וואוו, שמע אני בהלם ממה שרשמת פה, זו חאפריות חוצפה ובזיון בצורה חסרת תקדים.

לפרסס לך מול העיניים, ועוד להשאיר אותך סגור במתחם הזה שם, זה לא לעניין בכלל.

מעניין אותי מה הייתה התגובה שלו על זה, אם הגיב בכלל.

התעלם מעשרות שיחות, ואז סינן למרות שהיה בממתינה.

לאחר מכן כיבה את הטלפון לשעתיים.

ואז שוב התעלם למרות שהיה בממתינה.

קיבל ממני SMS+וואטצאפ+הודעה בפייסבוק שיחזור אלי כדי לסגור את הנושא- מכולם התעלם.

והאבסורד, שהמחיר שהוא דרש היה 300, ואני התעקשתי לשלם 400 כדי לפרגן ולהכיר תודה על העבודה הקשה.

ועוד יותר אבסורד, זה שהוא ידע שבדרך אליו עוד 2 רכבים שלי לחלונות שחורים שגם עליהם אני משלם 25% יותר מהמחיר שהוא מבקש במקור רק כדי לפרגן לו...

עריכה אחרונה על ידי fish

פורסם (נערך)

פייי שמעו זה הזוי ברמת הזוי ביותר. בן אדם לא נעלם ככה סתם. יש שם משהו פישי ביותר.

הבן אדם השקיע בפתיחת מקום , חומרים , מכונות , אתר אינטרנט , פירסום בקארספורום וסגר אחרי חודש חודשיים. לא נראה לי שהוא סגר מרצונו

זה מתאים לסיפורים כמו עבודה בלי רישיון עסק \ פרוטקשין או שהוא עשה פאדיחה ללקוח בעייתי.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם
התעלם מעשרות שיחות, ואז סינן למרות שהיה בממתינה.

לאחר מכן כיבה את הטלפון לשעתיים.

ואז שוב התעלם למרות שהיה בממתינה.

קיבל ממני SMS+וואטצאפ+הודעה בפייסבוק שיחזור אלי כדי לסגור את הנושא- מכולם התעלם.

והאבסורד, שהמחיר שהוא דרש היה 300, ואני התעקשתי לשלם 400 כדי לפרגן ולהכיר תודה על העבודה הקשה.

ועוד יותר אבסורד, זה שהוא ידע שבדך אליו עוד 2 רכבים שלי לחלונות שחורים שגם עליהם אני משלם 25% יותר מהמחיר שהוא מבקש במקור רק כדי לפרגן לו...

הכסף אצלו?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

התשלום על הרכב הראשון (עשה עבודה חרא והבטיח לתקן) אצלו.

על הרכבים הנוספים למזלי עדיין לא שילמתי.

פורסם

שילמתי 220 שקל על 2 השחרות, אחת מהן אחרי יומיים פשוט התקלפה לא מעט והשנייה עם בועות.

ממה שראיתי כשהייתי אצלו שיש לא מעט אנשים שמכירים אותו אישית ובאים אליו, מאוד מוזר שבנאדם נעלם ביום אחד.

חבל מאוד עד שהיה מישהו שנראה אמין ואיכותי.

פיש, מתי כל זה קרה?

פורסם

כנראה הסיפור הכי הזוי שראיתי עד כה בפורום הזה, נשמע כמו משהו מסדרת טלויזיה שעוסקת בפשע/קונספירציות.

באסה לשמוע, דווקא עשה רושם של בחור טוב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
מצבכם טוב,

אני דיי בשוק ממה שאתה אומר.

פייי שמעו זה הזוי ברמת הזוי ביותר. בן אדם לא נעלם ככה סתם. יש שם משהו פישי ביותר.

הבן אדם השקיע בפתיחת מקום , חומרים , מכונות , אתר אינטרנט , פירסום בקארספורום וסגר אחרי חודש חודשיים. לא נראה לי שהוא סגר מרצונו

זה מתאים לסיפורים כמו עבודה בלי רישיון עסק \ פרוטקשין או שהוא עשה פאדיחה ללקוח בעייתי.

האמת שזה גם מה שחשבתי.

באסה בכל אופן, מי מרים את הכפפה ופותח עסק דומה? P:

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
לא נראה לי שהוא סגר מרצונו

זה מה שעלה לי לראש, ועד הסיפור של FISH גם חשבתי שאולי זו סיבה בריאותית. אבל אחרי מה שהוא מספר,

שזו חוויה בפני עצמה, אחת הסיבות שנתת נראית לי הגיונית מאוד.

פורסם (נערך)

מחקר זריז בD&B וברחבי האינטרנט מראה מס' חברות שקשורות לבחור, וחיפוש באינטרנט מראה 3 תביעות שהוגשו נגד שם זהה לשלו (במידה והבנתי נכון את שם משפחתו) במספר עסקים שונים.

כמו כן נמצאו תלונות על הונאות ו\או הפרת זכויות יוצרים על בעסקים אשר קשורים בבניה בעץ ופרגולות, לא סגור לחלוטין שהן קשורות אליו, אבל השם שלו זהה לשם של הבעלים שעליו מתלוננים.

עדיין לא הצלחתי למצוא כתובת עדכנית שלו ולכן לא הוגשה תביעה, אבל בסוף אצליח ובאותו יום הוא יקבל כתב תביעה.

מקווה שיואיל בטובו לחזור אלי לפני הגשת התביעה, לצערי עד עכשיו הוא לא ראה לנכון לחזור אלי.

עריכה אחרונה על ידי fish

• תוכן חדש...